Partyflock
 
­ Nederland
Nou nou, dit was echt raar, misschien dat het komt dat ik nog niet zo lang in het feestwereldje zit maar vroeg me af of dat wel vaker gebeurd!?

Rond half 7 liepen we naar de auto bij QT vandaan, die stond in de garage onder de HMH dus waren er zo, er liep heel de tijd al een wazig figuur met ons mee( hehe sorry als je ook op PF zit) en die wou dus graag met ons meerijden, eerst wou die voor mij de auto instappen, dus ik zeg wat ben je van plan... ja willen jullie mij ff afzetten bij me huis... nou wij hadden geen plek meer in de auto, dus nee, ik stap in gaat die bij de "bob" aan de deur zitten sjorren...ja jullie moeten me echt ff afzetten... die gozer was zo ver weg, gewoon te lomp voor woorden! :S
Nadat wij hem hadden afgeschud ging die bij andere mensen die weggingen zeiken...
Denk dat die uiteindelijk tch maar lopend naar huis gegaan is... bedoel ik zie niet echt voor me dat iemand zo'n figuur meeneemt in de auto?!

Heeft nog iemand hem gezien? Was rond half 7 in P5?!
 
nee sorry was toen nog in HMH half zeven........zeven uur!
hahaha, grappig!:)
 
dat was ik.............:bloos:














































nee geintje hoor, maar wel grappig
el nino als jij het was geweest had iemand je vast wel meegenomen denk ik zo :D

maaruh leuk toch van die leipe gasten, had hem nog misschien wel thuis afgezet hebben ook,.....als ik zelf zo ver heen ben stel ik dat ook wel op prijs :D heb je toch over voor je medepartypeeps....:D :P
 
2 Bitch>> jij bent helemaal niet zo'n bitch!
Nee, ik zou het te eng vinden, voor hetzelfde geld is het zo'n creep!!!
 
voor t zelfde geld is die zo geflipt en berooft ie je waar je bij staat






doei
Nou dat ook! En ok, ik zou het ook op prijs stellen als iemand me af zou zetten als ik in zo'n situatie zat.. maar toch... zo snel neem je niet een vreemde mee hoor!
Oprotten met zo'n debiel. Als je zo ver heen bent heb je toch je vrienden die ervoor zorgen dat je heelhuids thuiskomt. Tenminste zo is het wel bij mij. En gaat er toch een vriend vandoor zonder wat te zeggen dan heppie lekker pech. Dan is het zijn eigen schuld.
 
nee he, marijn........ik begin d'r ook wel heel lief te vinden


klein (k) je voor real bitch