nou vooruit dan maar.
wat ik vrijdag ga maken, kun jij ook wel. ik heb ook niet vaak gekookt in mn leven.
men neme een biefstuk, de truc bij dit stuk vlees is om er bij te blijven, en goed te kruiden. kies gewoon kruiden die bij je eigen smaak passen, of als je het safe speelt die van je moeder.
erbij neem je komkommer, snijden die handel, gooi er wat wijnazijn bij (geen gewone azijn) naar eigen smaak, pepper, zout, en een klein beetje suiker.
evt sla erbij, dat weet ik ook niet, ga ik vrijdag uitproberen
makkelijkste is denk ik zacxhte sla, in de slavermenger, een ei erbij en evt uien/tomaat en uiteraard saus.
dan kun je 2 dingen doen nog
friet uit de friteuse erbij>>voor de luie student
of gebakken aardappels, iets meer moeite, maar net zo lekker
ik ga overigens vrijdag voor optie 2. verder zoek ik nog een voorgerecht dat makkelijk is klaar te maken (soep??). suggesties zijn welkom. ps in mn inbox, de bezoeker zit ook op deze site, en er moet wat te raden overblijven
(tering wat een lang verhaal)