Partyflock
 
­ Nederland
 
Iedereen in Enschede en (verre?) omstreken zal het nog wel weten: de Night of the Hools-feesten in Enschede, Haaksbergen en Almelo.
Maar wie weet wat het allereerste feestje was, waar dit georganiseerd werd en welke link er precies was met de supporters van Vak-P?
Ben hier al een tijdje benieuwd naar....
ik weet niet wat het is
Werd dit niet eerder "elke" week in het voormalige Weekends(keldertje onder ook het voormalige The max)gegeven en is later toen naar Het Cirus in Enschede gegaan omdat de populairiteit nogal groeide.Toen waren het ook officieel aangekondigde feesten met Flyers en Posters en de hele mut.Later naar de Dance-Factory in Almelo en dat was volgens mij ook de laatste locatie waar het ooit geweest was.
Was altijd meeeega-gezelli daar.
Kzal 2 kamaraden eens navragen, die toendertijd volgens mij de alleerste Night of the Hools night aan elkaar gedraaid hebben.
 
'Weekends' = 'Night of the Hools'? hmmm, jammer dat ik toen nooit geweest ben in Weekends... Mijn interesse in Dance (was toen gabber dus) begon in '96... Weekends ben ik toendertijd jammer genoeg nooit geweest. Mijn eerste ervaringen deed ik op in De Zon in Goor.. (ken je waarschijnlijk ook wel dan).. Maar vergis ik me of is NotH ook een paar keer gehouden in Paladium? Of waren dat weer andere feestjes? Daar ben ik toen wel geweest, maar mijn herinneringen lopen een beetje door elkaar denk ik. :vaag:
Maar vraag je vrienden maar eens hoe dat precies zat met Night of the Hools. (Overigens zag ik tijdens het zoeken op internet naar meer info dat er zelfs eens een Night of the Hools is geweest in Münster, Dld)...
Nah ja...

Groeten,
ESG
Palladium waren de Thunderdome on tour parties, maar het kan best wezen dat er zo stiekum tussendoor eens een Night of the Hools party was wat ik voor Thunderdome party heb aangezien.
Ik hoorde zo´n beetje bij de inboedel dus had dat eigenlijk niet zo in de gaten wat er allemaal afspeelde.
De Zon in Goor dat ken ik wel ja. slechts een paar maal geweest toen.