Partyflock
 
­ Nederland
Zoals jullie vast willen weten ben ik nu al weer vier en een halve maand samen met Thomas :)

Hij woont in Enschede, ik tegenwoordig in IJsselstein bij Utrecht...
zo ongeveer 140 kilometer van elkaar verwijderd...

Hij komt heel lief ieder weekend naar IJsselstein (L) om zo het hele weekend samen te kunnen zijn, met af en toe een dagje extra...

Toch levert het wel eens problemen op als je te chaggie wordt omdat je elkaar al te lang niet hebt gezien... of opeens accuut behoefte aan die andere persoon krijgt en dus niet even snel langs kunt gaan... :( :(

Wie heeft hier ook ervaring mee?
En hoe los jij de praktische probleempjes op?

(K) to t0mm1e
jah hebbik ook last van , de mijne woont in hellevoetsluis!! heeft echt nadelen, maar ook zo zn voordele in heeeeeeeel weinig opzichten maarja!! je weet t van te vore voordat je dr aan begint!! Tis ook wel klote af en toe dat je elk weekend om maar uit te drukken "opoffert" om elkaar te zien!! maar daar kies je voor!!! Elke dag bellen dat doen we wel!
 
ach het is moeilijk, dat je er nie voor elkaar kan zijn per direct, als een zich ff kut voelt. Maar het heeft ook voordelen, je houdt genoeg tijd voor jezelf, je bouwt een sterkere band op en natuurlijk het belangrijkste, als je van elkaar houdt, dan komt alles wel op zijn pootjes terecht :-)
 
heb het ook een x gedaan, maar = nix voor mij
 
is toch geen probleem als je van elkaar houdt
 
zorgen dat 1 van de 2 dichterbij komt wonen...heeft die van mij ook gedaan..
Uhhh ik heb het zelfde gehad tja wij hielde het ook nie langer dan een maand vol maar inprinciepe als je van elkaar houdt moet het gewoon kunnen !!!

Oplossing kan zijn samen wonen :)

:D:D:D
 
gewoon ff volhouden nog.. als ie eenmaal op stage gaat kan ie vast wel iets dichterbij vinden denk ik. :)
 
Ah, 't houdt toch ook wel weer btje de spanning dr in vinnik... in 'n sleur zul je nie zo snel belanden met 'n weekundrelatie:D
 
tried and failed, maar het kan volgens mij wel hoor
 
wel liev om te zien dat jullie elkaar zo kunnen missen :)
 
Ik weet heel goed wat je bedoeld! Ik heb ook een lange afstandrelatie en het gaat al 10 maanden goed! (ER IS HOOP) Echt klote wordt het als je elkaar mist, en je hebt een knuffel nodig. Maar het moment dat je hem weer ziet is alles vergeten. Tenminste dat heb ik! Mijn mening is; dat als je er allebei voor gaat, en weet wat je aan elkaar hebt. Het harstikke goed komt! Elkaar veel kaartje sturen, en andere lieve dingen helpt ook. En natuurlijk moet je alles goed plannen. Ik zit zelf nu met mn examens, en zie hem 6 week niet! Maar ik weet zeker dat als ik klaar ben het nog goed zit. Omdat we hier allebei naar elkaar toe heel duidelijk over zijn. (ook een tip) Ik wens je veel suc6! (k)
ik reis al 2 jaar van haarlem naar nijmegen op en neer, maar het is moeilijk,, de afstand maakt het gewoon heel moeilijk. Zeker als de relatie dan voornamelijk uit telefoongesprekken bestaat. Je ziet elkaar alleen het weekend, en de rest is het bellen.. Maar de communicatie over de telefoon is lastig,,, zeker als je allebei ergens anders vandaan komt,,, dan kom je over de telefoon wel eens niet helemaal goed over...

Maar als je van elkaar houdt, is het wel goed mogelijk, dat zeker
BELLEN BELLEN EN NOG EENS BELLEN!!!!! Maar MSN is ook een optie! Lieve dingen tegen elkaar zeggen en uitkijken naar jullie eerst komende ontmoeting!

Beter kan ik niet bedenken, maar iig SUCCES!

:flower:
 
Iedere relatie heeft zo zijn voor en nadelen

Dat je niet ff makkelijk bij mekaar langs kunt gaan heeft ook wel weer iets positiefs je gaat je veel minder snel aan (slechte) eigenschappen van die ander ergeren en het is xtra leuk als je mekaar ziet en ja anders is er altijd nog de foon

(K)
 
Ik heb een vriendin in Friesland gehad, ook in Nieuwegein, maar ik moet zeggen dat dat veel te ver is voor mij...

Gelukkig heb ik nu een vriendin die 5min fietsen bij me vandaan woont :)
 
2120 kilometres distance... How we made it work? We were very EXTREMELY much in love & devoted to eachother. And since he worked & I studied he got me flight tickets to Holland when I had holiday from school. And when I was done with school I moved here.
ook een lange afstands relatie
3 uurtjes reizen met de trein
van helmond naar enkhuizen.
maar ja, zoals er gezegd is, VEEEL bellen :)
Ik kom uit Nijkerk ( vlakbij amersfoort ), en m'n vriendin komt uit Osdorp A'dam.
In het begin zagen we elkaar alleen in de weekenden, maar toen kwam ze bij mij op school in Amersfoort en sindsdien is ze door de weeks bij mij en zijn we in de weekenden bij haar.
In de vakanties is het andersom, want dan werk ik daar in A'dam.
 
heidimeisje en hardhousefreak wonen ook heel ver uit elkaar. maar voor zover ik weet gaat het nog steeds goed :)
leuk he
Kevin en ik hebben ook een relatie op afstand, ik word er vaak erg verdrietig van als ik hem lang niet zie. We hebben nog maar kort een relatie, maar ik ben blij om ook positieve verhalen hier te horen over een relatie op afstand. Ik woon in Venray en Kevin in Eindhoven, een afstand van ongeveer 40 km. Maar een relatie op afstand houdt het spannend en we hebben allebei veel vrijheid.
 
Qnalfanaat> Osdorp is een lekker buurtje :S
Voor mij ook een dik uurtje rijden.Flink doorkachelen dan ook nog.
Maar inderdaad bellen,sms-en en in het weekend mekaar weer zien.:)
Vind het wel fijn zo, want door de week heb ik me eigen dingen en niet altijd tijd.