Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik hoop geen 1
Waarom zou je als gabber niet naar Sensation Black gaan? Ik ga niet om het feit dat een kaartje extreem duur, maar ik loop ook wel op Hardstyle/Trance feestjes rond (Al moet ik toegeven dat ik me op trance-feessies pas echt vermaak met veeeeeeeel drank op :D).

Je kunt toch wel een brede muzieksmaak hebben?
Ik vind deathmetal enzo ook errug lekker om te horen hoor, en R&B af en toe ook nog.

Duss...
Ow wacht, ik zie net je Cu2 profiel, en jij bent zo'n trance-liefhebber. Aha, je wil dus gewoon geen gabbers op het feest hebben.

Sorry, ik snapte je ff niet...

WANKER!!!!
*drukmiddelvingerinKamikazezijngezicht*
Ik zie het nu ook:D

Op die manier vind ik het net zo jammer.
pffff jezus wat een dom topic weer.

Wat maakt het nou uit wat voor mensen erop een feest komen. Als ze maar gezellig zijn en niet met een chagerijnig gezicht staan.

Van mij apart komen er hardrockers op Sensation Black, als zij daar nou zin in hebben en er lol maken.
 
nee hoor pik, je hebt helemaal gelijk...................;)
 
idd. who cares!

dat maakt een mens zelf wel uit en jij niet drol
 
Kamikaze> ben je bang voor gabbers?
Kamikaze is vroeger afgewezen als gabber denk ik :P
wat een bull-shit zeg..waarom zouden er geen gabbers naar sensation-black mogen...ik bedoeluhhh ieders toch z'n eiguh feeeesie..als je maar lol hebt..... :bounce: ....toch!?!!!!!
wat is het toch inderdaad weer een cliche om een vooroordeel te hebben op die chille gabbers. je hebt van die lijpe ertussen zitten maar net zo gering als tussen de 'gewone' housers. dus marko, waarom zou jij dan eigenlijk naar sensation black gaan?

:P
gabbers zijn eng, met hun kale koppen enzo, ik ...ik....vind....ze ......eng :C :C snik snik
gothic mensen zijn ook eng, moet je ze dan ook willen buitensluiten voor een gezellig feesie?
ja, die vind ik echt creepie

stelletje duivelsaanbidders, in duitsland hebben 2 van dat soort figuren ook al mensen ritueel vermoord omdat de duivel dat zei :S
ja, idd! maar net zoals bij gabbers en anderen: je hebt ze er gewoon tussen zitten; veroordeel hen niet op iets wat hun soortgenoten doen, tenzij zij hetzelfde vertonen
 
haha ik heb weleens flink staan stampuh met een gothic vrouwtje compleet met vage jurk enzo :D

coool
 
wat is een gabber?.....
Hmzzz......... Jammer dit.... Mensen die zoiets openen kunnen beter thuisblijven.
 
Artiest Elcol
mag ik er nie heen...oowww ok breng me kaartje wel terug..wat jammer nou..he toch vervelend



op ge-Klupperd!!:(
 
Whehehe Kamikazie mannetje van net 18 jaar
gaat ons eff vertellen dat hij geen "gabbers" op zijn >>> hahaha <<< feesie wil

wat een gek~!

Ga lekker naar de White edition ofzo

oja en wie sluit er af! goed zo
Lady DANA :)

ps Ik ga er niet heen das al 1 minder :o
kaarten zijn gewoon onmenselijk duur

En mij ze je echt niet feesten in de arena (Alleen als Feyenoord er een keer win) :P ;)
 
(6)...1-0 sebas :p hehe
bah, tipisch nederlands weer he, dat in hokjes plaatsen van mensen. op sensation is iedereen gelijk, dat is het mooie ervan juist!

zijn jullie trouwens bang voor aggressie op deze black edition? zwart ziet er natuurlijk wel wat dreigender uit dan dat vredige wit van vorig jaar! (en als je dan ook nog eens kamikaze tegenkomt die vind dat jij een gabber bent kan je maar beter hard rennen :-))
 
Ik vind gabbers net als Jeffrey gewoon eng eruit zien vooral als het licht is en er staan een paar bleke kale gabbers 8ter je met van die rooie oogleden en wallen tot op hun knieen, ingevallen bek en zo'n speedlichaam, ken ik gewoon niet tegen en vind ik dat ze de sfeer verpesten

en 2 stalker: Ik ga ook naar de white edition

2 Quasar: Ik ben niet bang voor agressie maar ik vind het gewoon kut als je op een gegeven moment om je heen staat te kijken en je ziet al die speedbekkies

2 iedereen die het niet met me eens is: Dit is gewoon me mening jatoch sorry dat ik dit topic heb geplaatst, ik weet dat veel mensen dezelfde mening hebben maja joh laat maar lekker hangen jatoch, Ik heb geen zin in gelijk die reacties van jullie...
Mijn vraag was eigenlijk: Zijn er gabbers die het leuk vinden om naar sensation B te gaan en zijn er gabbers die het ook doen....
Jullie moeten niet gelijk zo boos worden joh
Bekijk het niet zo nauw
2 Stalker ---> Nosfera7u Agrees

Onzin Topic, slaat gewoon nergens op.

En idd je bent net 18 , dus wat weet jij van gabber en gabberfeesten. Toen jij 8 was liep ik al te stuiteren en de sfeer was toen zwaar relaxed!!! Of baal je gewoon dat je de good old days gemist hebt :P
Kamikaze ga lekker naar de plaatselijke discotheek zeg en blijf daar.

Mensen als jou willen we niet op feesten hebben. Hoezo kortzichtig
 
ja man vanavond ga ik naar de tempel en ik verkoop me kaartje wel

doei
 
Kamikaze..punt 1.. nie alle gabbers zitte aan de drugs op trance feeste word net zoveel weg gewerkt.

punt 2.. mensen zoals jou verpesten de sfeer...omdat je self segt dat je er nie tegen kan...dan gaan figuren zoals jou lopen..klotuh net zolang dat een gabber er tegen in gaat ...en dan ken je weer zeggen dat het altijd weer de gabbers zijn die het verzieken...maar dan op zo'n manier..zijn se het mooi niet!!! om dat jij dan de oorzaak bent!!!!

ben zelf 1 x nah trance feest geweest...en ik kreeg zelf ook van allus nah me hoofd geslingerd..mah ik lulde se er wel mooi uit...en dat zijn dan pas de sfeer verziekers!!!

ik ga self nie heen!!! gelukkig nie

mah ieder se eige smaak......
mahjah dat argument van um slaat nergens op!!!
Kamikaze 31 mei 2002 11:07 Ik hoop geen 1
--------------------------

Waar slaat dat dan weer op...
 
Kamikaze gaat zich niet op zijn gemak voelen op dat feest

Als een paar mensen hem herkennen
 
zie foto's 4elements :)
kamikaze, ouwe. je hebt je een beetje in de nesten gewerkt, denk ik...
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Kamikaze, je bent een stumpert. 18 jaar en je denkt het alles te weten over gabbers. hoevaak ben jij op een hardcore feest geweest om zo te kunnen oordelen? volgens jouw profiel van PF nog nooit. heb je een glazebol waar je alles in ziet?

op een gabberfeest word tegenwoordig veel minder drugs gebruikt dan op een hardstyle/trance etc. party. neem dat maar van mij aan. ik ken meer mensen die pep gebruiken die GEEN gabber zijn dan die WEL gabber zijn.
beetje raar heh?!


verder om terug te komen op deze topic, zou ik nooit van me leven naar sensation gaan. ik kan die muziek opzich wel luisteren maar om te feesten nee. ik ben een keer naar massive geweest om te kijkem hoe het is en het was kut. vond ik tenminste. de sfeer was wel goed en gezellig. naja, gezellig? hier en daar qwerd er wel kut gabber geroepen en van je hoort hiet niet thuis. en dat alleen omdat ik mijn D-boy shirtje aan had. verder ben ik naar de opening van Q-base geweest en dat was helemaal een hell voor me. maarja, smaken verschillen gelukkig. andersd zag de wereld er zo saai uit.
 
2Krankheimer: Door mensen als jij krijg ik dus een hekel aan gabbers jij bent het voorbeeld van een doorsnee gabber en volgens mij ben je niet goed bij je hoofd
Dat maak ik op aan die foto's met dat t shirt van lepra 4 ever en je cu2 site en natuurlijk aan je profielpic, jij maakt mensen met zo'n ernstige ziekte belachelijk.

2 alain waarom heb ik me in de nesten gewerkt dan?
ik :bah: gewoon op mensen zoals jou.

en dan zeggen ze dat wij geen resprect hebben voor andere muziek stromen .. en dan moet je dat lezen.
whehe,als ik het voorbeeld van een doorsnee gabber ben zou iedereen lepra hebben en iedereen tapijtverkoper zijn.
en ik maak die mensen niet belachelijk, ik geef ze een andere kijk op het leven. ik durf nu zelfs te wedden dat je aan het typen bent terwijl je een vinger in je kont heb. zou je iig wel goeds doen.

en raad nog eens... wat jij doet is discrimineren. en weet je ook waarom? zet je hersens eens aan het werk en denk na. het antwoord is simpel namelijk. je ziet mij als een voorbeeld van een doorsnee gabber en gaat er vanuit dat ze zo allemaal zijn. je scheerst ze nu dus over een kam. ik mocht willen dat iedereen lepra had. dan zag alles er neit zo eenvoudig en anatomisch eentonig uit.
summy, die gozer heeft een moeilijke jeugd gehad. hij is 3 keer geadopteert omdat die zo lelijk was en niemand hem wou hebben. en door al zijn vaders is die mishandelt. nu gaat die er van uit dat als de een ZO is de andere ok ZO zijn.
dankje krank ... nu kan ik weer rustig slapen :)
 
Ik ben benieuwd of iedereen die hier zo'n grote bek heeft tegen kamikaze op Sensation black ook zo stoer doet. Weet zeker van niet, en trouwens wat willen die kneusjes gaan doen dan??

Kamikaze zegt het trouwens allemaal een beetje verkeerd, maar jullie vatten het gelijk weer op de verkeerde manier op.

We'll see at SB.............
 
2 stalker waarom zou je een feest van 58 euro verpesten door te vechten kom dan gewoon gezellig een keertje langs joh in den haag das tog beter anders verpest zo een groot feest kijk maar.


doei;)
whehe,dus WIJ ALLEMAAL vatten het verkeerd op ? nee, dat denk ik niet. en kneusjes? juist die gene die nog nooit op een gabber feest zijn geweest maar er wel een maffe oordeel over hebben zijn kneusjes, en als jij hem daarop gaat verdedigen ben jij net zo'n een kneus. verder zal ik me niet verlagen om op een feest ruzie te zoeken. en JIJ?
mensen, mensen, mensen! rustig nou ff!

2kamikaze: we begrijpen wat je wilt zeggen, maar je doet het verkeerd. ik heb al eerder gezegd dat er vervelende gabbers zijn maar ook hele chille. we gaan er vanuit dat ze allemaal chill zijn tot tegengestelde bewezen is, right? en zijn het alleen 'die mensen' die ernaar luisteren wat je erg vindt? of vind je de muziek ook sowieso kut? (ik niet:P)

2krankheimer: beetje rustig met die jongen, kan hij er wat aan doen dat ie niet helemaal weet wat ie zegt. hij is 18, ik ben 17 en wat nosferatu zegt; ik vind het ZWAAR kut dat ik die good old days heb gemist...
Alain: je hebt gelijk. hi moet nog volwassen worden. we zijn maken tenslotte ALLEMAAL onderdeel uit van de house-scene. apartheid kennen we niet dus laten we zeggen dat we allemaal gelijk zijn. geen gezeik verder :-)
Summy?? ik :kots: mee,

Wat vind je van TERROR-Freaks dan?? :p
En je vind Gabbers eng omdat ze speed gebruiken?? :s
laat die jongen maar ... die heeft nu d'r wel van geleerd denk ik ..
Hopen, en anders krijgt hij de SCHIJTTYFES maar ofzo,

Wij deden toch ook normaal tegen hem?
 
Ja laten we dit onderwerp maar stoppen joh, Ik heb idd geen zin om te gaan lopen vechten op een feest waarvoor je 58€ betaalt...
En als we met deze discussies zo doorgaat zie ik dat nog wel gebeuren ....
Dus ik zal nix negatiefs meer neerzetten hiero en zal alles zo positief mogelijk proberen te beantwoorden

2 alain: Ik vind die muziek wel kikke niet te lang natuurlijk maar als ik eerlijk ben vind ik het een beetje te monotoom en te eenvoudig in elkaar gezet maar ik heb nix tegen gabbers ik vind het gewoon niet passen op een HH/techno feest

2 Krankheimer: Als je me wil dissen dan moet je me maar een prive birchie sturen ik vond die dis van je over adoptie een beetje triest maja
Kom anders ff battelen op www.battlenet.nl
wat is dissen? is dat nederlands?
 
dissen is niet echt nederlands nee btje haagse straattaal, ander woord voor voor schut zetten