Partyflock
 
­ Nederland
Damn, hebbik dus outlook op mijn werk constant open voor zakelijke shit, komen ineens al mijn (bekende) vrienden bij elkaar om mailadressen te wisselen. Vervolgens ontstaat er een mail forum. Iedereen beantwoordt iedereen en wat krijg je??
Inderdaad a-fill-er-up-f'kin'-mailbox.. Ben nu al 3 kwartier bezig om zowel mn werk als mn persoonlijke mailbox te legen..
AArgh.. When does the hurting stop?
tja wat zal ik eens zeggen, ik erger me al jaren aan die mailtjes van als je dit niet door stuurt dan word je account verwijderd bij hotmail dat zal wel niet zo zijn bij outlook, maar toch...

dus mensen doe ff normaal en stuur niet van die onzin door dat niet waar is alleen als je langer dan 30 dagen je hotmail niet gebruikt ben je de lul verder niet.
 
nieuw eadres aanmaken voor dipshit? heb k ook :)
tja.. ik heb er ook 3!
1 van werk
1 om in te schrijven bij onzinsites ( hoef je die kutreclame niet te lezen)
1 voor prive.. en das een yahoo account ( max 6.0 Mb) en ik zit nu al de laatste 3 kwartier nog steeds op dezelfde Mbtjes.. das niet écht super
 
filters maken :D

Alles wat bij mij een "FWD" in het subject heeft staan wordt verwijderd en er wordt direct een mailtje naar degene gestuurd. "gelieve geen fwd's, dit is tegen spam"
lullig voor je kas
ken t probleem... wij allemaal uit zeist en omstrekuh.... as onze mail maar niet spam iz... hihihi

Hyper... hoe maak je zo'n filter?
 
tja, ik weet niet precies welk mailprogramma je gebruikt. Maar bij Outlook Express volgens mij via [extra]==>[berichtregels]==>[email]

Vanuit daar is het makkelijk te volgen :)

Suc6
 
Ik moet ff een mailadres hebben waar ik gewoon echt veel Mb's in kan ontvangen (ik krijg nog een filmpje toegezonden..)
Wat is daar een goede account voor???
vanzelfsprekend kan je een account "huren" voor je mail net als je een internetsite wilt maken, tja een beetje een grote natuurlijk anders zijn ze gratis net zoals die ^%@#@$ email accounts bij yahoo en hotmail enzo. Maar ik ga echt geen geld betalen om nóg meer rotzooi te moeten wissen.
jaaaah ik ken dat zwaar :frusty:
word er ook echt gek van :@ :)
2 charlotte***

zonnet, 25mb mailbox geloof ik! :D
kut voor jullie (6) ik heb genoeg ruimte :D
 
ik ook :D