Partyflock
 
­ Nederland
>Rotterdam ZUID Zeg het maar ?
>Ons Vaderland verloedert,en dat doet me zo zeer...
>Ik versta en vertrouw zelfs mijn buren niet meer..
>Vele vreemdelingen met een haatverspreidend geloof
>nemen bezit van ons land en de politiek is doof...
>Gelukszoekers gaan voor en wij betalen de prijs...
>Voor...misdaad,wachtlijsten en slecht onderwijs...
>"Politiek correct" Nederland snoerde onze mond....
>Onze meningen vonden ze racistisch en ongegrond...
>Bedankt lieve Pim, omdat je ons wèl hebt gehoord.
>Helaas werd je daarom heel laaghartig vermoord....
>Wij gaan nu voor JOU samen vechten,hand in hand...
>Rust dus nu maar zacht,Redder van ons Vaderland
 
ben het met Phoolie hebt eens!!!!!!!

ga maar snel voetbal kijken!! :S
Jullie hebben toch ook in de kranten gelezen dat Pim hoogst waarschijnlijk is vermoord vanwege zijn ideeën over bont?

Ik snap niet waarom jullie dan nog hier beweren dat hij kapot is gemaakt doordat er werd gezegd dat hij racistisch was.
 
Phoolie je hebt gelijk.

Mensen word eens WAKKER!!!!
 
tja goed stukkie rijmen
maar helaas ga niet op hem stemmen
ik vind het allemaal maar een beetje
achterbaks van de meeste mensen eerst allemaal tegen pimmetje en nu gaan ze uit respect zeggen ze! op hem stemmen ...
maar sorry hoor gaan we allemaal met de media mee ofzo heeft niemand meer een eigen mening of durven we niet meer..
(maar wel ff nog zeggen dit kan natuurlijk niet in ons landje )
 
het is nog niet zeker of het daarom ging!!

het is wel raar dat hij door een dure advocaat die Extreem links is en die ook pkk leider had verdedigd!!is nog allemaal in onderzoek!!
misschien is hij wel ingehuurD!!! daar al aan gedacht!!??
D-Licious jij zij dat ook niet, maar lees het stukje van Peter maar
Klopt het is nog niet zeker of het daarom ging, maar het ook niet zeker of het om racisme ging.

Het is dus onjuist om wie dan ook te beschuldigen op dit moment, behalve de moordenaar zelf.



Mocht hij vermoord zijn om racisme, dan is het trouwens nog niet de schuld van de linkse partijen. Maar die discussie wil ik hier niet aangaan.
Had hem ook op de IRC ff laten lezen en doorgemaild, kreeg bijna alleen maar positieve reacties
 
Wat een klets zeg. Al de dingen die Pim gezegd heeft, zijn allemaal al oud nieuws, een paar jaar geleden verkondigede Bolkesteijn van de VVD hetzelfde, alleen met wat meer nuance in zijn woorden. Jan Maat riep dit ook allemaal, maar die zijn het nog wat extremer en vooral ondoordachter. En dat scoort bijna altijd, ik vind ook dat Pim goeie dingen had, net zoals hij minder briljante dingen riep. Maar om hem nu helemaal te gaan gaan verheerlijken, beetje onzinnig en ook niet terecht, lijkt me. En vwb die advocate, volgens i-net weten ze op dat kantoor zelf nog helemaal van niks, kun je lezen op wxs.nl
partyondude, ik ben geen aanhanger geworden na alles wat er is gebeurd, ik was vastberaden om op hem te gaan stemmen & zal dat nog steeds gaan doen. Dit is totaal geen klets, ben het natuurlijk niet met alles eens, maar NEDERLAND moet maar eens WAKKER geschud worden
jah..de wachtlijsten in de gezondheidszorg wegwerken + het onderwijs verbeteren ZONDER er extra geld in te stoppen.

erg realistisch hoor Pim %-)
Ja, de mensen moeten nou maar eens begrijpen dat het onzin is om steeds maar overal meeer en meer geld in te pompen,tenslotte zijn wij het die dat betalen
 
Phoolie, verander je naam alsjeblieft in FOOL. Al die domme onzin die jij uitkraamt slaat helemaal nergens op. Dat achterlijke stukje cp '86 poëzie is waarschijnlijk gemaakt door een zwakzinnige bejaarde die nog denkt dat we in de tijd van de wederopbouw leven.
En adressen opgeven van familieleden die niks met de moord te maken hebben? ben jij niet helemaal lekker of zo?

2Peter 1960: Schenk geen aandacht meer aan die dwaas man, laat maar lekker waaien.
Qoute: "En adressen opgeven van familieleden die niks met de moord te maken hebben? ben jij niet helemaal lekker of zo?"

Heb je je dat over jezelf ook wel eens afgevraagd, wat ben jij een eikel zeg man, zomaar iemand ergens van beschuldigen wat ie niet gedaan heeft, dit is pas min. En dan nog wat waarom gaat iedereen zeiken als er een keer de waarheid vertelt? Jullie zijn gewoon bang om de waarheid onder ogen te komen zeker. Ik ben gisteren dus gewoon in me eigen vaderland gediscrimineerd door een groep marrokanen. Maar jullie hebben groots gelijk hoor, aardiger volk ben ik nog nooit tegen gekomen. Blaat.
 
Phoolie heeft gelijk! NEDERLAND wakker worden!
Als ik door utreg heen loop is t enige wat ik van die turken/marok luitjes hoor "jammer hé dat pim dood is" (met een grijns op t gezicht) Die lui weten dat ze beschermd worden en wij nederlanders worden gediscrimineerd in ons eigen land ! als een allochtoon om een uitkering vraagt krijgt er een anders is t discriminatie en als een nederlander t vraagt moet ie eerst een half jaar w8en en dan vertellen ze hem dat ie werk moet gaan zoeken! NEDERLAND STA OP en word WAKKER! KOM UIT VOOR JE GEVOELENS
PIM WE ZULLEN JE NOOIT VERGETEN
pim = eerlijk en oprecht = Vermoord
Nederland lieg de hele boel bij elkaar anders wordt je vermoord!!! dit is ziekelijk
DUS als jullie dit onzin vinden ga lekker damme dan en kom terug als je wakker bent en de waarheid onder ogen durft te zien !
Nou vraag ik me dus af of dit de echte Party-Odijk is.
Denk het wel ja Koenie, hij heeft toch al zijn WachtWoord verandert ?
 
Ok, als de adressenrel niet door jou veroorzaakt is dan heb ik de topics verkeerd begrepen, dus die woorden neem ik terug. Dan slaat dat stukje op de debiel die dat wel nodig vond om dat te plaatsen.
 
Wat worden er weer wijze woorden gebezigd hier zeg, sjonge jonge jonge, ik hoor Jan Maat praten.
partyondude, waar heb je het nou weer over, iemand hier die zegt dat buitenlanders op moeten rotten ?
 
phoolie je hebt vet gelijk!!

laat de rest A.U.B zijn bek dicht houden!! als jullie toch niks beters te verzinnen hebben!!!
words cant express how I feel
 
FLieRP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Flierp (K) (K) TO MAMMIE!!!!!!

:P
Thnx Lonsie
 
flierp?? ik weet het: het is dom, maar wtf is flierp?? Ennuh Phoolie heeft in veel dingen gelijk, mensen die zo dom lopen te praten dat het niet zo is, kom maar eens een weekie bij mij in de buurt wonen, praat je wel anders. Het zijn niet altijd buitenlanders nee, maar 9999 van de 10000 keer wel. Je zal hier niet snel een nederlander in een dikke auto zien rijden, die rijden in een kadett uit '85. Maar al die marrokanen zie je op de mooiste scooters en de dikste auto's rijden, en geloof me dit komt niet door die goeie baan. Je kan op koopavond niet ff met je meisje naar de stad gaan, in honderd meter kom je 500 buitenlanders tegen, die allemaal je meisje zitten lastig te vallen en ruzie lopen te zoeken. Veilig voel je je dan in je eigen land!!
Tja, was bij Pimmetje wezen kijken in de Kathedraal liepen we terug werden we gewoon gediscrimineerd door een stel Marrokanen, in ons eigen land nog wel. Schandalig, kijk met buitenlanders heb ik nie zo'n probleem, maar dan moeten ze wel gewoon werken en al helemaal niet kanker blanke tegen me zeggen, dan ga je toch echt te ver & maar raar vinden dat iedereen een hekel aan ze krijgt.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
weet je, je hoort er nix anders over dan dat van, nederland is wakker geschud. dat is ook zo en dat is ook goed, maarlijkt het jullie niet lekker om in coma geschud te worden en dan aangesloten te worden op een grote matrix om vervolgens in een computer-werled te leven met het beleid zoals JIJ hem wilt?
%) Krankheimer, wat heb jij nou weer voor ideen ?
gewoon, kijk, Als we ons nou in coma laten brengen en ons dan laten aansluioten aan een matrix kunnen we in een wereld vol vrede leven/door brengen. ondertussen word in de echte wereld onze kont geamputeert en verwisselt met onse hoofd. en als we dan uit coma zijn en weer in de echte wereld hebben we allemaal het zlefde denkbeeld. geen verschil meer tussen blank en niet blank en buitenlands en nederlands, gewoon iedereen die een kont op zijn nek draagt mag blijven. zeg maaar een soort kont-kolonie. de kont is immers de belangrijkste levens-ader die een mens bezit.
(Ben het overigens wel eens met phoolie)
Ja, ik ben het ook met Phoolie eens
%-) was weer een beetje vaag aan het doen
het word tijd dat jullie eens ff lekker door een radicale kont word wakker geschud en in zien dat mijn theorie veel beter is voor een vreedsaam bestaan als kont-bionic
 
ja, maar discrimineer je dan niet een beetje de mensen zonder kont op hun nek.......??
als mensen geen kon top hun nek willen dragen, dan hebben ze een probleem, het is namelijk voor een betere wereled en je word er nog mooier op ook.
 
Ik sluit me aan bij Phoolie!!
Blijkbaar mag je hier in ons land niet meer zeggen wat je denkt,waar je voor staat en eerlijk zijn.Vrijheid van meningsuiting bestaat hier niet meer.
Pim zei tenminste waar het op stond.Dat hij dan meteen voor racist en monster wordt uitgemaakt vind ik belachelijk!Nederland is toch ook vol?!!Ga maar eens een dagje op t station lopen of kijk maar naar de files.
Het is toch belachelijk dat je niet eens meer veilig over straat kan 's avonds zonder meteen voor "geile hoer" te worden uitgemaakt door zo'n stel marokkanen.En als je doorloopt meteen bedreigd wordt.
Ik was (BEN) het volledig met Pim eens.
We zullen pim nooit vergeten
Nee, cker niet, maar weet je wat het is

Tis nu net alsof de kertsman is doodgeschoten en de rendieren zn werk overnemen!
 
2 triple p ---> sterk gezecht t is idd. zo maar wees blij dat ze zijn werk overnemen ! ik hoop dat ze t werk net ZO zullen overnemen
Ik heb vertrouwens in LPF, dat gaat wel goed komen, die gaan eens laten zien hoe het nou echt hoort
 
Je mag wel wat zeggen hoor
Hij blijft mooi