Partyflock
 
­ Nederland
 
 
Damn hoe krijg ik hier bij partyflock normale smiles?!?! GVD Maruh what ever misschien is het een tof idee om is met een groep ergens te gaan stamppuh Hemkade, Sensation black, Impulz or what ever......... Ik weet het al :xtc: :xtc: :xtc: :xtc: :bounce::bounce::bounce::bounce: :dood::dood::dood::dood:
 
ede :D
Gewoon ergens naar toe gaan (feessie) waar veel PFers zijn, gezelligheid gegarandeerd
 
niet (bounce) maar :bounce:
 
JAH Snackyman je hebt gelijk maruh is ook relaxed om er met een groep heen te gaan uit je plaat te gaan en ergens achteraf lekkah chillen!!!
Ik kom er wel elke dag langs met de trein vanuit Arnhem naar Utrecht :)
Ik kom uit veenendaal!! das ook wel gezellig.. werk daar achter de bar in het markthuys..! :)
 
ja kwam er ook vaak langs.nog steeds trouwens. en heb er gewerkt en er op school gezeten.ma vind ede ma een kutstad....sorry
 
Ik vroeg ook niet of je Ede relaxed vindt lonsdalegirl maruh of je er vandaan komt of uit omgeving woon zelf in Bennekom tussen Ede en Wageningen vind Ede ook niet echt super maruh mijn huisje staat hier dus vandaar en hoe meer zielen hoe meer vreugd!! Maruh waar kom je zelf vandaan en waar heb je op school gezeten?? :kusje2:
BOSCHJE!!!!! ik ken jou :D:D

hihi van zaterdag, remember?
 
ik kom zelf uit velp.uit de buurt van arnhem dus. En die school was van de a12.hoe heet het ook alweer?? nou deed in ieder geval daar de accountancy opleiding.
heb er wel een poosje gezeten, ede en veenendaal.... Nu in zeist ff bij me lieffie.... maar er zijn er wel een paar.....
Gaan der dan ook wel eens mensen uit in veenendaal?? zou gaaf zijn ik werk daar namelijk in een bar... :)..
 
Neeh stingray kom nooit in Veenendaal is het bbetje relaxed daar dan, dan denk ik er ff over na en wie weet kom ik wel ff een biertje happen!!!
Fairytale houdt ervan mensen te verwarren met plaatsnamen. Ede, Veenendaal, Zutphen, Utrecht, Zeist... zolang het maar op de lijn Zupthen-Utrecht ligt ;) :P
2 BOSCHJE hey kom een keertje langs dan als je tijd hebt.. ik werk daar in de "bekenste" kroeg het Markthuys.. (zijn maar 5 kroegen).. mzzl!
Nou ja ik kom uit de omgeving ja :-) Arnhem!

Lijkt me wel lachen om met een groep naar een feest te reizen.. ik ga ook met Pulp van pf naar QT met de trein :) Gezellie toch!
Ik woon in Scherpenzeel, zit op school in Ede en loop stage in Barneveld. Allemaal wel redelijk in de buurt.
 
Buurtje Boschje, je kunt toch ook lekker met je pa en ma gaan chillen op de bank! Hebben die ook eens lol.
2 louzzy! zit je toevallig op het nederveluwe?? ik zit op het TCE naast je dan..! groetjes ;)
Ja zit op het nvc :S

Gelukkig ben ik daar voorlopig niet te vinden ivm stage.
Heb ook nog een paar jaar op het CLV gezeten in V'daal en was regelmatig te vinden in het Markthuys, whaha misschien kennen we elkaar wel...
 
He loezzy ik heb op het clv gezeten!!! wanneer ben je er af gegaan wat heb je gedaan???

En Stingray.. werk je allang in het markthuys??

Kom er heel af en toe...
ja werk der nu al een aardig tijdje ik denk al ruim een jaar nou.. ik sta achter de bar daarzo en draai af en toe wat plaatjes! hey stuur ff een foto op.. misschien herken ik je wel.. ik ben nu namelijk moeilijk te herkennen op deze foto ;) hey groetjes
 
ow ja denk wel dat ik je wel eens gezien heb ja...
Hey loezzy! natuurlijk ken ik je wel! jij liep altijd met judith en bij marcel en elmer! ik ken je wel moest alleen even goed kijken.. je kent mij denk ik ook wel! hey groetjes (K) ;)
 
BINGO!:kusje2: