Partyflock
 
­ Nederland
Zie titel...
en als foto's bewerkt worden...doe ik dat zo...

dus niet zo minderwaardig he!



:P:P:P
 
gabber houd van old-school hardcore terror en die stylen.

hardstyle vind ik ook zeker wel mislukte gabber.
ik vind het nog erger klinken dan happy hardcore en dat klinkt ook al niet bepaalt lekker.
"gabber houd van old-school hardcore terror en die stylen"

Ik ben gabber, ga naar hardcore-feesten, maar ben ook helemaal gek van andere house-stromingen als hardstyle, techno, etc... Klopt dus niet helemaal :)
Oh en partystudent> Leuke foto ;) Welkom op PF!
Dacht ik al TeRRöRDieHaght, maar bedankt voor de bevestiging :D ;) :P
aaah joh...jij dan stefan joh...:D

gabber is denk ik meer een tiepe feestganger dan een muziekstijl...want die muziekstijl is te breed...terror = niet hardcore...net zomin te vergelijken met oldskool

ben ik het nu wel of niet met je eens?
Oldschool is inderdaad wat breder. Er is wel oldschool hardcore (eerste Thunderdomes, etc...) maar ook veel oldschool van voor de splitsing in hardcore en mellow (dus de eerste Serious Beats CDs, oude Move the House CDs, etc...)
ik vind persoonlijk helemaal niets mis met die foto's :p eidelijk een dame die zich wil laten zien in bikini YOU GO GIRL!!! ;D
Natuurlijk is er niks mis mee, het zijn topfoto's!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Hardstyle en gabber, je gaat toch ook geen appels met peren vergelijken, wat een gelul, toch...
ik dacht dat mijn vergelijking toch wel duidelijk genoeg was.... so topic closed :p
2 partystudent:

ik geloof het wel hoor, maar die ene zag er nogal vaagjes uit, nou complimenten dan maar ;)
(K)

enneh *excuses aanbied*
whehehe, jah ik ben de nepste gabber want ik luister ook hardstyle nee, ff serieus, ik vind hardstyle echt wel goed, ben dr wel lekker op gegaan een aantal feeste!! Hardcore vind ik goed, oldschool, oldstyle, terreur, speedcore, industrial!! En dan zegge mensen dat ik alleen maar naar t zelfde luister, wheheh, ik vind daarentegen mijn muzieksmaak best nog wel breed!
Maar dat zeggen mensen al snel over gabbers, terwijl ze vaak zelf net zo bekrompen zijn als ze denken dat gabbers zijn... De meeste mensen die dat roepen nemen echt niet de moeite naar hardcore te luisteren hoor!
idd, net zoals dat ik niet de moeite neem om neptrance en rnb te luistere!! whehe, ook allemaal 1 pot nat voor mij dan!!
Hardcore blijft t vetst! Hardstyle is gewoon wat softer, maar ook zeker lekker om op te stampuh! Al ben je t na een tijdje wel zat.
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
hardstyle is duister en hard
hardcore is ook duister en sneller en wat harder, allebei errug fris, maar hardsyle is geen nep hardcore maar een andere stroming basta klaar!!
De grens tussen Hardcore & Hardstyle is soms vaag.
Hardstyle is echt geen Nep Gabber. Ik vind het een beetje een mix van Oude Hardcore & Oldschool!!!!
Maar voor mij geld :


1 Oldschool
2 Hardcore ( Vooral uit de jaren 93 tm 98 )
3 Hardstyle

ffe wat voorbeelden :
1 :
Jones & Stephensen - 1st Rebirth
Kuadra - La Onda
TNT - criminal Mind
Insider - Destiny
Plastikman - Spastik

2 :
Dr Macabre - Ghoststories
Rave Creattor - Atmos-Fear
Rave Creator- A New Mind ( Remix )
Darrien Kelly - Geleihoofd ( Koppensneller EP)
DJ Isaac - Bad Dreams ( original )
TNT - Brainwashkiller
Knightvision - The Knights of Vision

3 :
Tuneboy - Basskick
Showtek - Controller
Atlantic Wave - The Creation
DJ HS vs X-Filter - Come On
Zenith DJ - The Music is Now

Mzzls Nos

2 ROEGER - Je snapt het niet echt denk ik !
* agrees with Nosfera7u *
 
HARDATYLE IS VOOR DE MANNE EN VROUWEN ONDER ONS DIE NIET ECHT DURFEN TE ZIJN VOOR WAT ZE EIGENLIJK ZIJN:s MEELOPERS AKA CLUPTRUTTEN!!!
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
HARDATYLE IS VOOR DE MANNE EN VROUWEN ONDER ONS DIE NIET ECHT DURFEN TE ZIJN VOOR WAT ZE EIGENLIJK ZIJN MEELOPERS AKA CLUPTRUTTEN!!!


Wat is dit nou weer voor LAAG kinderachtig antwoord?

Laat iedereen is in zijn waarde.
ieder ze eigen stijl muziek
 
Ik vind hardstyle redelijk relaxed...

D'r zijn alleen een paar DJ's die ik (bijna) niet trek: Gary D, Kai Tracid.

Veel mensen zijn het niet eens maar Gary D kampioen in kinderachtige melodietjes met een hard beat...wuiizzzdahnou?

Kai Tracid...jah, hij heeft wel een apart stijltje maar vaak hetzelfde verhaal als Gary D
 
Ja zeker een laag en kinderachtig antwoord
wat een hoog niveau weer. :D:D:D:D
ik heb eens goed gaan luisteren zaterdagnachtje en ik hoorde toch een heleboel geluidjes die ik in het verlegen ook veel tegen ben gekomen. Maar what the heck, waar maak je je druk om!?

Denk lekker toch dat je beter naar een feestje a la QT kunt gaan dan naar een harcorefeestje met zijn vele wannabie nazi's.
Hardcore kan goed samen met hardcore, zie DJ LUNA op QT. Zeker aan het eind.
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
hardstyle of hardcore heb voor beide respect :):bounce: maar eh .........FUCK TRANCE
to kolaas wat lul je nou dat gary d en kai tracid hetzelfde draaien hou toch op man, gary draait beetje happy, kai totaal niet, heb hem zeker niet horen draaien op trance energy en qlimax!!!
thanks krankheimer :knuffel: hehehe :)
Artiest C-Sar
Hardstyle=Newstyle=Hardcore !!!
Moet het ergens over gaan dan? :P
nah opzich niet, ik ben niet zo een mafketel die hier overdreven volwassen gaat proberen te doen (dr zitten er hier een heleboel)!! Maar deze topic is heeeeeeeeeeel serieus !!! whehe, nou nee, maar wat bedoel je precies met die reply?
Toenk nog braaf iedere vrijdag en zaterdag naar de fun ging, begon het Newstyle, tragere hardcore... En dat lijkt "verdacht" veel op Hardstyle, is ook pas sins hardstyle dak ech weer vaak feest....... en ervan geniet ...
jah, maar wat bedoel je met newstyle?? ik versta onder newstyle irritante (NEP) hardcore met irritante hoge tonen en melodietjes!! Standaard MOH muziek!!! Maar je kan ook onder newstyle muziek als mark v & Poogie bear zien!! maarja, boeiuh!! iedereen heeft hier zijn eigen mening over!! Netzoals sommige mensen zeggen dat hardstyle nix met hardcore te maken heeft!! onzin, t heeft heel veel met elkaar te maken!! kijk eens naar een feest als hardbass!! Vrijwel alleen maar (ex) hardcore djs die daar draaien!!
Newstyle is voor my:
Horrorist - Flesh is da Fever
verder nog zooi van RTC, Evil Activities en nog meer, geen irri toontjes, maar gewoon zware snerpende synths....
*edit*
En Hele vette Kicks
*edit*
jah idd, nummers als flash is the fever, das gewoon oldstyle!! wel nieuw, maar wel in de ouwe stijl, dus in mijn ogen oldstyle!!
Toen werd dat dus newstyle genoemd, nieuwe oldstyle, maar ietsjes "moeilijker" dan ouwe oldstyle. (meer vette geluidjes)
jah, toentertijd werd dat newschool genoemd!! ik weet nog wel dat de eerste plaat van the masochist een newskool release was!! dat was iets totaal nieuws!!
newstyle technorist - hardsytle tribe anthem pitch 16 :D
Psies, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde : VeT UiT Je TrEiTeR In EeN DoNkEr HoL!
niet in een donker hol hehe liever dikke laser stralen helezooi toffe mensen om je heen en een hele harde duistere bass om je heen en een dikke joint op je lippen.....en blablabla enz enz:P
newstyle, hardcore, weet je, al die termen kan je eignelijk niet meer gebruiken. vroeger noemnde je endymion en nosferatu darkcore, als je het nu iover darkcore hebt dan heb je het over dusitere nummers met kraakgeluiden en industriele geluidjes. een ook zeg maar catscan achtige nummers.

het eerste echte newstyle nummer dat in de in de hardcore verscheen was: the legacy continous van DJ Attic & stylzz meets G-town madness, en dat was in 1998.
vanaf toen begon newstyle echt in te worden.
tegenwoordig kan je niet echt meer verschil maken tussen hardcore en newstyle omdat newstyle simpelweg hardcore. en wat de een tegewoordig newstyle vind vind de ander hardcore, maar dat verschil tussen hardcore en newstyle is er neit meer. daaren tegen is hardcore nu in andere ricxhtingen gesplits: hardcore, dardcore, industrial, noem maar op.

-=stampen in een kontgat=-
ja maar nieuwe thunderdome cd proberen ze ook industrial weg op te gaan maar veel nummers ervan klinken echt als rare doorelkaar klinkende geluiden vind em niet echt super doe mij maar D.masseling:D