Partyflock
 
­ Nederland
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Waarom zijn bananen nou eigenlijk krom? omdat ze naar het licht toe groeien? NEE! Anders passen ze niet in je kont. een banaan is eigenlijk een kont-vrucht. vroeger, zo'n paar miljoen jaar geleden had je kont-vruchten en die groeide echt aan de konten van zuid-afrikaanse-Bambabua-vogels. maar zoals je weet en de tijd vordert en vordert worden organisme steeds verder ontwikkels en zo groeien bananen nu aan bananen-bomen. maar het heeft nog seeds de oer-eigenschap als kontvrucht.

Een banaan is dus krom omdat die anders niet in je kont past.
Maar les

Als je een banaan in je kont stopt, waar moet je dan je piemol in je kont laten

Eigenlijk is een banaan dus een vervanging van piemol in je kont. een kontvrucht voor de minder ontwikkelde mede-mens die geen piemol in ze kont heeft ;)
presies. zoals je wel heeft opgemekrt lop ik al een tijdje "piemol in je kiont te zeggen KONTstand. het is een obessie geworden omdat de kont zoveel psychische eigenschappen heeft. de mensa stopt al van oer-ouds dingen in zijn kont.
nee hoor een banaan is krom omdat ie nooit naast de pruimen heeft gelegen anders was die recht geweest :P

dus daarom is een banaan krom ik weet zeker :P:P
Hier zie je ook de overeenkomst met de aap

Die kontvingeren ook voortdurend
misschien waren die mensen wel zwaar aan de spetterpoep en daarom stopte ze een banaan in hun kont. een frisse vrucht in je kont als kurk! btw een banaan stopt ook spetter poep als je hem gewoon op eet
;)
nee. kijk, vroeger hadden de mensen geen overbodige luxe en al die communicatie-apperatuur zoals tegenwoordig, een heeeel vroeger hadden ze geneens woorden. praten? wat is dat?... ze uiten hun gevoel door iets in hun kont te stoppen. het was een manier van laten zien wat je voelde, maar dan heb ik het toch over tich-duizend jaar terug
Spetterpoep??

Daarvoor een banaan in je kont stoppen

Niks lekkerder dan spetterpoep toch, dat ga je niet tegenhouden
ja, idd, ach damien, dat zijn mensen met een lager denk-nivo, die weten dat soort dingen niet. wij, de tonnie's weten beter.
deden die dan ook zoenen met hun billen??? als je daarmee zo goed je gevoel mee kan uiten!?!? en elkaars scheeten konden ze natuurlijk ook verstaan? Wel makkelijk want ja dan konden ze in het donker ruiken wie er aan het woord was. iedereen heeft natuurlijk z'n eigen luchie;)
jw mor hwr zo ongeveer zien: wat wij onder moderne communicatie-apperatuur verstaan, waren voor hun kont-vruchten
It Is Very Logical
VAAG heb er geen andere woorden voor heheheheh
Wat is der vaag aan een banaan?
 
als ik het goed snap hoeven we straks ook niet meer te sexen
en gaan kinderen gewoon aan de boom greoien
Neej, zo leefde ze vroeger

tegenwoordig moeten we weer techniek hebben uitgevonden
der is niks vaag aan een banaan een banaan is gewoon heel erg lekker 8)
 
waarom vraag je t nie aan een banaan?

heb je gelijk een duidelijk antwoord!
mesnen met brainpower zoals ik en mijn mede tonnies, kunnen op hoog niveau communiceren.
wi zijn instaat om te communiceren met ht DNA van de banaan.

je moet het zo zien. Alles maar dan ook alles in de wereld heeft een trillingspatroon. Atomen, cellen, alles. Ook het DNA structuur van de banaan. wij, de tonnie's zijn instaat om dat trillingspatroon te waarnemen.
Ohhhhh
Vertel me dan eens. Wat tril ik nu naar je toe?

In woorden graag! Ik heb geen brainpower. Of brains in welke zin dan ook ;) SOLLY!
nee, kijk, je ziet het verkeerd. als je bijv. kijkt naat atomen, die zijn opgebouwt uit nog kleinere deeltjes en die bewegen. die zenden dus een trillingspatroon uit zoals elke stof, deeltje, atoom doet. ALLEs heeft een trillings patroon. wij, de tonnies met onze brainpower kunnen dat waarnemen.
Waarom neem je niet gelijk de hele wereld over, jij bent immers de OPPER-TONNIE...
ik ga ut niet vragen aan de banaan heb ik al eens gedaan en die stomme gele banaan gaf toen geen antwoord en daarom vraag ik t niet weer.

ik eet ze tegenwoordig gewoon lekker op en vindt ut wel wat hebben dat hij krom en geel is :P is weer es wat anders dan een groene of rode appel of oranje sinaasappel de banaan onderscheidt ze nu gewoon van al die andere en daar hou ik wel van :D:D :vaag:
je moet ze gewoon eens in je kont stoppen, je zal dat lekker vinden, serieus.
tsja, les t= maar wat je lekkur vind...
ik heb nu geen banaan bij de hand maar om eerlijk te zijn lijkt me dat niks een banaan in je kont.
ze liggen al lekker genoeg in de hand :P
tsjah!!! ik vind t maar een zieke theorie hoor zo een krom ding in je endeldarm!!! Ik douw m liever in mn stoma!! dat is veel geiler!!!
met jouw kan ik praten gab. ik ben ook verslaaft aan Stoma-orgasmes. die zijn het hefstigts.
wat is ut verschil dan tussen een stoma-orgasme en een gewone orgasme???
als je me dat kunt uitleggen en ut lijkt me wat misschien probeer ik ut dan ook wel uit. :P
een stoma is eigenliujk ook een gewone orgasme, maargoe.
een orgasme via je geslachtsorgaan voor je alleen in je lichaam en het voelt lekker, maar stoma-orgasmes gaan veel verder, je voelt het niet alleen in je lichaam, maar ook in je darmen en je krjg er een heel warm lekker gevoel van. dus zegmaar het orgasme die ij krijgt, alleen op veel meer plekken IN je lichaam. je kan het zelfs in je tenen voelen. het is net alsof je fff je lichaam verlaat en dat je dan 1 grote orgasme ent.
ik heb eigenlijk met 'gewone'orgasmes al dat ik dat door mijn hele lichaam voel tot aan mun tenen :P dus laat ik die stoma-orgasme maar achterwege dacht ik zo