Partyflock
 
­ Nederland
 
Hoe ziet jouw trouwfeest/dag eruit? Want ik zie het bij mij nameljik niet voor me dat ik zo'n ''normaal'' feest ga geven met stijldansen enzo...een goeie DJ lijkt me lekkerder! Niet dat ik ga trouwen ofzo maar ik vroeg het me gewoon af.
hehehe, ik ben ook niet van plan te gaan trouwen.
Maar goed, als ik n feest geef, dan moeten die oudjes zich ook vermaken, dus dan maar 2 zalen ofzo, in de een n DJ die vet staat te draaien, en in de ander een of andere blowende organist die er wat walsen uit loopt te pingelen, weet ik veel.
Ja nou dnek als ik ga trouwen, ik zeg stel, dan zie ik het dan wel maarja aangezien je familie ook langskomt en die van mij houden niet zovan die, effe ruim omschrijven, house muziek. Lijkt het me geen goed plan om een DJ te boeken, jammer genoeg :S mareh is wel geinig alle PFer op bezoek op je trouwerij :D
Ik wil niet trouwen, maar ga het misschien wel.
De auto moet in ieder geval een vette bak zijn en ik ga zelf rijden.
Paar housenummers zoals snacky al aangeeft en het vrouwtje moet een fluwelen of satijnen witte jurk aan :)
Ik wil wel een vet feest... Idd niet met stijldansen alleen maar ook niet alleen house... dat kan je ook niet maken tegenover je ouders enzow..... Dus een btje een mix..... Maar wel met kerk, en gemeentehuis en fotoos enzow, grote witte jurk en mijn man die me op komt halen smorgens enzow... dattik dan van de trap kom zeilen in mijn droom van een jurk... Zucht.... net zo kicke!
 
Natuurlijk moet je met iedereen rekening houden maar zo'n duf feest...lijkt me niks
 
PAVO...DANA...FEESTEN!!!
ik ga niet trouwen... ik vind het nergens voor nodig
 
Just like Farytales... But if this will all be in Sweden it will be a lot of hasstle just getting the DJ's there... ow well. I want a :bounce: marriage party!
In Sweden?? How do all partyflockers will get there :S ;)
Ik ben het niet eens met de mensen die zeggen dat je rekening moet houden met anderen. Juist je trouwdag is een feestje voor jezelf (en je vrouw natuurlijk) bij uitstek.

´s Middags:
De plechtigheid, met een paar goede vrienden, ouders, opa´s en oma´s en heel misschien wat familie. Hierbij vind ik het ook wel leuk als iedereen netjes gaat.

´s Avonds:
Een gezellig zaaltje of kroegje regelen met een vriend als dj. Niet al teveel mensen en zeker geen saaie ouwe lullen. Iedereen mag dan lekker dansen, feesten en verplicht dronken worden. Stomme stukje en acts worden niet gewaardeerd.
 
Ik ga ook niet trouwen maar mocht ik van gedachten veranderen in de loop der jaren zou ik het ook in 2 gedeeltes doen.
1 zaaltje met een goede dj voor mijn vrienden en een ander zaaltje met van die hoempapa muziek voor de oudjes...
Ik weet dat ik toch niet wil trouwen maar denk er weleens over na.
 
And not only in Sweden.... in the very north of Sweden, far far far far away.. :-)
Ik zeg altijd, als ik ga trouwen ga ik op een groot feest trouwen, mijn voorbeeld is meestal dance valley :P
 
Ik sluit me volledig bij Ilsje21 aan qua mening.
 
Idd uK en Ilsje21, maarrrr ik ken dus een stel, ze gaan volgend jaar juni trouwen, die huren een strandtent af, DJ erin en let's party! Kortom het komt dus wel voor... :bounce: :D
Het trouwen opzich gewoon romantisch denk in Italie ofzo en daarna een gigantisch feest geven met dj's en de hele rambam :D
als ik ga trouwen dan met alles der op en der aan,als het goed is doe je dit maar 1 keer in je leven dus.geld speelt geen rol.s'morgens eerst de bruid ophalen met een vette americaanse auto.na de kerk daar trouwen,dan s'avond een feest voor familie,mensen van werk,enz enz met een goed band!!! en dan de volgende dag onwijs groot feest voor al mijn vrienden! met alles te drinken,rond met schaal vol met hapjes(pillen,sos,pep,enz enz enz)en dan gewoon paar goede maten van me willen wel draaien wordt een knallen feest!!! en dan lekker 2 weken op huwelijksreis naar aruba ofzo met witte stranden en blauw water!!!! lijkt me wel wat
Mijn trouwdag moet 1 van me mooiste dagen van me leven worden duzz met alles der op en der aan. Gemeentehuis, iets afhuren voor een mooi feest, Mooie auto, s´ochtens de bruid ophalen, ze moet zo´n hele mooie witte of rode bruidsjurk aan hebben. Daarna als alles af is samen op het vliegtuig stappen en op een mooie huwelijksreis gaan of een cruise ofzow.
 
ik heb er al twee achter de rug....gnagnagna

maar de tweede was de knaller.
alles rood-wit
witte jurk met lange sleep..open gewerkte rug met kralen hart.
grote witte limousine met champagne.
stadhuis in gouda met eigen gekozen muziek.
kerk met mannenkoor en zeer bekend organist en de trompettist van het rotterdams phil.orkest

etentje met naaste familie en getuigen.

feestje voor iedereen...en een optreden van een nep sugar lee hooper.

in de limousine met love lights weer naar huis,onder het draaien van;The Power of Love.
Ik weet natuurlijk niet hoe ik uiteindelijk echt ga trouwen, want dat kan ik niet in m'n eentje bepalen. Wel heb ik een idee om eerst iets van een receptie voor de familie en oudjes enzo te geven, want die willen toch ook even met je kletsen als je getrouwd bent:D En daarna gewoon mijn eigen feest met mijn eigen vrienden en eigen muziek:D En dan mag die malle jurk uit... lijkt me heel mooi hoor, maar lijkt me niet dansen. En daarvoor in de plaats een leuk trouwpakje ofzo:D waarin je wat meer kan bewegen... En iets van een mooie bijpassende auto of koets lijkt me wel wat... Oja en je hebt toch ook heel vaak van die witte duiven die gaan vliegen, maar dan wil ik vlinders:D Maar dan moet ik wel eerst goed verdienen of een rijke vent trouwen:D En anders maakt het me eigenlijk niet zoveel uit... Als ik maar gelukkig ben met m'n partner, want wat zegt trouwen nou eigenlijk??
 
ik ga dus echt geen feest geven!!
mijn zusje gaat vrijdag trouwen en als ik zie wat ze er allemaal voor moeten doen...en hoeveel mensen je weer voor 't hoofd moet stoten enzo...daar heb ik duzz eg geen zin in...en dan kost 't ook nog 's 1000-en euro's...met allemaal mensen die je bijna niet kent enzo...bleeegh eg niet...ALS ik ga trouwen, dan geef ik 'n klein besloten feestje voor mijn allerliefste vriendjes en familie en that's it. De rest heeft vette pech, want daarna ga ik een verre reis maken met mijn man :D
 
Hmm, als ik ga trouwen....
Misschien het weekend voordat ik ga trouwen een pre-bruiloft voor mn vrienden en PF-ers. Een grote zaal en een paar goede dj's.
En op mn trouwdag mag iedereen komen, maar dat wordt dan wel wat minder ruig. Daar wil ik dan gewoon een mooie dag van maken en daarna op huwelijksreis naar........verweggistan.
 
Wij hebben het net achter de rug.... Meteen maar goed gedaan. Eerst m'n vrouwtje gehaald in een Bentley Mark IV, zij in een mooie ivoren satijnen jurk en ik in 3D(lig), daarna fotosessie en trouwen in het kerkje in het Zuidezeemuseum.:kusje: En na afloop alleen een receptie voor iedereen. En daarna met het geld dat we hebben bespaard door geen feest te geven op huwelijksreis!!!!!!!!!!!
4 hele weken Florida USA :K Eerst 2 weken rondreis door zuid-florida, zwemmen met dolfijnen, Kennedy Space Centre, Daytona, Bush gardens, Seaworld, Universal Studio's etc. Daarna... DISNEY CRUISE van 7 dagen, maar 1 smiley voor: :bounce:. en daarna nog 5 dagen Walt Disney world.

Dus zoals je ziet je kunt er alles van maken wat je zelf wilt.