Partyflock
 
­ Nederland
 
hardstyle leuk hoor dat het er is maar nie voor mij ken wel uit me dak gaan maar er komen zoveel gasten die eerst wel naar hakkû feesten gingen en die nu niet meer heen gaan vanwegen het "in een hokje gedouwd worden van racist!?" waar gaat het over ik ga nog steeds naar gabber feesten. stoor me niet aan die mafkeezen!!! EN BEN CKERS GEEN RACIST!!! vind het jammer dat er zo naar hardcore wordt gekeken! en ckers om je er dan ook maar bij neer teleggen en niet meer heen gaan!? JAMMER!
INderdaad

Hardstyle is beetje softe hardcore voor de mens die zich geen gabber durft te noemen
 
damien!! jij weet waar ik het over heb!!
 
Artiest Jakuza
Of die hardcore nog net iets te hard en simpel vinden. Geen dizz. :D
 
simpel? als je net als de meesten alleen maar naar de bass luistert meschien? ik vin ut nie simpel! vind het HAKKÛ!!!
 
Vat het nou niet op als een dizz, maar hardcore zit nou eenmaal bijzonder makkelijk in elkaar. Zelfde geldt trouwens ook voor Hardstyle, maar dan in mindere mate.
idd, van die mense die hardcore verafschuwen en er een hekel aan hebben , maar hardstyle vinden ze geweldig!! Ik vind hardstyle ook wel ok, maar lang niet alle hardstyle!! juist die nummers die lekker hard zijn (tuneboy - basskick bijvoorbeeld).
 
JA MAN JE HEB GELIJK EN WEETJE WAT UT ERGSTE IS DE MEESTE SAMPLES ZIJN VAN DE HARDCORE KANT EN MOET JE ZE DAN EENS ZIEN SPRINGEN ALS ZE HET HOREN
Ey jakuza

Hardstyle is echt wel veel simpeler in elkaar gezet dan hardcore

Hardstyle is veel opener en meer mainstream


En wat bassi inderdaad zegt, der zijn zoveel hardstyle nummers waarin hardcore word gesampeld alleen dan op een softe verneukte manier
nah idd!!! De hardcore van tegenwoordig (niet alle shit) zoals armageddon project enz dat zit heeeeeeeeeel goed in elkaar, die shit heeft mij hardcore weer laten boeien omdat ik t persoonlijk een tijdje klote vond!
 
Samplen heb ik persoonlijk ook een hekel aan. Mja, misschien zit Hardstyle wel nog simpeler in elkaar dan Hardcore. Misschien wel. Feit blijft dat ze allebei toch nog doodsimpel zijn. :)
 
idd! mensen!...../ d-noize heeft mij weer het super gevoel trug gegeven door me 4 jaar geleden weer eens me tenemen naar een hakkû feest en sins die tijd..............HAKKÛ!!!
 
Hee ik hakte vroeger ook :). Maar ja, idd zoals de meesten zeggen, de smaak verging mij een beej. De sfeer was klote. Kweenie waardoor. En de muziek werd minder.

Geef mij eens een paar naampjes van de huidige Hardcore die echt goed is. Ik heb het persoonlijk op flink duistere shit. ;D
Fuck Trance, dat vindt ik toch wel discriminerend :( :( :( :(
:P
heej jakuza!! je moet armageddon project downen!! die gasten hebben mij persoonlijk weer hoop gegeven in de hardcore!! vond t echt in een diep dal zitten de scene!! Beetje industriele shit met techno invloeden, armageddon project!!!
 
2 wesz: beter dat ik het dan tegen me eigen volk doe dan dat ik het tegen andere volkeren doe:P
 
Industrial met Techno invloed... Klinkt goed. Nog namen van specifieke nummers voor me, of gwoon alles ? (Geef me maar namen, ik zit hier op dat beruchte Dance-net van de Universiteit Twente, durf te wedden dat ik met gemak 300+ hits krijg, alleen al van de bak van Tommie zelf).
uuuuh, jah, ach, k vind allus van die gaste wel goed, maar ff voorbeelden:

blessed by kaos
through missery and suffering
armageddon style

jah en nog veel meer , tis gewoon beestachtige shit!!
 
Okaj, ben nu die hap aan t binnenhalen.

Hmmmm, misschien nog meer interessants om te interegeren met mijn DrumnBass (Duitse, heet officieel Hardcore Jungle) :).
jah, hardcore is ook eigenlijke en begrip he!! hardcore porno enz.
Ook wel leuke shit, Rude awakening (promo)!!
 
Ja daar heb je gelijk in. Harcore is een begrip, maar bij Hardcore Jungle zit de Hardcore er ook echt in ;).

Probeer maar eens:

Panacea - "German Engineering"
 
OOOOOOOOOOOOOOOH JAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Luister nu Phase 2, LEKKER !!!!!!!!!

Het Hardcore gevoel van vroeger komt weer naar boven in mij !!!!!!!!
 
kijk dat moeten we hebben!!! ff lekker door gaan zo met downe! en voor dat je het weet ben je weer genezen!

maar wat ik ook wel leuk vind is teKno zeer vreemde muziek!?
:P HARDCORE WILL NEVER DIE!!!!!!!
Neuh handjes klap hardcore doet mij niet veel meer, ik hou echt van de industriele hardcore, zeg maar nieuwe styl. Promo style om het zomaar te zeggen...
 
darkcore!!! is wel vet maar vind oldstyle on oldschool ook wel vet! daar is het wel allemaal mee begonnen!
jaaaaaaah, weer iemand het oude gevoel terug gegeven!! :-)
Toen de gabber commercieel begon te worden en elke randdebiel die 'muziek' dacht te kunnen maken zich er in menge kwam er een hoop simpele gabber uit, dit principe is al doorgekotst in de trance en nu hardstyle begint het ook wel te komen denk ik.

'k Denk dat als je je echt verdiept in een bepaald geluid dat je toch wel zeer professionele producers tegen komt binnen een bepaalde stroming die absoluut geen simpele tunes in elkaar rammen.
 
wouws he jij legt het ff pcies uit zoals het zit:D
Artiest {SHOWLIST artist 27861, 53869}
2 WesZ: Ff 1 dingetje. Die trance gasten lopen ons ook te discrimineren, dus ik xi het niet als discriminatie wat wij doen, xal het ff uit leggen: een paar jaar geleden zei ene tiesto, de door velen aanbeden trance dj,dat gabber dood was, een zooitje takke herrie enz enz enz. Zelfde als jean enz. maar gabber is cker nie dood & nooit geweest, alleen kleiner, meer underground, maar het komt zelfs sterker terug als ooit te voren, met een vernieuwende sound, zoals Promo (niet de hitjes, maar de echte ragge nummers)Armegeddon Project en Darkcore in het algemeen, luister daar maar is naar, das pas vage shit, zit super goed in elkaar en op deze manier tonen wij dus onze afschuw tegenover de trance-scene. Ik heb geen hekel aan trance, maar ze moeten niet MIJN muziek afkraken en hun eigen muziek de hemel in prijzen. Ieder heeft zo zijn eigen smaak en we moeten elkaars muziekkeuze gewoon respecteren. Zolang dat niet gebeurt, zeg ik uit de grond van mijn hart: FUCK TRANCE!!!!!!!!!!
 
Kweenie of de huidige hardcore anders is als 6 jaar geleden ?????
Maar die van 6 jaar geleden is niet mijn muziek, kheb wel wat cd's, leuk voor n half uurtje, en dan kan k r niet meer tegen.
Maar hardstyle bevalt me prima, heerlijk bounce tot k r bij neerval (duurt lang, ben nie kapot te krijgen :-D)