Partyflock
 
­ Nederland
Hier in Nijmegen hebben we het over Arnep ipv Arnhem :P Omdat het een NEP Stad is whehehee
hee ODW-er whehehe
 
Lekker boeiend.... Arnhem... just a city like Nijmegen... Stad onder de waal.... SO FUCK IT!
Pff, doe niet zo raar :)
Quinell: aj luf joe !!

Krive: fukk joe !! :-P :-P
 
Hehe Arnhem is gewoon Arnhem en Nijmegen gewoon Nijmegen. Ik snap dit af en toe niet dat stukkie haat tussen Arnhem en Nijmegen doe es normaal...
 
arnhem ZUIGT! ik studeer in nijmegen en moet dadelijk naar arnhem kunstacedemie kortom ik STOP ik wil niet met een trolly reizen :@
 
Wat een zielig gedoe. Ik ben zelf Vitesse-fan (ja ja ga maar lachen!) en ik hou van Arnhem en als ik het moet geloven moet ik zowel NEC als Nijmegen haten. Nou dat doe ik dus niet! Ik hou van voetbal omdat het voetbal is. Tegen Nijmegen heb ik al helemaal niks, ik ga er wel eens stappen en heb het altijd reus naar mijn zin. Wat mij betreft kunnen deze twee steden prima naast elkaar leven. Jammer dat er altijd mensen zijn die hun verstand niet verder laten werken. Maar ja, dat gebeurd over de hele wereld.
 
uhum hoezo laat ik mijn verstand niet verder werken! let eens op je woorden voor ik je dadelijk een heidimeisjestijl volle laag ga geven!
als ik arnhem niet leuk vind dan is dat mijn zaak godsamme! ik heb als argument dat ik niets snap van heel arnhem en dat ik een hekel heb aan die vreemde trollys en de kunstacademie vind ik een rot gebouw... mijn eigen keus of dat ik dan nijmegen fijner vind...

tsjies mannetje denkt niet dat ik achterlijk blond ben en maar op 1 manier kan denken... anders zal je nog eens groen geel scheel kijken...
Sjees Dancegirl, does es fucking normaal joh. Ongesteld ofzo :S Blijkbaar kun je wel op 1 manier denken

Er zijn heus niet alleen maar Trolleybussen, en als dat reden is dat je je studie ervoor stopt, ben je mooi KRANK! Mietje....
 
2 Dancegirl2001: Ik had het niet tegen jou hoor!
Kijk als T0mm1e nou eens een quote mogelijkheid zou inbouwen, in plaats van met Electra te flikflooien :lief: dan had je kunnen zien dat ik het tegen Krive had. BTW ik heb ook niks persoonlijks tegen Krive. Ik vind het gewoon jammer dat er teveel mensen zowel in Arnhem als in Nijmegen niet met elkaar overweg kunnen.
Zo dit is alweer opgehelderd, lijkt me. :)
 
oke hihi idd dat quoten zou beter zijn en meisje DanCeLaDy: hou u erbuiten als u niet weet wat het betreft dank u wel... dan zal ik ook vriendelijk tegen jou doen (echt waar op iedere site zijn er wel weer mensen met rare dingen!)
 
P E A C E oh ja laten we eens een PF Arnhem meeting houden dan?
 
als er oldschool is dan doe ik dat wel
Pffffffffff loopt beetje uit de hand dit :(

Sorry.. ennuh Dancelady jij zegt FUCK YOU.... NOU DAT MOCHT JE WILLEN WHEHEHEHHE *grijns*
maar ik heb niets tegen Arnhem en met voetbal houd ik me amper bezig.. het was maar een grapje

kusje om goed te maken dan Dancelady?
 
sorry mijn stoute imago moet omhoog maar wat dancelady daar zei was dacht ik voor mij bedoeld... denk ik he... maar als het meisje beter zou weten zou ze ook wel weten dat er meer achter schuilt als alleen trolly's zo niet dan bewijst dat het iq gehalte maar weer eens.
 
Rustig, rustig! tjongejonge poeh hey! wat een geouwehoer om 20 kilometer verschil.. als we 30 jaar verder zijn is het tot één stad gegroeid.. nijhem... en dan hoor je niemand er meer over ;)
Tja altijd gezeik om uit welke stad mensen komen, terwijl we allemaal hollandse boertjes zijn...

Hbe in mn leven mensen leren kenne uit alle delen van Nederland en ik moet zeggen dat de verschillen in t niet vallen bij de overeenkomsten, maarja mensen vinden t vaak leuk zich tegen anderen af te zetten. Of zelfs anderen te haten... Ik weet niet wat daar aan te doen is.

Ik denk altijd als je mensen aankijkt op dat ze slecht zijn moet je jezelf daar ook op aankijken want ik ben nog nooit een perfect mens tegengekomen.

ToTZienZ en vrolijk pasen
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
'Zielig' is het enige juiste woord voor deze onzin!
Velsen is ook goed toeven, lijkt me duidelijk!
 
jah en als ik zielig ben omdat ik nijmegen leuker vind dan arnhem vind ik jullie zielig dat ik dat niet mag vinden! en wat nou de arnhemmers! merendeel waar ik mee te maken heb zit daar op kamers dus jah dat zijn geen arnhemmers maar toch vind ik arnhem minder leuk... BYTE ME!

ik ben lief vandaag :)
 
En nu is het afgelopen ja? anders word papa boos ;D
2 Dancegirl2001 > :bloem:
Hehe Krive :-)

Enne dancegirl -> "als ik arnhem niet leuk vind dan is dat mijn zaak godsamme! ik heb als argument dat ik niets snap van heel arnhem en dat ik een hekel heb aan die vreemde trollys en de kunstacademie vind ik een rot gebouw... "
Ja daar word je wijzer van he, met je agressieve reply....

Het gaat weer eens helemaal nergens over.
Precies het slaat dus helemaal nergens op 8)


Maar wou wel ff zeggen dat Arnhem een top stad is om te stappen 8)
Vond ik toch toevallig net even een filmpje.... "dames en heren, wij spugen op nijmegen!"

http://www.partynight.nl/~jochem/impulz/spuugopnijmegen.avi

hey, nothing personal... :)
Ik zou het echt niet weten...ben der nog nooit van mn leven geweest...
Arnhem kan je beter uitgaan dan Nijmegen vind ik, hoewel ik The Matrix nog even moet bekijken :)
The «O» is i.i.g. zeer relaxt
 
Jochem... wat ben je ook een leip... ja hij is wel de moeite waard! :D
 
ik kom van oorsrong uit anrnhem maarre toen ik de kans kreeg ben ik er super snel vertrokken naar Zaandam daar kon je vet stappen (snik) met de hemkade om de hoek en Amsterdam op 15 min afstand
maarre 30 maart gaat de hemkade weer open dusse dan ken iedereen weer gezelli met zijn allen massaal naar Zaandam komen
In Nijmegen kan je inderdaad niet stappen op de wijzen die de meeste zouden willen. Maar qua cafés is het hier zeker goed vertoefen. Helaas weinig discotheken :(... Matrixx is de enige..

Maar to confess:

I Love Amsterdam