Partyflock
 
­ Nederland
 
Dag 1 - Vandaag leert iedereen elkaar kennen. JosSa mr. FeestBeest gaat meteen op onderzoek uit met Dame om de voorraad wiet te vinden. Nadat ze de voorraadkamer hebben gevonden, gaan ze er lekker voor zitten, en draaien een dikke blunt. Heidimeisje vind het maar een beetje een goedkoop zooitje, en is blij dat een eigen voorraadje gelukkig niet vergeten is. Hardhouser gaat nog even praten, maar het besluit eigen stuff te roken staat vast.

Dag 2 - De tweede dag betekent al hard aan het werk. Ze moeten een toeter bouwen met 50,- piek aan wiet er in. Mr. Sossa was een regelmatige bezoeker van KnetterStoned.Com, en weet wel hoe dat moet. Hij draait een dubbele tip, en plakt de vloeitjes al aan elkaar. De tip heeft een doorsnede van 1cm, de andere kant is dikker dan een sigaar. ® TeKnObiTcH © laat de andere bewoners flink over de rooie gaan, door een glas cola over de keurig gedraaide blunt te gooien. De wiet is niet meer te gebruiken. Dame verwondt ® TeKnObiTcH © met een theelepel.

Dag 3 - Ze krijgen een kans om hun opdracht alsnog goed te vervullen. Mr. Sossa plakt de vloeitjes weer aan elkaar, maar voordat Mr. Sossa begint met draaien sluiten ze ® TeKnObiTcH © eerst op in de voorraadkamer. Deze keer gaat alles goed. Mr. Sossa steekt 'm op en na even relax gerookt te hebben passt hij de J door aan JosSa mr. FeestBeest . Toen de joint op was, was iedereen lekker stoned. Maar ze waren ® TeKnObiTcH © vergeten vrij te laten en daarom hoeft ® TeKnObiTcH © vier dagen niet op te ruimen. ® TeKnObiTcH © vind dit niet erg, want die heeft zelf in de voorraadkamer zitten dampen als een schoorsteen, en kan toch niet meer helder denken.

Dag 4 - Er staat niets speciaals op het programma. Iedereen mag zelf weten wat ie doet. Omdat ® TeKnObiTcH © geen afwas of schoonmaak-werk heeft, wordt er nog maar eens een goeie dikke jayke gedraaid. Het gaat nu al een heel stuk beter met Heidimeisje. Dame en JosSa mr. FeestBeest ergeren zich kapot dat ze extra moeten opruimen en schoonmaken.

Dag 5 - Er staat weer een nieuwe opdracht voor de deur: Ze moeten samen met elkaar een waterpijp in elkaar knutselen. Hoe dat nu weer moet is voor Hardhouser een raadsel maar Heidimeisje weet wel wat. Gelukkig had ze op knetterstoned.com het een en ander gelezen. Ze hebben in ieder geval een grote fles nodig. Hardhouser herinnert zich dat er nog eentje op de zolder staat. JosSa mr. FeestBeest gaat de fles halen en ze werken er met zijn allen aan. Op het einde van de dag hebben ze een meesterwerk gemaakt.

Dag 6 - De waterpijp wordt uitgeprobeerd. Het gaat erg goed. Na enkele grammetjes in de waterpijp te hebben gedaan is iedereen echt naar z'n moer. Hardhouser is zelfs zo uit z'n naad dat hij schreeuwt Lady Dana te willen onder pissen met z'n theelepel.

Dag 7 - Dame heeft een erge nachtmerrie. Ze heeft gedroomd dat alle wiet op is, maar JosSa mr. FeestBeest gaat haar gerust stellen door te zeggen dat er meer dan genoeg wiet is. Ze gaan 's nachts stiekem een dikke fakkel roken en Dame is maar al te blij dat het niet waar is wat ze heeft gedroomd.

Dag 8 - Vandaag is echt een relaxdag. Iedereen kijkt naar peter r. de vries met een dikke fakkel in de hand. Er wordt gewoon niets anders gedaan dan de hele dag flink fakkelen. Heidimeisje haar fantasie slaat op hol want ze wil op een Kat gaan rijden. Dame ergert zich aan het irritante gedrag van Heidimeisje.

Dag 9 - Er staat een nieuwe opdracht voor de deur: een space cake bakken. Hardhouser weet wel hoe dit moet want zijn vader is bakker geweest. Iedereen werkt mee en na een tijdje is ie af. JosSa mr. FeestBeest snijdt de space cake aan met een mes. Mr. Sossa mag het eerste stuk proeven. Hij vindt het erg lekker. De anderen hebben er dezelfde mening over. De hele space cake wordt opgegeten. Dit was absoluut niet de bedoeling. JosSa mr. FeestBeest voelt zich erg ziek en gaat op bed liggen.

Dag 10 - JosSa mr. FeestBeest voelt zich weer helemaal beter. Er staat niets bijzonders op het programma. Er ontstaat een klein onenigheidje over de taakverdeling tussen Mr. Sossa en Dame. Het conflict wordt later op de dag weer bijgelegd door het roken van een vredespijp.

Dag 11 - Vandaag is het de bedoeling dat iedereen voor zichzelf een vette tulp draait en deze ook oprookt. Heidimeisje en ® TeKnObiTcH © hebben hier nogal moeite mee maar Hardhouser biedt de helpende hand. Als iedereen klaar is steekt iedereen 'm gelijk op. Na een half uur relax gerookt te hebben is iedereen knetter als een aap. Mr. Sossa roept de hele tijd dat hij een grote vlinder van een halve meter op de muur ziet zitten. Hardhouser gaat hem nu ook zien, en begint Mr. Sossa er van te overtuigen dat er tegen het plafond een koe staat te pissen. JosSa mr. FeestBeest en Dame discussieren over het nut van McDonalds z'n McNuggets.

Dag 12 - De flora en fauna van Mr. Sossa en Hardhouser is al lang weer vergeten. Na een paar goeie toeters komen de POWER PUFF GIRLS op tv, en iedereen geniet intens van de tekenfilm.

Dag 13 - Het is vrijdag de dertiende. Dit voorspelt niet veel goeds. En inderdaad, ® TeKnObiTcH © gaat al gelijk van één dikke fakkel out. Mr. Sossa reageert hierop door te zeggen dat hij altijd al gedacht had dat meisjes geen wiet kunnen verdragen. Hierdoor krijgen de jongens een hevige ruzie met de meisjes.

Dag 14 - Er staat een opdracht voor de deur dus het moet goed gemaakt worden. Dit gebeurt ook. Er moet een wiet-lied gemaakt worden. Eerst moet er een titel voor het lied verzonnen worden. JosSa mr. FeestBeest verzint een titel. De titel luidt: ”Wiet is veels te lekker.” In het begin zingt Dame nog een beetje vals maar na enkele keren oefenen klinkt het erg mooi. 's Avonds staat iedereen met een joint op het podium het zelfgemaakte lied te zingen.

Dag 15 - Heidimeisje zegt op vakantie te willen gaan in Nederland. Hardhouser zegt dat hij dit een kutland vindt omdat wiet daar niet legaal is en de anderen zijn het hiermee eens. Dame is maar al te blij dat ze in Nederland is geboren omdat ze zich nu geen leven meer kan voorstellen zonder wiet. Daarom vieren ze het toch maar dat ze in Nederland wonen door nog een paar dikke fakkels te draaien en uiteraard ook op te roken.

Dag 16 - Terwijl iedereen naar peter r. de vries zit te kijken stelt Mr. Sossa voor de zelfgemaakte waterpijp nog maar eens te gebruiken. ® TeKnObiTcH © vindt dit een uitstekend idee. Voor de rest gebeurt er niets bijzonders.

Dag 17 - Er wordt een wedstrijd gehouden. Wie het snelst een joint kan draaien en ook op kan roken is de winnaar. Degene die wint hoeft niet meer op te ruimen en af te wassen. Er wordt een startschot gegeven. De strijd gaat goed tegen elkaar op. JosSa mr. FeestBeest heeft 'm het eerste gedraaid. De anderen volgen niet lang daarna. Inmiddels is iedereen bezig met roken. JosSa mr. FeestBeest lijkt de wedstrijd te winnen maar door een onverwachte hoestbui neemt Heidimeisje de koppositie over. Uiteindelijk wint Heidimeisje de strijd. JosSa mr. FeestBeest is absoluut niet kwaad en kijkt de wereld met een brede grijns aan.

Dag 18 - Iedereen vindt het erg jammer dat er na deze dag nog maar drie dagen te gaan zijn. Na die drie dagen kan er geen gratis wiet meer gerookt worden. Mr. Sossa beseft dit maar al te goed. ® TeKnObiTcH © zet lekker een paar kopjes wiet-thee. Iedereen drinkt ervan. Samen met een jointje in de hand en een kopje wiet-thee zitten ze voor de tv. Na een tijdje is Hardhouser erg stoned. Hij probeert Arnold Schwarzenegger na te doen.

Dag 19 - Dame stelt voor nog een space cake te bakken voor de laatste dag. Iedereen stemt hiermee in. Alleen bakken ze er nu eentje die stukken groter is dan die ze al eerder bakten. JosSa mr. FeestBeest zegt de hele tijd dat wiet toch zo veels te lekker is.

Dag 20 - Deze dag is iedereen heel erg droevig omdat er na deze dag nog maar één dag te gaan is. De blijdschap komt echter weer snel, nadat er een paar dikke fakkels worden gerookt.

Dag 21 - De laatste dag is aangebroken. Dit moet wel een hele bijzondere dag worden. Hardhouser staat samen met Mr. Sossa extra vroeg op om een paar jointjes te roken. Niet lang daarna volgen de anderen ook. Dame haalt de waterpijp. Er wordt heel wat afgerookt. Maar dat mag ook wel want dit is de laatste dag. 's Middags snijdt Dame de space cake aan. Iedereen neemt een paar stukjes maar er blijft nog een heleboel over. Na de paar stukjes space cake gaat iedereen weer door met roken. Als dit zo doorgaat dan is iedereen op het einde zo stoned dat ie niet meer fatsoenlijk kan lopen. Heidimeisje stelt voor nog maar eens een tulp te draaien. Dit wordt ook gedaan. Als die opgerookt is, is ® TeKnObiTcH © al heel erg stoned. Ze ziet een Kat rondlopen. Ook denkt ze dat ze in Nederland is. De avond is aangebroken. Terwijl iedereen knetter stoned naar peter r. de vries kijkt, snijdt JosSa mr. FeestBeest de space cake weer aan. Nu gaat deze helemaal op. De uren tikken voorbij. De dag is bijna afgelopen. Er worden nog een paar jointjes gerookt. Op het laatst zingt iedereen nog een keer het lied Wiet is veels te lekker. Dat was het einde!
hehe cool verhaaltje :D
zeker weer op je werk te niksen of nie :P:P
c u
laterss
 
ben te stonedo mdit allemaal te lesezxen ikeh kijk strax wel kffd
Mike Verbos - Big Brother ( Dj Rush remix )

leuk muziekje om dit onder te lezen
 
nee dit keer zit ikke thuis heheheheheh
ik ben een beetje stoned en verveelde me een beetje ;)
hoe komt t dat je nie hoef te werken dan? dacht dat jij altijd nachtdienst had ofzo?
ga juh btw naar QT?
 
soms heel soms ben je wel eens vrij :D en ja ik ga ook naar QT toe ;D
hehe ik wil het 'kadoo' nog niet dan geven, maar ja eigelijk ook weer wel :S:S, wat moet ik doen???? ben je trouwens nog ooit op em-es-en of nie echt meer?
 
moraal van het verhaal? rook meer wiet:D
 
msn eigenlijk nooit meer echt dat komt omdat ik er helemaal gek van werd af en toe je zet hem aan en hop meteen 6 schermen voor je flikker
ik wil relax met een jointje de tijd ervoor nemen om dingen te lezen enzo
jos ik kon er niet in voor :S

super verhaal ik lieg hier helemaal slap

doe ff je msn aan , zitten er nu toch neit zoveel
whehehehehhehehehehee, wat VET!!!! :D:D:D:D
Whehehe, dit stond op wiet.pagina.nl ofnie?

Daar heb ik hem toen ook gelezen, wel cool java-verhaaltje.
 
hijs inderdaad wel cool ja
hij komt van die pagina die damien hier ergens in het forum poste
 
whehhehhee hijs grappig :D
JosSa Mr. FeestBeest 24 mei 2002 00:55
hijs inderdaad wel cool ja
hij komt van die pagina die damien hier ergens in het forum poste
---------

Waarom kom ik dan niet in het verhaal voor :(

*snik*
 
sorry gozzah ik was ff vergeten jouw naam erin te verwerken

FLieRP.............................
dit alles is een eitjuh voor een ervaren smoker als ik heheh