Partyflock
 
­ Nederland
 
uhmm jah vaag onderwerp mayb

maar ik had op school een hele discussie over vooral de gamecube en de ps2

De ps2 bestaat al een tijdje en heeft wereldwijd heel veel exemplaren verkocht. 30 miljoen om precies te zijn.

Het is een leuke bak erg groot en irritante laad tijden.

Daarintegen heb ik de afgelopen week bij een maat van me aan de gamecube gezeten, te weten 3 spellen en die zijn gewoon afgrijselijk mooi, laden snel en geinige kleine cd's (power of nintendo is mooie spelle maken die qua grootte superklein zijn) er worden zelfs filmpies in de games met dvd kwaliteit afgespeeld.Ik zelf vind de gamecube erg wreed en supercompact.

Dan de xbox een spelcomputer op en Operating system, met irritante laadtijden. Een computer die crasht als je halo speelt met 4 man en vervolgens met ze 3en 1 gast pakt..

wat vinden jullie nou de mooiste van allemaal en wat denken jullie over de game machines..worden ze net zo een succes als de ps2?

greetz oz
 
kort omschreven:

xbox voor grote, brede publiek, verwacht veel pc ports

ps2: voor de echte fans>> een gemeleerd aanbod van games

gamecube>>vage spellen en kiddiespellen

maar welke het beste/langstdurende is? dat weet ik niet
 
Ik ben helemaal verslaafd aan de xbox
 
I'm Addicted to my PS2..
Kep ook al een aardige zooi spellen (omgebouwd)
 
Xbox heeft de meeste potentie naar mijn mening. Ik heb wave rave zien draaien in de winkel op de GC en ik vond het er niet uit zien. Leek net alsof ik naar de n64 zat te kijken.
 
Tsja het ligt eraan wat je wilt denk ik. De Ps2 is qua hardware denk ik de minste omdat die al een tijdje uit is, maar heeft wel de gruwelijkste spellen. De Xbox is in mijn ogen de meest geavanceerde van de 3, met de beste hardware, maajaa het is van Microsoft ;) En de Gamecube is de goedkoopste van de 3, maar heeft wel de snelste laadtijden en qua spellen zit het ookw el goed denk ik, maar een nadeel is dat het van die kleine schijfjes zijn en dus niet te kopieren :S en er zit geen dvd op. Als je toch besluit een gamecube te kopen raad ik je de Panasonic Gamecube aan (een vriend van me had het daarover) Daar zit wel dvd op, en er moeten dus grote schijfjes in wat de spellen wel te branden maakt :) Ik zelf zit nog te twijfelen tussen de Gamecube (Blijft toch Nintendo he ;)) en de xbox, ben er nog steeds nie uit ;) Suc6!
MAZZOLSCH!!
PS2
 
gamecube moet je als volwassen vent/vrouw echt weigeren hoor:D
 
Game cube
 
Playstation2 natuurlijk, meteen DVD erop kijken, phatte en volwassen spellen, alles wat USB is, kan erop aangesloten worden (toetsenbord, muis, harde schijf, printer e.d.), backwards compatible met de PS1 spellen... moet ik nog ff doorgaan?

De Playstation3 die in 2005 uitkomt gaat ook erg gruwelijk worden... er wordt zelfs geclaimed dat ie letterlijk 1000x zo snel wordt als de PS2. De chip die erin komt zal van IBM zijn, draaiend op 115 Ghz!!! de snelste PC nu is 2,4 Ghz...
zeker weten de ps 2
een betere bestaat nog niet ze claimen dat wel bij de xbox maar er is nog niets van te merken
 
de gamecube is ckers wel egt vet, en er zitten ook genoeg volwassen spellen bij :-)
a - c l i p s e zei:

De Playstation3 die in 2005 uitkomt gaat ook erg gruwelijk worden... er wordt zelfs geclaimed dat ie letterlijk 1000x zo snel wordt als de PS2. De chip die erin komt zal van IBM zijn, draaiend op 115 Ghz!!! de snelste PC nu is 2,4 Ghz...

---------------------------------------

Ik zou het graag willen geloven maar dat is onmogelijk. Er is hier op een computer gerelateerde site (ww.tweakers.net) al een hele discissie over geweest als je mij niet gelooft..
2 IloveTechno de snelste chip die is gemaakt is er 1 van 80 ghz (IBM) amerikaanse defensie gebruikt die chip/processor voor in tanks heb ik gelezen
 
ozzie>> noem er eens een paar dan? ik geloof je nl. graag (hoewel ik nog steeds geen gamecube zou kopen, misschien wel die nieuwe gameboy, allemaal coole ouwe spellen:))
 
Zijn er al eens behoorlijke games te krijg voor de Xbox?
Vriend van mij kan de X-Box al ombouwen :)
Das nu iets waardoor ik verwacht dat de X-Box wel een kans krijgt om groot te worden

PSX is altijd groot geweest omdat spellen gecopieerd werden dus er meer vraag was

En ja, dat kun nu ook met de X-Box


Maar toch lijkt mij de ps2 beter
 
nou, sony heeft daar behoorlijk verlies mee geleden. ze maken verlies op die machine, maar maken winst op de games! en als je die kopieert.....

maar ja, ik heb zelf ook 50+ gekopieerde games liggen;)
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
Panasonic GameCube,

de nintentdo gamecube remake door panasonic met een klasse 1 dvd speler ingebouwd :)

betere DVD kwaliteit als een PS2 en de leuke blije spellekes van de nintendo :)
2 Snackyman: Denk je echt dat de snelste chip in tanks word gebruikt..
gamecube rules!!!
Luigi's Mansion op de GAmecube:

MAARIIOOOO!!!!!!
Mario?

Meesterlijk spel
 
jeps de zilvere panasonic gamecube is egt wel heel vetjes met dvd erbij :-) en de meest compacte computer van allemaal
 
mja, die panasonic lijkt me inderdaad het mooiste alternatief...

PS2 -> lang laden, maar wel superscherp & mooi beeld, hele wrede spellen (GTA3!!!!)

XBox -> mooie titels, maar molt je dvdtjes als je ze gaat afspelen

Gamecube -> bediening iets minder, graphs iets minder, maar als je de bediening onder controle heb, heel fijn dingetje!!
Werkzaam bij Partyflock
2 snackyman > ze gebruiken wel 96 GHz in tanks maar dat is radar en niet voor pc's het is een systeem dat flycatcher heet en door thales wordt gemaakt! Het is een radar om vijandige soldaten op te sporen die in het veld rondlopen.
maar doe mij maar een PS2, ik ben nogsteeds zwaar verslaafd aan mijn PS1 maar als ik een keer perongeluk geld over heb dan komt er een PS2 ( wel omgebouwd natuurlijk want ik koop geen orginele spellen!)
tja als Nintendo o fiel kant natuurlijk alleenmaar GC zijn whaaaaaaaaa
 
2 ILoveTechno:

Als je goed leest zie je ook dat ik het woord "claimen" gebruik. Ik zeg niet dat het al vast staat. De kans lijkt mij alleen wel redelijk groot, die 115 Ghz is de snelste van IBM. De Emotion Engine 2 (de chip voor de PS3) zal ontwikkeld worden door IBM en Toshiba. Het is dus 100% zeker dat het niet de huidige 115 Ghz proc. van IBM wordt.

Maar omdat IBM met de technologie die ze al in huis hebben (om zo'n 115 Ghz proc. te maken) zal de volgende proc. voor veel minder geld op zo'n hoge snelheid geproduceerd kunnen worden... Dus is het best aannemelijk dat zulke snelheden gebruikt kunnen gaan worden in de PS3
ik blijf zweren bij me nintendo 8 bit (nes)
en me sega 16 bit, wauw wat een graphics :D
Gamecube rules 100% ontwikkeld voor gaming en jaja ik heb hem al gespeeld resident evil 1 voor de gamecube en hij is te mooi ik wist niet dat resident er zo kankergruwelijk uit kon zien
 
Tering brengen ze resident evil 1 nu nog uit???

Dat spel is al ZO oud!!!
Wel cool toen maar omdat nu nog te gaan spelen!
ben er erg blij mee eenige uit de reeks diek nog nie had......is dus een goedmaakertje...


hebben ze speciaal voor moi gedaan dat snap je toch
alle resident evil delen komen uit op gamecube waaronder resident evil 0(for gamecube only). zoals Bouncing boy al zei is het het oude verhaal deel 1 maar de graphics zijn beter dan ik had kunnen dromen de gespannen spieren uitzettende aderen bij het afvuren van je shotgun niet normaal meer visueel te scherp te goed te vet kortom nogmaals de GAMECUBE RULES
een playstation2 is cool en de rest is stom
 
nops de gamecube heeft egt wel goede kansen naar mijn mening. Ik bedoel....die graphics zijn egt heel goed...heel mooi en heel strak, er zijn vette spellen beschikbaar, k heb zelf bloody roar (met van die warriors die in beesten kunne veranderen soort tekken kinda thing) sonic voor de gamecube(ook een spel waarbij je je ogen uitkijkt als je t speelt en qua graphics erg vooruit gegaan, maar toch het sonic gevoel behouden gebleven), star wars (heeel heeeel heeel mooie graphix, maar t spel zelf trekt me niet zo....)

en een demo van wat andere spellen, waarbij je ook je ogen uitkijkt...

Dus in mijn ogen is er een sterke concurrent voor de ps2 op de markt :-)
poe he PS2 is toch al absolite........en X-box hmz moet je eerst op grotere kamers voor gaan wil je er ook nog bij kunnen slapen


en uhm welke andere console heeft Zelda?