Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik was benieuwd hoe jullie nou je gewone leven met feesten combineren. Ik heb namelijk dat ik in ieder geval na drugz niet echt een goee maandag op school heb, en als ik vaker na feesten ga dat ik echt dikke wallen krijg en er gewoon doodop uitzie.

(en dan ga ik relatief naar weinig feesten, ik zie ook gasten met 500 feesten in hun archief in plaats van mijn zielige 15...)

Verder: zijn er gasten die merken dat ze minder goed functioneren door drokz gebruik?
T is meer zo dat je kleine dingetjes niet goed onthoud.
Ik heb laatste tijd wel dat ik niet op woorden kan komen of gewoon minder goed kan leren.

Verder heb ik op maandag meestal niet zo veel last meer.
Ik heb erg verantwoordelijk werk dus kan het me ook niet permiteren brak op me werk te komen op maandag. (kinderdagverblijf)
Maar gelukkig is dit ook niet het geval.
Ik feest gewoon als ik wil. (slik laatste tijd nie echt veel meer ook)

Ik ben vast op maandag wel wat bleekjes ofzo maar verder kan ik gewoon in het dagritme komen :)

Ik kan het dus wel goed combineren. Zonder probleem :)
 
Het leven is voor mij een groot feest!
 
Ik kan het ook goed combineren.
Al feest ik de laatste tijd een heel stuk minder als vroeger maar ja... tijden veranderen nu eenmaal!!
 
ik feest weinig (1 of 2 keer per maand) anders trek ik het door de weeks niet. Noem het zielig, maar ik heb liever dat ik de week een beetje normaal doorkom, dan dat het 5 dagen ploeteren is zodat ik in het weekend maar weer los kan gaan. Of dat nou met of zonder drugs is. Maar ik merk wel dat hoe meer drugs ik neem, hoe kleiner mijn wereld lijkt te worden. interesse & zin in het leven daalt tot ver onder het nulpunt.. ben niet voor niets bijna gekapt.
maar er zijn volgens mij ook genoeg mensen die het wél kunnen combineren.
ik merk zewker dat functioneren minder gaat,maar het is ook een kwestie van instelling...
 
Heel makkelijk.
Vrijdagsavonds gaat de knop om, en zondagmiddag/avond weer terug.
Combineren gaat vrij goed vind ik. Grote feesten doe ik steeds minder. Maar me stamtent gaat ook lekker door met knallen.
ik denk altijd
als je de maandag niet naar school/werk gaat omdat je verot bent of je gaat vrijdag niet naar school/werk omdat je vrijdag avond een feest hebt dan is het fout ..

je moet gewoon de tussenweg vinden, anders is het niet te doen
ik ga meestal wel elk weekend uit me plaat, of dat nou met een feest is of gewoon schandalig stappen tot zondagmiddag.

meestal ben ik op dinsdag wel verrot (is een bekende bij veel gebruikers)
maar als je gewoon 5x per week een kiwi eet en gewoon je groente en door deweek een beetje aan je slaap denkt komt alles wel OK.

ben geen expert, ik ga wel heel veel stappen in Amsterdam, ga ook geregeld naar housefeesten, als ik uitga of naar een feest ga gebruik ik zeker sos en op een feest gooi ik wel wat rondjes naar binnen.
had het zaterdag ook, eerst awakenings tot 7 uur, 8 uur thuis en ik moest een toernooi voetballen, 3 wedstrijden later was ik gewoon kapot, zondag lekker om 10 uur onder zeil en maandag fris en fruitig weer op
zoals ik altijd zeg, ga vrijdagnacht door, slaap op zaterdag, ga zaterdag helemaal uit de plaat, zorg dat je om 14.00 uur weer in je nest ligt, zet de wekker op 20.00 uur, ga ff studio sport kijken en daarna een film, nu is het ongeveer 24.00 uur ga je weer slapen en zet de wekker op 6.10 uur om weer klaar te staan voor je werk, want om 7.00 uur moet ik weer weg om om 8.00 uur te beginnen
Je moet gewoon lekker feesten zolang je kan

En niet je normale leven der door laten verneuken

Simpel
 
eigenlijk heb ik er niet zoveel problemen mee om 't te combineren:

Door de week doe ik ook geen gekke dingen, ik ga werken, ga op tijd naar bed (maandag t/m vrijdag)
Als ik bezoek krijg, schop ik die om 22 uur weer de deur uit :P
Ik feest elk weekend.....en soms op vrijdag EN zaterdag...dat zijn de gaardere weekends...dan ga ik vrijdag feesten en lig ik zaterdag de hele dag in m'n nest...en dan 's avonds weer feesten en zondag weer de hele dag in m'n nest....en zondagavond weer normale tijd gaan slapen omdat ik maandag weer moet werken...en dan ben ik maandag gewoon weer happy en fit :)
Ik HAAT het om verrot te zijn, dus vandaar dat ik zoveel slaap....ik ben echt verslaafd aan mijn bedje :)
Ik zorg gewoon dat ik maandags vrij ben als ik naar een groot feest ga, prima oplossing...
 
Dat werkt niet bij mij. Vreemd genoeg ben ik dan de hele week van het pad af, kwa dagen enzo.
 
ik heb er weinig last van weet je wat de truuk is jongen ETEN en VITAMINEN naar binnen werken als je een feest uitloopt en niet zonder vreten in je nest gaan liggen rotten want ik heb maandags nooit ergens last van
ik werk nachtdiensten ik slaap 6 uurtjes als ik aan het werken ben en ga dan weer naar huis om van mijn dag te genieten en het is maar net hoe je geestelijk bent ingesteld want je kan jezelf ook ziek en duf denken natuurlijk
is voor mij ook heel makkelijk te combineren. zondagavonds komen mijn kids weer thuis altijd en ik zorg er dan voor dat ik er zo 'normaal' mogelijk weer bij ben. dus die zien t niet want dat wil ik ook niet ik heb dan alweer wat gegeten mijn vitaminen naar binnen gewerkt en ga 'savonds als lekker blowtje roken en dan naar bed en ik heb de maandags bijna nergens last meer van. Ideaal ben der wel blij om want sinds een paar maanden lukt t me pas om te eten op zo'n :vaag: zondag heb me er zelf gewoon toe gedwongen en voor die tijd goed eten helpt ook heel erg :)
Ik gebruik nooit drugs en ga s'maandags gewoon werken.
 
ik gebruik niet maar dat je maandag gesloopt bent komt gewoon omdat je heel de n8 wakker blijftje moet een keer proberen op zondag gewoon iets te gaan doen na een feest ook al ben je verrot dan vroeg gaan slapen zo. avond en dan is die klap minder zwaar s'maandags

Ik gebruik nooit en moet elke zonda om 3 uur me bed uit om tot 12 uur te werken
K ga met Jossa mee, goed eten is het halve werk, verder 3xpw sporten en een beetje bijslapen en je hebt nergens last van :-)
gewoon leven?
was dat? ;)
t scheel dak op school zit en t enige wak daar doe is aanwezig zijn
dus echt moe wordik neit door de week
spaar de hele week energie op en dat gaat er int weekend weer uit!
Ik ben het ook met Jossa eens !
Als je een weekend flink dol met geweest zowel drugs als met alcohol,moet je je vitamines goed aanvullen anders trek je het echt niet. Ik pak dan alleen op grotere feesten snoepies,kleinere feesten Bacardi!!!.Zondags voerik gewoon niks uit gewoon lekker slapen ,filmpje kijken enzo. En door de weeks vrij op tijd mun nest in, dit wilalleen niet altijd lukken PF is best verslavend :)
 
Dus eigenlijk moet je voor het slapen gaan wat sinaasappelsap drinken en nog effe een broodje gezond eten?

Maar hebben jullie niet dat je echt zwarte wallen krijgt? Ik heb al een keer het compliment gehad (:@En daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor:@)dat er allemaal blauwe om mijn oog zat...

Kweeeniee hoor, maar ik hou het redelijk beschaafd geloof ik...geen probleem bij jullie?
 
I agree with Jossa, Vitamins & eating good is really a trick that works. If I have a party coming up, I always eat a nutritous & quite steady meal before and also take 1 multi vitamin & 2 c-Vitamins. I take the same Vitamin dose when I get home and the following week 2 multis & 2 C's every day. Really makes me recover a lot quicker!!! I have recommended this to friends and they also feel the difference (With the risk of sounding like TelSel)
Als ik het gewoon laat heb gemaakt op zaterdag trek ik het wel weer op maandag. Als ik geslikt heb ben ik op maandag niet echt produktief. Dit doe ik alleen zo weinig dat ik dat ene dagje nog wel eens een keer kan lijden.
het liefst ga ik elk weekend feesten maar helaas laat m'n portomonee dat niet altijd toe...ik zorg gewoon dat ik zondags niks hoef te doen zodat ik de hele dag brak kan zijn en meestal ben ik dan maandag of dinsdag wel weer helemaal bij getrokken. Heb wel es dat ik na een feessie spraakgebrek heb of dat ik kleine dingen niet meer weet, maar dat komt meestal wel weer goed ergens in de week.
ik kan et niet combineren ben vorrig jaar gezakt en dit jaar zit er ook al weer aan te komen maarja ..
ik heb in ieder geval geleeft
Het lukt me aardig. Gewoon lekker veel sporten doordeweeks kan je lichaam ook wat hebben als je aan het feesten bent. Veel gezond eten (fruit en groente) Veel drinken enne ik probeer veel te slapen voor een feest en na een feest proberen je ritme weer snel terug te krijgen en niet eraan te denken dat je moe bent (zondag avond vroeg gaan slapen en veel eten voordat je gaat slapen)