Partyflock
 
­ Nederland
 
Qlubtempo

Wegens de overweldigende reacties op de Qlubtempo van zaterdag 1 juni en de matige reacties op de Qlubtempo van vrijdag 31 mei hebben wij besloten het feest van vrijdag niet door te laten gaan en al onze aandacht op de zaterdag te richten en daar dus vól gas voor te gaan.

De mensen die voor vrijdag een kaart hebben gekocht, kunnen hem nu op zaterdag gebruiken. Als je dan niet kan, stuur dan je kaartje op en dan krijg je je geld terug!

De mensen met een QlubTempo #10 kaartje kunnen uiteraard op de zaterdag daarmee naar binnen en krijgen aldaar een aparte VIP ingang en 10 Consumptiemunten.

Wij vinden het zelf het ergst van iedereen, maar als de interesse minimaal is voor de vrijdag en voor zaterdag het omgekeerde geldt, kun je beter alleen voor de zaterdag gaan. Het is voor niemand leuk als er op vrijdag een lage opkomst is in een zaal waar 6000 bezoekers inkunnen..
Staat dat je gewoon naar binnen kan

Ben ik zo dom, of ben jij het
 
MasterMorky is dom :).
 
Oops.. :) [REACTIE VERWIJDERT]

Ik was te vlot met me commentaar :(
Maar ik krijg het mailtje dat Promo kaartjes niet geldig zijn van Q dance dus dacht van post het voor er strax mensen staan die er niet in kunnen!!!
 
Ik open het forum QT10 kaartje ongeldig niet....................vandaar deze...........dom???
 
ow zo.....
 
2 Damien kan je hem ff verwijderen???? thanks
 
QT 10 Promo kaartje = ongeldig [opsturen naar q-dance voor nieuwe]

QT 10 Normaal kaartje = VIP + 10 muntjes

De vrijdag en zaterdag kaartjes kan je beide op zaterdag gebruiken.


Is dat nou zo moeilijk :P:P:P.
Nope, kan niks verwijderen
Mastermorky= mastercorky ;)

sjolly vind hem wel snoezig :D:D:D