Partyflock
 
­ Nederland
 
mijn (ex)vriendin is er dus pas van door gegaan met een goede vriend k weet nu niet meer wat ik moet doen of dat ik ze moet laaten stikken of gewoon normaal tegen ze doen wat zouden jullie doen ?
 
kweet nie.... is nog nooit gebeurt
Dat zou voor mij geen vriend meer zijn !! En ik sla nie snel iemand maar zo´n gozer is het nie waard om het uit te praten :)
 
stompen stampen en beuken alle 2 want het is dus blijkbaar niet zoon goede vriend
advies geven om binnen 24 uur te verhuizen. en dan mogen ze hopen dat ik geen van beide ooit nog zie. echt een lage kankerstreek is dat. voor dat soort personen heb ik echt nul komma nul respect.
 
Casual Is LieV 21 mei 2002 02:01
advies geven om binnen 24 uur te verhuizen. en dan mogen ze hopen dat ik geen van beide ooit nog zie.
-------------------------------------------------

Dan is Casual niet meer Liev :P
2 quinell: jij bent zeker erg slim enzo dat je geen emoties hoeft te uiten in sommige situaties ik zal die gast de rest van ze leven zieken en slaan en dat voelt lekker boos zijn en slaan kan een gezonde emotie zijn sommige mensen verdienen wel s een pak rammel, maar tuurlijk het is voor de dommen hoor slimme meid. en me meissie die heeft dan ook een probleem want dr huis gaat in brand noem maar op alles gekkehuis.

verder ben ik veeeeeeeeeeeeeel slimmer dan quinell dat weet ik nu al, want als je met zulke uitspraken komt is wel erg makkelijk. slaan moet kunnen! ( ik zeg niet waar wanneer en mag best een uitzondering zijn maar t is NIET alleen voor de dommen de slimste proffesoren hebben weleens iemand voor hun kanus geramd!!!!!!!

roken is ook voor dommen zeker xtc ook zeker harde muziek ook zeker?
ik heb het wel eens gehad dat mn vriendin er met een ander vandoor ging( geen vriend van me hoor), het ging op dat moment gewoon niet tussen ons, maar het is dan zo goor om ingeruild te worden, niet dat ze vreemd ging, maar ze maakte het gewoon uit en 3 weken later had ze die andere gast, dat wekt behoorlijk wat aggressie op kan ik je zeggen, maar dat is geen reden om je vriendin iets aan te doen, dat heb ik gewoon niet in me. Ik heb heel vaak op het punt gestaan die gast eens ff op te zoeken, op zich kan hij er niks aan doen, maa aan de andere kant, had hij al een half jaar achter haar reet aangelopen, heel goor. Inmiddels is alles weer goed met het vrouwtje en mij, maar ik zit er nog wel eens aan te denken om hem op te zoeken, weet precies hoe zn naam heet en waar zn huis woont, dus moeilijk is het niet, maar het is altijd zo lullig als je op je sollicitatie moet vertellen dat je een strafblad hebt, en dat is echt het enige dat me tegenhoud om hem ff een kaakfractuurtje te bezorgen.........
 
Ik zou ze allebei niet meer hoeven te zien en als ik ze zou betrappen dan zou ik niet voor mezelf instaan.
Hehe Zure...:D Geweldig zulke reply's... hehe

In een dergelijke situatie is het gewoon een goed aantal keren KLAP en merken zij verder weinig meer van die dag, terwijl ik van die dag JUIST een feest maak.

Maar ik ben dan ook heel dom hè?! In ieder geval ben ik niet zo dom om alle frustraties op te kroppen en vervolgens mezelf er nog meer mee te hebben. Ook ben ik niet zo dom om geheel natuurlijke afweerreacties op zo'n moment tegen te houden.
 
Ik heb het zelf ook eens meegemaakt, cker niet fris. Maar het beste is COMPLEET NEGEREN daar pak je iemand echt uiteindelijk het allerhardste mee. En het is idd wat Pimmetje zegt: het is niet zo verdienstelijk als je op een sollicitatiegesprek moet vertellen dat je een strafblad wegens mishandeling hebt...:) Je hoeft die zogenaamde vriend daardoor natuurlijk niet te mogen ofzo, en ondanks dat je vreselijk :@ bent is het beste om er zelf 'boven te staan'
ik zou dan nooit, maar dan ook nooit meer met ze msnen :(
die gozer ff flink in elkaar hoeken! Dat meisj hoef j dan niet eens meer naar om te kijken, als die zo triest is dan hoef je je daar helemaal niet druk om te maken! Om die gozer na het hoeken trouwens ook niet meer!
hahaha lekker hoor
 
@ dansbaar>> om eerlijk te zijn had ik een volwassener antwoord verwacht van iemand van 28, quinell heeft gelijk, met geweld los je niets op. hij ligt in het ziekenhuis>>jij een strafblad en je gevoel veranderd NIET. tis al in ik weet niet hoeveel studies bewezen dat wraak in een fysieke manier niets wint aan je gesteldheid tegenover de situatie. natuurlijk is het een logische, natuurlijke reactie, maar is dat niet wat ons mensen scheidt van de dieren?

nogmaals, voer mijn plan (zoals eerder beschreven) uit, heeft veel meer effect, en geeft VEEL meer voldoening;D
Quote: "tis al in ik weet niet hoeveel studies bewezen dat wraak in een fysieke manier niets wint aan je gesteldheid tegenover de situatie"

Dat is dus niet zo. Je moet het niet zien als wraak, maar als een logische afweerreactie van een persoon. Je zult sowieso op een bepaalde menier een afweereactie ondergaan. Dit kan op vele manieren en is karakteristisch afhankelijk per persoon. Ieder mens heeft weer een andere manier van reageren op een dergelijke situatie en per persoon is het tevens afhankelijk hiervan, hoe hij/zij de verdere uitwerking geniet.
Ik zou ze niet meer aankijken, maar zo weinig mogelijk reageren.
1.Het loont de moeite niet.
2.Door geen mening/emotie te laten zien, gaat dat later wel een beetje aan hun "vreten" waarom jij daar zo koud en koel over kon doen.

Beetje wat Mats zei dus. :)
KIJK dat is het verschil tussen ons MIECH ik begrijp en respecteer iedereens mening maar jij denkt dat je slim bent je moet niet denken er zijn zat mensen zoals ik. er zijn ook zat mensen die geweld gebruiken om t minste of geringste. Bij mij is er een grens en als je die overschrijdt dan gebruik ik geweld ja en ik hoe ik mij erbij voel dat weet jij toch niet pannekoek. Maar vergelijk mij maar met de dommen van de samenleving jongen, tuurlijk. Laat jij maar lekker met je sollen. Want wat doe jij als je bent opgelicht voor duizenden guldens? Aangifte? en als dat niet helpt en je kent die persoon laat jij het zeker gaan. ik niet ik ga erheen en ik haal me geld op. klaar.

En als een goeie 'vriend' van mij me meissie scoort dan moet ik haar natuurllijk niet meer maar mag zij een ram en hij ook ontvangen !!

Negeren hahhahahah doe jij dat maar zo ken ik nog wel eenpaar vage kennissen die dat deden hahhaha sukkels noemen wij dat hahahahha.

28 jaar is 28 jaar sukkel met je onvolwassen. jij bent dom want je bebruikt de verkeerde argumenten eikel met je volwasssen 28 jaar pfoe laat me niet lachen man met zulke opmerkingen. Je moet gewoon lekker NIKS verwachten van andere mensen wat denk je daar s van ????????????????????????
trouwens het helpt de situatie inderdaad niet maar dat hoor je mij ook niet zeggen, maar het helpt wel dat je zogenaamde vriend wel aan mij denkt als ie een biefstuk op ze oog legt
 
goed, ik heb je niet dom genoemd. wat ik duidelijk probeer te maken is dat je emoties in bedwang moet houden, het maakt je niet beter dan de ander. ook ik heb de behoefte iemand zo hard te meppen als die persoon me zo gruwelijk naait, maar ik win er niets mee.

maar ja, zoals je zei, respecteer elkaars mening:)
 
overigens heb ik ook al ruime ervaring in het niets moeten verwachten van mensen, maar ja, daar doe je niets tegen. zo is men nou eenmaal
IEDEREEN IS AL ZO EMOTIELOOS! neem een voorbeeld aan de rest van de wereld(heetgetemperde landen zuiamerika zuideuropa etc). is ook maar een mening en meteen erop rammen bedoelde ik niet meer dat ik een grens heb en velen met mij en sommigen helemaal niet die laten alles emotieloos over zich heen gaan kan ook respect hoor, ik kan t niet
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Toevallig is pasgeleden hier in het dorp een gast neergestoken en overleden toen hij met de vriedin van z'n beste kameraad er vandoor ging! :S

Tja triest!
ah laat toch lekker gaan dan maar. hehe weet je gelijk wie je vrienden zijn? of nie? LEVEN IS EEN GROTE LES!!! Is TOCH niet de laatste meisje op deze planeet.
 
In een dergelijke situatie is het gewoon een goed aantal keren KLAP en merken zij verder weinig meer van die dag

Zij????? :S
zozo KLAP hmmm nou nou of het helpt weet ik nie denk het niet! BEITJE GEWELDADIG TANTE BEN JIJ!
 
KGB997: dat was een quote hoor!
 
@ dansbaar>> kijk dat laatste kan ik me wel juist heel goed in leven!:)
 
volgens mij berijk je niets met iemand neer te meppen maar er moet toch een menier zijn om ze zo hard trug te pakken en veel pijn te doen en negeeren wil ook bijna niet want ze gaat nu naar mijn vrienden toe en dan moet ik ze alemaal negeeren dus
ag jah k laat ze denk maar lekker en ze komen er vanzelf wel 8ter
Phantasia: bedankt voor je opmerking
Waarom denken veel gosers dat een meisje wordt 'afgepakt'door een ander. Ze maakt nog altijd zelf de keus om met die ander verder te gaan. Vrouwen zijn geen dingen die je kunt afpakken.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je partner verliefd wordt op een ander, dat is al heel vervelend, als die ander dan ook nog een vriend van je is dan wordt het alleen maar nog vervelender :-(
ja je hebt wel gelijk snowwhite, maar zo moet je het niet zien,,, er zijn eigenlijk een soort ongeschreven regels dat je niet voor de vriendin van een vriend van je gaat. Het kan gewoon echt niet dat een vriend van je met je vriendin gaat,, maar jij hebt ook wel gelijk,

:(
 
ze kiest er ook wel zelef voor maar dan hoeft ze er tog ook zeker niet over teliegen en eerst zeggen dat ze hem niet leuk vind
Dan hoef ik ze beide nooit meer te zien. Ik zal ze verder wel met rust laten.

2 Snowwhite: Je hebt gelijk dat het de keus is van dat meisje. Ze zit dan ook het foutst van allemaal. Een vriend moet alleen ook met z´n poten van mijn vriendin afblijven, daar is het een vriend voor. Als mijn vriendin het uit maakt, dan neem ik het daarna niemand meer kwalijk als ze iets met haar krijgen.
Bij mijn vriendenclub hebben we het hier ook over gehad en we hebben het volgende bedacht:

Als één van ons aan de vriendin zit van een ander hoeft ie nooit meer terug te komen.

Als iemand aan de ex-vriendin zit van een ander mag dat. Het is alleen wel iets waar een keer over (uit)gepraat moet worden, anders houd je irritaties. Beide jongens moeten daarom een keer een avond met elkaar gaan praten. Omdat wij allemaal wat stugge gesloten kerels zijn gebeurt dat onder het genot van een fles sterke drank, zodat het gesprek wat soepeler verloopt. De fles drank gaat op kosten van degene met wie dat meisje iets heeft gekregen.
2Koenie: Leuke regeling :-)
Ik vind het trouwens wel heeeeeeeeeel fout als je vriendin en beste vriend het achter je rug om met elkaar doen en het nog aan is :bah:
2 miech: mooi zo
2 sw:

uiteraard wanneer het ooit gebeurt pakt iemand mijn meissie af dat doet ze helemaal zelluf.

maar ze hebben wel allebei een probleem
Snowwhite daar ben ik het ook mee eens dat is echt ranzig maak het dan uit
Lijkt Jerry Springer wel :S
Ignore 4ever

als het een goede vriend/in is zal dat heel wat meer pijn doen dan welke klap dan ook. Op dat moment gaat diegene zich realiseren wat ie heeft gedaan en wat ie kwijt is. En vriendschap is toch wel ff wat belangrijker dan relaties is mijn ogen.

Van je de partner van je vrienden blijf je gewoon af.
 
2 mixie>> wat ik al de hele tijd probeerde te zeggen:)
 
wat ik doe als mijn vriend er vandoor gaat (als ik er al uberhaupt een heb )

hard huilen, boos zijn en dat vooral op de twee afreageren.
hehehehe *the dark site takes the control over me then*

ik doe in geen geval het eerste jaar normaal tegen zo iemand
daarna ligt het aan het feit of ze wel of niet de kans willen het goed te maken (me zijnd wel lief :P)
Als je een klein beetje normen en waarden in je vriendenkring handhaaft, dan doe je zoiets simpelweg niet...out of the question!

Doen ze zoiets wel, dan is mijn eerste reaktie waarschijnlijk wel die gozer neerhoeken, en daarna uit de vriendenkring verbannen..

Ophoeren met matennaaiers!!
Ik heb ook zo iets als Pimmetje gehad. Niet vet, heb je een vriendin denk je dat het goed gaat, blijkt dat ze al een week ofzo het niet meer zeker weet en aan echt niemand iets laat merken behalve de gast voor wie ze je inruilt %-) Dat vind ik niet kunnen, je moet toch wel met elkaar kunnen praten. Maar ja toen ik dat alles hoorde van haar toen wou ik nog een keer gewoon met haar praten, persoonlijk dus niet via telefoon, wil ze wel maar ze heeft 'geen tijd.' uhuh right
Haar heb ik dus niet echt gesproken voor ongeveer 3kwart jaar
 
Liefde kan je niet tegenhouden.
Maar bij mij vriendenkring weten ze dat ze dat niet moeten doen,zo zijn wij,we weten de regels.
Geen relatie's met elkaars (ex)vriendinnen
het zou bij mij nooit gebeuren maar als het zou gebeuren....FUCK HIM,FUCK HER

laterzzzzzzzzz
 
Stalken die handol :)
vet hakken zou ik gewoon zo het leven zuur maken .. ja lijkt me kool heb er nu al zin in om dat te gaan doen
 
Ik ga me Luni mee

Hoeken en opzouten it is!
ik zal heb helemaal de Ti** in schoppen
en haar eens een mooie mes snede in dr face geven
zodat ze geen leven meer heeft! (6)