Partyflock
 
­ Nederland
Ik zat net ff op Ned. 3 Pinkpop te kijken naar het optreden van Faithless!!!

Tering wat zijn die gasten goed. Die weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. en dat publiek!! Geweldig!!!!

Eerder deze avond heb ik ook nog Lenny Kravitz gezien! errug lekker ook dat optreden!!!


Is hier iemand van PF wel eens naar Pinkpop geweest?? Ik ben vorig jaar geweest, op de zondag en maandag. Best wel leuk en het is weer eens wat anders dan alle housefeestjes.
 
Volgend jaar ga ik heen, Toevallig dit weekend afgesproken met mn vrienden. Relaxed 3 dagen feesten, pils drinken, spacen en kamperen.

Eigenlijk een korte vakantie dus! :)
dat wordt het zeker!!!! Er hang echt een heel gezellig en ontspannen sfeertje daarzo!!! iedereen is vrolijk en komt voor de muziek!!!

misschien dat ik dan ook wel ga!!! :D
 
lenny en faithless zijn echt de toppers waarvoor ik naar pinkpop zou gaan.
echt beter.
heb lenny effe gezien en faithless heb ik gehoord op 3 fm.
echt toppers!
Ik ben zo'n zes jaar geleden een keer gewees. Het was mijn eerst festival en ik vond het erg leuk en er hing een heel gemoedelijk sfeertje. Jammer dat het altijd regent. Dat was in mijn jaar niet anders. Sommige mensen vinden het er gewoon bij horen, maar ik vind het ronduit kut. Nat en koud worden is gewoon niet gaaf.

Osdorpposse en Dog Eat Dog, lekker crowd surfen:)
Heideroosjes, waarvoor ik me had verslapen:(
The levellers, Live en dat kale wijf (ik ben haar naam ff kwijt) sloot af.

Nu zou ik liever naar Lowlands gaan en waarschijnlijk doe ik dat dit jaar ook wel. Iets meer gevarieerde muziek en mensen daar. Maar voor Lenny zou ik best nog eens naar Pinkpop willen, want Lenny rules.
 
Lenny roelt eg wel :)
ik kom er net vandaan, gewerkt :-)

Rammstein klonk cool, maar ik heb niets gezien :-( zo maar s douchen want ik stink
 
ik ben 5 keer geweest, waarvan 1 keer 3 dagies incl camping....
Dit jaar niet gegaan omdat ik niet 3 dagen kon gaan en ik de bands op andere dagen eigenlijk beter vond dan de maandag....
Vind 't altijd wel gezellig, alleen vorig jaar vond ik 't wat minder, weet niet waarom eigenlijk....
ik vond DOA leuker altijd ( Dynamo Open Air ), daar ben ik 2x geweest - als een van de weinigen van PF denk ik.
Ik ben toevallig ook es naar pinkpop geweest. 2 jaar geleden, ff van de sfeer proeven, want het staat bekend dat die dar geweldig moet zijn en dat was het ook, was alleen wel een beetje verbrand :(
 
ik ben er nog nooit geweest maar lowlands wil ik wel een keer mee maken.
heb gehoord dat rammstein heel gaaf geweest moest zijn
alleen jammer dat ze nie van dicht bij mochten filmen!!
heb die optredens ook gezien echt wel goed!
 
ik ben er dus alle 3 de dagen geweest, maar ik heb Lenny en Rammstein moeten missen omdat ik vandaag het 1e uur examen moest maken...baal baal. maar de andere bands waren ook goed vooral Live. daar ben ik goed uit mn dak gegaan en Muse was ook zekerz lekker. echt een topweekend gehad.
en Lenny Kravitz was zoooo cool!!!!!! Prachtig ook hoe dat publiek meedeed met Let Love Rule!!


Schitterend!!!
ik ben 8 jaar geweest, altijd 3 dagen.. dit jaar ben ik voor het eerst sinds al die jaren nie geweest.. had er wel een btje spijt van toen ik het gisteren op tv zag! Faithless zag er erg leuk uit...

lenny is gewoon goehoed :)
 
Lenny Rulezzz, Faithless was super en volgend jaar wil ik het ook een ker meemaken volgend jaar partyflock naar pinkpop meeting..
lenny was vett.heb ook nog life gezien ook zeer goed!!!!
Dit jaar me derde keer PP geweest, o.a. bij Groove Armada, After Forever, Lamb, Zero7 en Faithless. Helaas Dropkick Murphies moeten missen, maar goed.

Rammstein ownde inderdaad zwaar, kon nog redelijk dichtbij komen ook, FATte vlammen enzo overal, echt heel gaaf.

'k Vond Faithless alleen iets minder tof, 'k had ze 2 jaar geleden op Lowlands gezien en begin dit jaar in Rotterdam. Toendertijd op Lowlands waren ze NOG toffer, perhaps dat ik 't daarom deze keer iets minder vond, maar des alniettemin een top-act.

2Steph: Tentamen? Damn...... laatste dag op zo'n festival is altijd te tofste, dan moet iedereen nog van z'n laatste biertjes af enzo :p

Over Lowlands: Ga er dit jaar voor me zesde keer heen en vind Lowlands wel veel toffer dan Pinkpop, programma is ook behoorlijk wat uitgebreider en met name een goede voorziening van Drum'n'Bass is toch een mooi voordeel. Toffe bij Lowlands is toch ook wel dat er steeds meer dance naast komt, de metal, punk en andere rock blijft, maar er zijn de afgelopen jaren wat tenten bij gekomen om meer dance te kunnen programmeren, echt heel gaaf dus, voor ieder wat wils (einde van deze reclame boodschap:p)
 
skabber> ja egt..ik kan moeilijk dinsdagochtend naar school, want dat had ik mn toets verknald. Ach we hoorden Kravitz nog op et station duzze...maar ja, Rammstein he..en SOAD das ook zwaar balen...maar goed, volgende keer beter