Partyflock
 
­ Nederland
ik ben benieuwd naar al die gekke verhalen....

mijn gekste gebeurtenis?moet toch wel de laatste awakenings zijn...ik zag stoelen die er niet waren dus donderde ik soms op de grond midden op de dansvloer..moet echt een leip gezicht zijn geweest....
en op innercity heb ik ook gelachen om een vriend van me..die stond het hele feest stil met zn ogen dicht te trippen
Een gozer die ff uit zijn pakkie wou snuifen kreeg een douw, die heeft bijna twee uur lang rond gestuiterd daarna inslaap gevallen tegen een box aan. T was een zware taak hem naar huis te krijgen..
Ach, ik zag zovaak dansende kleine mensjes wat stoelen bleken te zijn etc etc...

Het raarst vond ik nog een gozer in de hemkade, jaar of 17, lange leren jas aan, dikkeg, kop als dik trom, die als pooier stond te dansen midden op de dansvloer... %)

Je kon me oprapen... jezus wat was dat een gezicht... :D
Een gozer op Megarave in de 1R-sjie hallen, lag met zijn kop in de luchtpoort van een enrome box out te gaan.... Toen ie na een uurtje ofzo waker werd, liep er een straaltje bloed uit zijn oor!

Maar ja, wat wil je met 135Db......!

Die gast hoort gegarandeerd nix meer met zijn linker oor! :s
 
Het GEKSTE?????? Dat iedereen zomaar aan me vraagt hoe het gaat terwijl ik ze niet eens KEN. En een vette nerd die dacht dat ie heel wat was waarop ie ging dansen als een bezetene op een podium LEF
missgucci 6 februari 2002 14:27

Het GEKSTE?????? Dat iedereen zomaar aan me vraagt hoe het gaat terwijl ik ze niet eens KEN. En een vette nerd die dacht dat ie heel wat was waarop ie ging dansen als een bezetene op een podium LEF

----------------------------

waarschijnlijk zie je d'r zow verkankerd uit dat mensen automatisch vragen of het wel goed met je gaat .. dat is VRIENDELIJK/aardig/lief ..

en op een feest boeit het tog niet of er nu een nerd staat te stampen op het podium, het gaat er tog om dat hij PLEZIER heeft? ..

(K)
gekke dingen:
- buzz fuzz als astronaut gezien (in rood en geel astronauten pak :-) )
- mensen met slangen op hun hoofd
- mensen besmetten met het ..... - virus ;D
- een vloer maken in de hmh die niet glad was (van alle bekertjes die we konden vinden)
- mensen die komen vragen of ik oowk een haring wil %-)

nu moek ff gaan na denken :-) brb
van horen zeggen: iemand die in de fun naar zijn afstandsbediening liep te zoeken %-)

whehe
iemand die haringen uit een auto radio liep te trekken ..

whehe :D
 
ik heb wel eens iemand meegemaakt die zo ver heen was dat ie van het podium wou afstappen maar er was geen trap dus die ging wel aardig op zijn bek...en ik heb zelf wel eens gehad dat ik ff mijn ogen dicht deed en toen ik ze weer open deed was ik een uur verder,terwijl ik voor mijn gevoel maar mijn ogen 1 seconde dicht deed
inderdaad summy..ik vind t mooie van een feest juist dat t net is alsof iedereen grote maatjes is...is nix verkeerds aan!!
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Nou ik heb wel 1s van die momenten dan sta je ff stil (zal niet lang zijn) ma goed en dan heb je t' gevoel dat er een muur naast je staat dus denk ik "ff rusten hoor, ff tegen die muur leunen" ja en toen viel ik zo tegen un paar gasten aan whehe
die zullen wel gd8 hebben whehe en ook un keerdje ja toen d8 ik dat er un opstapie was dus ik BENG op me plaatje ouw dat deed ech zeer ach ja %) zijn wat doet het alemaal wel niet met je
oja deze vindt ik nog t' coolst uit IC2000 t' had gevroren dus an t' einde naar buiten gestompeld zie ik iemand uitglijden en BENG da lag ie dus ik lachuh en BENG ik ook op me smoel ik keek om me heen BENG BENG BENG da ging de hele meute op z'n smoel ik kwam niet meer bij whehehe :p:p
Het gekste wat ik heb mee gemaakt op een feest was op THunderdome 2001 in de hmh,

Werdt midden in de zaal een wijf gevingert en ging helemaal uit der plaat die twee

Was wel vrij hefftig toen ik dat zag wel gelachen uiteraad hehehe :D :D

Greatz
Gekste wat ik heb meegemaakt


Dat ik ehh, ergens stond te praten

Dacht dat een vriendin van mij naar me toe kwam en vroeg of ik naar de video presentatie van haar zusje kwam kijken (in de fun) en dat ik toen achter haar aanliep en dat ik toen weer iemand anders tegen kwam, daar tegen ben gaan praten en dat ik toen ik opkeek helemaal niemand zag en dus gewoon lekker 30 min in de lucht lopen te lullen
Het vaagste wat ik op een feest heb meegemaakt was op i love techno 2001.

We waren om 0900 uur al binnen en we gingen dus ff naar Umek...ff knallen...
Nou wij staan daar dus te dansen..en ik zie vanui mn ooghoeken al een jongen al helemaal knijters tegen de muur aan staan...opeens loopt ie wat naar voren....en laat zich opeens op de grond vallen...nou wij dachten dus dat ie vet out was gegaan..en niemand deed wat..dus ik loop naar em toe....ga op me hurken zitten en buig me over em heen. om te kijken wat er met em aan de hand was...mn vriendin was al helemaal para naar de ehbo gerend....

Ik had me dus over die gozer gebogen...en opeens pakt ie me vast en probeerd me te zoenen...:(!!!
Nou die heb ik dus weer lekker teruggeduwd...en hij stond op en sprong weer vrolijk verder....
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG HE
vette versiertruc zeg :D hahaha
Het vaagste wat ik ooit meegemaakt heb was NA de hemkade ...
met zn achten stappen we uit 2 auto´s
schreeuwd een iemand :Pas op !!! de duivel!!!
loopt er een oud vrouwtje...
Iedereeen ging bukken achter de auto´s .
Met zn allen vet serieus mee doen haha
dat vrouwtje moet wel gedacht hebben

Op de Qlubtempo na AWK festival ben ik in het kanaal gesprongen naast de hemkade.
stukje gezwommen en weer verder gaan stampen

Op innercity sex hebben was ook wel vreemd, vooral toen er opeens een jongen naast ons stond te pissen. Net doen alsof we hem niet zagen.
en dan al die hoofdjes achter het gordijn haha

Tijdens het afteren bij iemand thuis toneel stukjes opvoeren voor elkaar is ook altijd een topper, vooral als je het opneemt en de volgende dag terugziet.
Hebbie sex gehad op IC joh???
Kicke weer!!!! :D:D
ja vertel daar is wat meer over :P

Summy : van horen zeggen: iemand die in de fun naar zijn afstandsbediening liep te zoeken

Hahaha ik zat naast een gozer tijdens multigroove in de chill-out room en die begon tegen me aan te lullen dat ze al dat zaagsel is weg moesten halen ofzoiets en toen zei ik : Dat moet je bij de ingang doen en toen zei ie bedankt en ging daarheen whahaha
 
Lees maar eens wat oude partyreports op http://bounce.to/stefanh :).
dachten jullie dat ghbfreak! op die foto's van innercity...eehm gewoon stond te zoenuh achter een gordijn ofsowww?? en een beetje geil keek voor de foto......hahaha......neeej tcoh freakje??
Jezus, me vaagste moment? uuuuuuuh, als ik daar bij na moet denken, komt er vast en zeker binnenkort nog wel een sequal en nog wel meer parts daarna!

Maare ik zat een keer in de fun naast een maat van me en die jongen had een vriendin van me op schoot! Op een gegevenmoment had hij t zo erg in zn bol dat ie dacht dat ZIJ een kruiwagen was dus begon ineens in de weer te gaan met de arme meid! whehehe, das ECHT wel ziek.

Op HouseQlassics betrapte ik mezelf erop dat ik in een hoek van de zaal stond, maar dat het een andere hoek was dan ik dacht namelijk de tegenoverliggende!

Op rebound met oud en nieuw had ik tot 3 keer aan toe een bloedneus terwijl ik echt precies 2 jaar daarvoor met oud en nieuw voor het laatst had gesnove dus daar kwam t nie door en k had ook geen klap voor me bek gehad!! whehe, wat hebbe die mense van de ehbo nie moete denke.

K stond een keer in de fun met Hellbound in de Plee een pil te pakke uit een zakjuh en toen kwam er een gast van de security ofzo in burger die pakte het af! Vroeg of ik meer bij me had! ik: nee, is allus! gaf ie t terug! ik loop dus die wc maar ff uit! Sta ik voor de wc pak ik een snoeppie en slik m zow weg en loopt diezelfde gast weer voorbij!

Whahaahha op 91-92 een gast die ik niet ken vroeg ineens: kom we gaan weer naar de anderen toe man.
Ik: denk je dak een vriend van je ben dan?
Hij: jah!
Ik: whaha, sorry man, ik heb je nog nooit eerder in me leven gezien!
Hij: ow sorry man!
 
mjah ik weet het nie.

ik vind het wel altijd lache als er mensen op me afkomen en die zegge van heej jij bent sabbie terwijl ik dus absoluut nie weet wie ut is :)

maar dat is alleen maar leuk nie ech gek.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY JIJ BENT SABBIE...
(dat ga ik dus doen he als ik je voor het eerst zie... promise !!!!!!! ;) )
 
hahaha ik was op een feestje helemaal de weg kwijt en ging pissen en stond in de wc en d8 ik pis lekker tgen de deurkruk om de volgende lekker te verkankahren (want stond steeds 30 min in de rij en was daar aardig verkank.. van) maar ik was vergeten dat ik er zelf ook nog uit moest....hahaha dat is echt kneus en dat heb ik wel 3 keer gedaan achter elkaar dus zelf hele goore handen hahah


en dan nog die acties dat ik me ogen open deed en ineens in een hele andere zaal stond....
En terecht! whahaha, moet je maar niet pissen waar je dat eigenlijk niet hoort te doen!
*ben eerlijk* :D:D:D
Ik zag laatst hele grote duplotoren die viel om. En toen ging ik erg veel moeite doen om niet over de duplo te struikelen %-)
NET goed jah, moet je maar nie pisse op een deurkruk whahaha tot 3 keer aan toe? whehe

Heej sabbie, ik weet jou ook wel te vinde dus ga ook zo op je af komen ok?
whehehehe LOL
Ik kwam op Mysteryland Bussloo een gozer tegen zonder benen die stond daar vet in de blubber....en ik wou hem er uit gaan trekken%-)%-)
ten eerste: ben het 1000% met de reactie van Summy eens op die van msgucci eens.

Summy: jij begrijpt het.

Msgucci: jij niet.

okeee..nu het vaagste wat ik me nog voor de geest kan halen.
tijdje geleden alweer.

Shadowlands rave 1997 in Thialf.

1. Zit met iemand te praten midden op de dansvloer en zie opeens een mooi wit stralend buro daar staan. Dus ik denk, om mijn gesprek wat te vermakkelijken kan ik mooi op dat buro gaan leunen en mijn gesprek doorzetten. je raad het al *Flits* weg buro, en heatwave ging daar bijna op z´n snufferd.

2. zelfde avond: Ik zit boven bij de tribunes voor de chill-out room of oldskool room of whatever het ook was. Komt er een gast daarvan naar buiten zetten die 2 hondjes aan het uitlaten is. Heatwave de armen uitsteken om die hondjes dan maar te gaan aaien. na wat geknipper met de ogen om te kijken of ik dit wel moest geloven bleek het een gast te zijn met gewoon "IETS" groter schoenen aan. :vaag:
shadowlands 1997??????? remind me, ik dacht dat het 7 december 1996 was.... in thialf...
gekste dingen die ik heb meegemaakt...
NoRGH
meestal is t 1 grote gekke gebeurtenis
waar geen touw aan vast te knopen is.

ik heb mensen gezien met halve hoofden, ik heb gesprekken gehoord van mensen ergens aan de andere kant van de zaal waren

ik heb drank proberen te bestellen bij een trap i.p.v. bij een bar

ik ben een keer al dansend wakker geschrokken uit 1 of andere vage droom/trip

zo kan ik nog wel ff doorgaan
"naar dingen grijpen als ik op de dans vloer staat"

"Denken dat je naar de uitgang loopt sta je op eens bij een bord waar ze munten verkopen" (21 okt Qlimax usb boelelaan, hier raak ik altijd de weg kwijt)

"A'damse paaltjes zien op de dansvloer en ze proberen te ontwijken"

"Staan tafels zien en dram hekken"

" Een kameraad die er al een half uur zit aanzien voor een ouwe klas genoot die ik al jaren niet mee gezien had, en zeggen tegen hem dat hij dat echt wel is!!!"

Ennn.... zo kan ik nog wel even door gaan!!!

Groetjes L.
Xypzo: bedankt..heb ik eindelijk de goede datum, want was het echt helemaal kwijt wanneer dit was.
7 december 1996 dus..:)
maat van mij heeft een keeer op een feest in een zaal gestaan en dacht dat ie helemaal leeg was dus he, enne toen gooide hij zijn bekertje drinke weg, hoorde hij ineens: heej wat doe je nou? wheheh, zagie ineens dat de hele zaal volzat, of diezelfde gast zag een rijtje mensen die op een rand zaten aan voor un Draaiorgel, wel errug ziek!

Of heb een keer gehoord van iemand die moest kotse dat ff in een hoekkie deed, en toen ie keek zag ie dat ie over iemand heen had gekotst die daar in dat hoekkie zat whahahahahaha, lekker is dat.
 
ik zag n x n onthoofd hoofd met bloed en dat draaide rond , en er lagen allemaal wollen truien omheen , later toen ik nog n x keek bleek t gewoon n meisje te zijn , dat vin ik toch best vaag hehe , en verder altijd van die drang hekken heel irri is dat want loop er de hele tijd "omheen"
 
whehe ik vind het best hoor.

ik heb altijd minimaal 3 mensen op een feest die naar me toe komen van heeeeeeeej sabbie en dan heb ik zoiets van eh.....

mag ik ff vragen wie jij bent ;)

maar als je eenmaal heb gezien dan vergeet ik je ook nie meer want ik ken ech hoop mensen van feesten :)

en missgucci mensen die naar je toe komen dat is super lache!
 
Op impulz outdoor dacht ik op een gegeven moment dat ik een stel lijken tegen de muur zag staan en toen ik dichterbij kwam waren het gewoon een stel mensen die er zo erg verrot uitzagen door de drugs dat ze wel dood leken. Ze reageerden ook helemaal niet op het feit dat ik een halve meter voor hun neus stond om eens goed te zien of ik het wel juist zag omdat ik van veraf toch flink aan mezelf twijfelde! :S
 
Op Massive een kerel ontmoet aan de bar die METEEN mn beste maat was, hehe. Ging we drinken halen voor elkaar, maar we konden allebei niet meer onthouden wat we nou eigenlijk moesten bestellen. Ik:'ik moet 4 spa blauw volgens mij'. hij: 'Das toch water he??' ik:'ja volgens mij wel'. We konden de muntjes echter niet meer vasthouden dus alles pleurde op de grond heel de tijd. Wij met z'n 2-en een half uur over die vloer lopen kruipen, hehehe. Die mensen achter de bar helemaal in een deuk. Op een gegeven moment hebben ze ons drinken maar gegeven om van ons af te zijn.
Afgelopen donderdag uit geweest hier in Nijmegen.

Hard gelachen om een meissie dat op Techno een beetje alle sporten aan het uitoefenen was en heel druk aan het basketballen was dan weer aan het tenissen. Heb nog mee staan Körling spelen en gehonkbald :-) Heel komisch!!
Maat van me op qlubtempo, wil drinke bestelle, maar gast naast m: ik betaal t voor je man!!!

Me maat: waarom dan ???

Die gast: Omdat me pille ZOOOOO goed werke
 
dat soort lui maar vaker tegenkomen:D