Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik heb nu eens een Goatrancecdtje gedownd en ik moet zeggen dat die sound me wel bevalt!

Wie weet waar dit soort feesten gehouden worden???
gewoon de site van Astral Projection ofzo in de gaten houden, of Infected Mushroom
t is inderdaad een goede sound...
 
Taqno-freak, wat zijn de url 's van die sites?
Goa-Trance is VET!

Zoek eens op audiogalaxy naar Deedrah, X-Dream of Human Blue. Maar m'n persoonlijke favoriet is Project X (een lid van de trackergroup Industrial Hard Sounds) -> Die nummers zijn echt superSNEL.
Goa is vaag.
Zelfs zonder :xtc: kan je daarvan in een behoorlijke trip raken ;D
Goa trance feesten zijn vaag.. Ken wat mensen die er af en toe heen gaan.. wat ik hoor is dat iedereen zit te trippen.. Er veel hippies zijn enzo
 
Goa feesten zijn erg vaag ja, ik ben er eens geweest... alles met blacklight en de mensen dansen als apen.. heel vaag !!!

http://www.goatrance.de/ voor meer info
Ik wil er ook een keer heen, lijkt me echt tof! Maar die feesten zijn er praktisch niet in Nederland toch?
 
weinig idd. wil er ook wel es kijken :)
 
Ik vind het ook een beetje vaag. Jongen die vroeger bij mij in de klas zat is 4 jaar terug ofzo naar India op vakantie geweest. Naar .. Juistem, GOA. Hij is daar naar zo'n trance feestje geweest, en vond het erg wazig allemaal. Die lui (sommige) komen zonder drugs dus echt in een soort van trance terecht. Echt :vaag:
25 mei is er een GOA party in Osnabruck (Dui) erg vaag maar wel in orde
 
hey emile :)
ik ben lid van een of andere goatrance mailinglist haha geen idee hoe ik daar aan kom hehe
daar staan altijd allemaal goa trance feestjes in..
Inderdaad de echte goafeesten zijn in Goa, weet alleen niet meer of het inderdaad India was, maar dat zal wel. Een jongen die ik ken is er geweest en heb de fotos gezien. Heb zelf ook een cd. Super vet!! Wil er ook zeker een keer naar toe.
 
als iemand info heeft over feestjes.. voeg 't dan aan de agenda toe :)
of message me ff.. dan doe ik 't wel
 
Aha, Digle. Zou je me die mail een xtje kunnen mailen of versturen over msn?? :)

Als ik deze nummers hoor begin ik gewoon spontaan wazig te zien in mn kamertje.

Lijkt me echt leuk om eens zo'n feestje te bezoeken. Is weer eens wat anders dan Stampen!! :P ;)
tis gewoon van de wereld zweven
'Wat ga jij doen vanavond? Ga je nog stampen?'

'Nee, ik ga ZWEVEN'

:D :D Ik ben ook wel benieuwd naar die mailing list trouwens, kan niemand ff uitzoeken hoe en wat?
 
nederlandse goatrance site is
http://goatrance.w3b.nl/
meeste party's zijn in amsterdam trouwens
 
Amsterdam, Laat dat ff goed uitkomen dat ik daar 20 minuten vandaan woon!
Goatrance is echt wel vet, regelmatig ook feestjes in de Blauwe Aanslag in Den Haag, en met de zomer in het vooruitzicht, ook weer de illegale :-P

Op die muziek wordt je er echt ingezogen.
die site die o'c noemt, gebruik ik ook regelmatig.

GrtZ,
:Zie
 
goa is inderdaad heel vet!!! maar feesten weet ik nix van :)
 
ja man, heb zo'n nummer waar bij het net lijkt alsof je in een holle buis zit die allemaal bochten maakt. luister met koptelefoon op en dan gaat die sound echt door je hele fucking lichaam!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Goa is bestlekker, maar psychedelic is nog beter, vind ik tenmisnte. psychedelic tekno roeleert helemaal. en die feesten, ja, dat zijn altijd illegaale/kraak-feesten.
Nou de voorkant van die cd die ik heb, staat Goa-trance en psychedelic techno... Dus ik neem aan dat dat het ook is...
Ja die tekno-feesten dat zijn altijd van die illegale kraak-feesten... toegang gratis, bier 1 euro en doorgaan tot iedereen moe is (of de politie iedereen heeft weggetrapt :P)... zou ik zeker een keertje heenwillen!
 
Artiest Jakuza
Mja die dingen worden af en toe ook bij ons in de buurt (Twente) gehouden. Zelfs tamelijk frequent eigenlijk. Eens in de twee maanden toch zeker. In een verlaten en gekraakte fabriek. Zwaar underground en zwaar illegaal. Superrelext natuurlijk :D.
Tekno feesten.. Uh.. in de Haven van Adam zijn ze weleens.. 2 weken geleden vrijdag ook nog 1tje.. Als er weer een is laat ik het jullie wel weten... Ik vind het nix.. Te vage gasten.. Teveel dope.. Te weinig mooie vrouwen..

Greetz
 
Zeker laten weten ILT! Ik heb ook al via via gehoord dat er idd in het Havengebied undergroundparties werden gehouden in een of andere leegstaande vleesfabriek.
2 Gold> meestal is de intro 3 a 4 euro ofzo, de politie komt vaak wel langs, maar gan dan weer weg. in rotterdam zijn ze wel strenger en komen ze altijd met vet veel tegerlijk.
Nou, ik moet toegeven dat sommige goa trance echt vet is!! die shit is gewoon meesterlijk in elkaar gezet!! Vette (originele) geluiden sampelen en die zo vervormen dat je t niet meer echt ken horen wat t was.. echt goed vind ik dat!! Muziek waar bij word nagedacht. en niet zomaar van: dit maak ik ff snel in een dagje en huppekeej, weer een hitje!! Goa is relaxed!
Hier in eindhoven in de effenaar worden wel eens goa feesten gehouden. Ben er zelf nooit geweest, maar geloof dat er vrij alternatief publiek op af komt.

Verder vindt ik het zelf ook erg relaxed of af en toe een goa cd op te zetten. Vooral relaxed wanneer je lekker onderuitgezakt met een jointje op de bank zit :-)
mwha, Goa vind ik iets te rustig, naja rustig, psychedelic is nog moelijker in elkaar gezet en vel vager whehehehehe.

probeer maar eens Hux flux te vinden met kazaa
die pulse cds ware wel goed, of is dat geen ECHTE goa?? ik zit niet zo in dat wereldje, maar ik heb een keer zo een cd gehoord, dikke stick dr bij , op t strand, dat was wel relaxed en in de shop draait een gast t altijd, tis in iedergeval wel met gevoel gemaakt.
ja, in shop wolke wietje in amsterdam draaide ze dat ook altijd. das vt relaxt. ook psychedelic tekno , das echt helemaal super.
je valt in herhaling krank ;-P gheghe, maakt niet uit hoor, ik weet wel dat je alzheimer hebt, wil je dr over praten??? gheghe LOL
zou dat zin hebben? meestasl als ik in een gesprek ben, weet ik niet meer waar het gesprek ovet gaat, erg heh whehehehe, daar das lol
 
Mensen we mogen toch niet Global Chillage vergeten?? Daar draaiden ze vroeger altijd astral projection, maar toen ik er laatst naar vroeg kende dat meisje het niet eens.

Wie weet hoe dat nummer heet van AP dat je zo'n verslag hoort van een gast uit een vliegtuig dat er een ufo sighting wordt gedaan.
Dat is zo'n leip nummer... 1e keer paddo's hadden we dat opstaan...freaky.

Je hoort namelijk zo'n krakende radio en die gast die verslag doet van een van lichtflitsen en een 'unidentified aircraft coming down towards the aircraft behind us' (ofzo)

en dan die zwevende geluiden en een redelijk hardhouse achtige bass. (redelijk :))
zeker paddo muziek, maar dr zit nog een harde beat in ook vaak!! lekker is dat!! Ik hou wel van psychedelic muziek, ook ECHTE darkcore bijvoorbeeld ( niet de shit wat ze tegewoordig darkcore noeme zoals endymion ofzo ) zoals de ouwe LOST platen van PCP!!! En sommige Dance Ecstacy2001 plate. Lekker vind ik dat.