Partyflock
 
­ Nederland
23 jaar, studeer, vriendin, ga naar partys, doe aan fitness, ben hier nieuw, ga laat naar bed, drink veel thee, heb een tandenborstel van Donald Duck, luister het liefst hardhouse in de auto, vind het leuk dat de zomer begint, ken hier niemand, eet graag pasta, heb nu veel vrije tijd, voel me meestal erg lekker, gebruik af en toe drugs, vindt sex niet belangrijk maar doe het graag als het moet, amuseer me altijd op een feest, vind een cafee ook wel aardig en ben net gestopt met roken.
Dat ben ik ongeveer als ik me niet vergis.
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
15 jaar, van school getrapt, bij pleeggezin gewoond, woon nu op straat, ben hier ook nieuw, slaap wanneer me dat uitkomt, heb geen tandenborstel, luister naar het gezang van schilders en glaszetters, vind het leuk dat de zomer begint want kan ik weer buiten slapen, gebruik drugs, rook shag als ik wat vind, sex ken ik niet en ik speel graag domino!
Dat ben ik ongeveer als ik me niet vergis.
naahh.. kzal je maar ff welkom hete omda nog niemand da gedaan heb :D enne wees gewaarschuwd er word hier fett veel dom geluld hehehe....... :vaag: :/ enne je hebt het ook zow te pakken duzzz....... :xtc: kijk UIT heheheh..........(6)(6) :P
 
hey welkom hier!
Have fun!

ennuyh renzo... goh dan heb ik je me toch heel anders voorgesteld! :p
dan moet ik je ook maar ff verwelkomen he :D

(K)
 
heidimeisje aka dancegirl2001 irl heidi :) bijna 20 (25 mei) happely in love met HArdHOusER en verder moet j mijn dingentje maar bekijken als j op dancegirl2001 drukt n d rest is geheim voor onbekende :) of j leest t maar in een topic :)
WELCOME!

kuzzies heidimeisje :kusje2:
 
ik als dorpsoudste groet u...veel wijsheid toegewenst:)
Welkom hier, ik ben Melvin :-)
 
Welcome!
Ilsje21... de rest is niet boeiend!
 
Hoi ik ben housepinda en ik mastrubeer op verzoek
wheheh die tandenborstel deed het hem

hoooii
 
Nog een nieuwe, wat leuk joh.......voel ik me niet alleen ;)

El Niño is the name.....
Ik ben nieuw, mijn naam is Caffrey, wie ben jij?: HOU JE BEK WANT JE STINKT NAAR EI! :P

nehoor geintje :P

welkom,

ik ben Beertjuh :)
Werkzaam bij Partyflock
Hoi ik ben De Franzelare

en de werkdag is hier net weer begonnen :(
Hey ik ben snackyman en ben net wakker en ga weer verder slapen :D :Z
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
okk, je vroeg erom.

mijn naam is tonnie. ik ben 20 jaar en heb lepra. lepra heeft echt een totaal ander mens van me gemaakt, wel positief natuurlijk. ik snap dingen die ik nooit eerder heb gesnapt. ik zie nu eindelijk zelfs in het donker de hemel en aarde. voor de rest ben ik van mening dat ons bestaan gebaseert is op de kont e ik vind ook eigenlijk dat de wereld er beter uit ziet als iedereenb in plaats van een hoofd een kont had.

Maar, alles heeft een een slechte kant, dus ook mijn bestaan. ik was anders op school en dat vmoest ik dus ook weten. ik werd altijd hgepest en geplaagt en niemand accepteerde me. in de klas begon het met propjes gooien en later ook spugen. opgegeven moment trokken e ook steeds aan me haar en trokken me nagels eruit. ze staken mijn schooltas in de brand en de leraar deed er nog een schepje boven op door met de liniaal steedss op mijn neus te meppen. een jeugd heb ik dus niet gehad en nog steeds accepteert de buiten were;d me niet omdat mijn visie over kont-Bionics TE verschillend is met de de visie van een gemiddelde mens. maar ach.... ik heb lepra. ik ben gelukkig nu