Partyflock
 
­ Nederland
 
Help ik ben verliefd maar durf t niet tegen HAAR te zeggen, ik probeer er wel naar te gissen of ze mij leuk vindt! we zien elkaar niet eg vaak maar bellen wel veel, en als we elkaar zien zoenen we wel :S ! Ik heb wel een grote bek :D maar een heel klein hartje :S ! Help hoe kan ik dit oplossen ? :(:( HELP
Probeer wat meer je kleine hartje te laten zien in plaats van je grote mond. Hoe kan dat meisje nou verliefd op je worden als jij je hart niet laat zien? Als jij niet laat zien hoe je werkelijk in elkaar zit? Wees gewoon jezelf als je bij haar bent en laat de natuur de rest doen.
 
Zeg het gewoon ;)
 
Heey psycho tron dat zijn idd. antwoorden waar ik wat aan heb! t vreemde is dat ik me heel anders gedraag als zij erbij is!
Heb ik ook een tijdje gedaan hoor... Ik gedroeg me altijd als een of andere drugsbaron die mensen vermoorde voor ze plezier als ik in de buurt van leuke meisjes kwam, hahahaha
Maar uiteindelijk kom je er wel achter dat de enige manier om haar hart te winnen is door gewoon jezelf te zijn, hoe erg je ook loopt te stuntelen.
Artiest Sjeez
Ik zit zegmaar in dezelfde situatie, maar heb net wel de stap gezet en gezegd dat ik de veel aan haar moet denken en dat ze heel liev/leuk is etc.
Bleek dus dat zij dat ook al een tijd vond van mij, maar doordat we allebei ons mond hielden wisten we het nie. Moraal van het verhaal, wees eerlijk en zeg wat je voor haar voelt.
 
mensen dat is t m juist ik durf dat dan weer niet!:S
Maar ik zal er zo wel ff een smsje sturen :D
smsje is idd goede oplossing als je bang bent dat je ineens nie meer goed weet wat je moet zeggen, maar ik zou het altijd als je positief bericht terugkrijgt meteen nog eens echt tegen haar zeggen. En wat PsychoTron idd zei, een meisje vind het vaak leuker als een jongen gewoon zichzelf is en misschien af en toe beetje onzeker is, dan dat hij zich voordoet als de coole man (je kan dit natuurlijk van jezelf zijn, maar ben ik dus niet).
 
Oke nu t volgende probleem :S wat moet ik in t smsje zetten :S ? wie kan mij helpen ? we heet trouwens LIANNE en is eg t einde !
Dat je de laatste tijd nie helemaal weet wat je met je gevoel aan moet en dat je aldoor aan haar moet denken. En natuurlijk nog wat, maar dat moet je zelf bedenken, jij kent haar beter.
 
Hmm klinkt goed !:D ben je romantikus ofzo :P! hahaha nee wel tof dat de mensen zo meeleven met me !
Ik zat in het zelfde schuitje en weet hoe je je dan voelt, dus ben alleen maar blij als ik je kan helpen.
 
En zo hoort t ook te zijn! mensen moet elkaar eens wat meer gaan helpen!
Stuur een leuk gedichtje :D

Ze hebben me geleerd dat een uur 60 minuten duurt, en een minuut 60 seconden. Maar ze hebben me niet geleerd dat een seconde zonder jou een eeuwigheid duurt...

of

Ik mis je het klink zo ... zo... zo gewoon.
De hele dag denk ik aan jou.
Aan niemand anders
Ik denk alleen aan jou.
Een ding kan ik beloven.
Mijn liefdes vuur zal nimmer doven
 
Tering is sjeez de enige die hier oplossingen voor weet? SJeez in iedergeval alvast bedankt en ga t dus maar ff proberen ! en hopen ......
 
Heeey party-odijk!

Ik heb zeven maanden geleden ook in zo'n situatie gezeten... We belden wel veel en als we elkaar zagen kusten we (elke weekend dus) Dat is ongeveer 3 maanden zo doorgegaan totdat ik er helemaal gek van werd en gewoon wilde weten waar ik aan toe was...Dat heb jij nu waarschijnlijk ook.. ik weet zelf niet meer zo goed hoe ik het heb gezegd/gevraagd ofzo.. maar smsjes werken altijd heel handig! Die gedichtjes van sjeez zijn misschien een goed idee inderdaad! En je moet gewoon je mond open doen hoor, want hier schiet je ook niks mee op en word je alleen maar gek van!

En wat mij betreft het is nu al 4 maanden mijn vriend:D dus geef de hoop niet op!
Wees gewoon eerlijk en blijf jezelf dat werkt het beste!

Succes ermee (K)(K) Miss Enisoj!
 
Oke dat is smsje is zekers in goede aarde gevallen want ze wist niet wat ze moest zeggen! verder heb ik morgen met der afgesproken als t kan want ze moet ook leren voor der examens :S (ik blij dat ik die al gedaan heb :D) maar ja ik voel me (L)!

BEDANKT
ik zit dus ongeveer in t zelfde schuitje maar ik heb m dus eerlijk gezegd wat ik voor m voelde en gevraagd wat ie van me verwachtte en hij voelde t zelfde enzo dus eerlijk zijn werkt t beste!!
heek veel suc 6 en ik hoop dat t goed uitpakt voor je!!
dikke
whehehehe dre......das een leuke!
Ben blij dat het allemaal is goedgekomen :D
Hej prutser, welke LIANNE is dat dan?

Ik regel wel ff wat.
 
Heey PHOOLIE ga jij lekker ff zelf wat regelen! mafkees :S jij wat regelen :S als vrouwen je zien lopen ze weg dussss laat maar :D:D:D (geintje) nee dit regel ik zelf wel ff !
komt ze zaterdag op je feestje??? ben nou toch wel benieuwd :p
 
JAAAH dat zou je wel willen weten hé ? denk t wel maar is niet zeker want ze heeft nog een feestje, en als ze niet komt komt ze gewoon zondag :D:D:D
 
idd mond opendoen en wat zeggen is altijd nuttig

:) persoonlijk vind ik het al leuk als een jongen moeite voor me doet :)
ik bedoel maar ook al gaat het soms wat onbeholpen :)

hmmm me zijnd in love 2 *zwijmel*
ik durf ook niets te vragen of te zeggen
laat t wel weten door kleine hints
maar ben bang dat het zo overdreven overkomt ofsow
ik weetet allemaal niet meer
loop me weer veelste druk te maken
mah hij is ook harstike verlegen
argh
heb al sinds ik m vrijdag heb gezien nix mer van m gehoord
wor gek
zit me de hele tijd af te vargen of hij me misschien toch vin tegenvallen
mah durf t niet te vragen
aaaaaaargh
naja alles komt vanseluf goed
 
dat is het zelfde probleem!ik ben idd. ook bang dat ik te overdreven overkom, en weet me daarom af en toe geen houding te geven! maar heb vanmiddag met er afgesproken dussssss hopen maar :S (H)
Gewoon doen wat in je opkomt en probeer je in ieder geval niet anders te gedragen dan je bent, want vroeg of laat lun je dat nie meer volhouden.
Ben weer verbaasd over mijn wijze uitspraken op de vroege morguh :P
 
Wijze uitspraken oké :) MAAR euh VROEG :S ik was GVD om 5.00 uur me nest weer uit omdat ik moest werken (B) maar jah !
Ikke kwam om 9.00 mijn nest uit en ben toen ff naar oom dokter gegaan (zoals ik al in ander topic had vermeld), daarna ff gestemd en ik zit nu op mijn werk :'(
 
Ik ook maar wordt hier eg :frusty: en ga er gewoon :kots: eg niet normaal :c
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Rule #1: Wat je ook doet! Be yourself! ;)

Verder moet je het denk op je eigen manier aanpakken, succes en hou ons op de hoogte! :)
heb m eergisteren een leuk meeltje gestuurd
mah me pc wil de site v hotmail nie openen en daar stuurtie meestal naar trug
dus al hebtie wat truggestuurd weetikt nog nie
naja ik sms m nog wel
 
Had gisteren met der afgesproken maar toen belde ze af :C ik werd er eg :frusty: van en ben daarom ook direct gaan :Z en nu voel ik me :bah: HELP IK WIL DUIDELIJKHEID MAAR DURF T NIET DOOR DE TELEFOON TE ZEGGEN :( ik wil er zien
Als ze een goede reden gaf om af te bellen moet je gewoon een nieuwe afspraak maken, anders zou ik haar gewoon heel ff de tijd geven, want dan denk ik dat ze zelf nog nie weet wat ze wil en als je je dan gaat opdringen kan dat alleen maar averechts werken.
 
Oke zal naar je wijzeraad :D luisteren
Haha "wijze raad" :D
Maare ik ben eigenlijk wel ff benieuwd waarom ze afzei, tenzij je dat niet wil vertellen.
 
Dat was eg heel vaag !%) ik belde of ze nog kwam en toen zei ze dat ze t lullig vondt om die vriendin van haar alleen te laten! ik zei geef die vriendin eens aan de tel. ik vroeg dus aan die vriendin wat ze gingen doen dan. die vriendin zei dat ze wel langs zouo komen ( en kreeg een klap van lianne) en dat zei wel ergens anders naar toe zou gaan! maar ze is uit eindelijk tog niet gekomen :C en ik werd dus f*cking :frusty: en d8 dat ik t verneukt zou hebben en ben dus direct gaan :Z maar misschien heb je gelijk en weet ze t zelf ook nog niet wat ze wil ! MAAR ja ik hoop dat ze maar ff zo snel mogelijk weet wat ze wil ;)
Dit lijkt er idd op dat ze zelf nog nie weet wat ze wil en dat ze kenelijk bang is dat als ze jou nu ontmoet meteen een antwoord moet geven. Ik weet hoe moeilijk het is om niet te weten waar je nu eigenlijk aan toe bent, maar ik zou toch proberen om heel ff niet teveel op dit onderwerp terug te komen bij haar, zodat ze zich ff wat meer op haar gemak gaat voelen.
 
Oké dat zal ik doen !
Je moet het wel ff vertellen als je iets weet, ben schieuwnierig geworden :P
 
Ik hou je op de hoogte en heb er ff een kaartje gestuurd dat t me spijt dat ik gisteren zo sjagie deed aan de telefoon (dat was ik namelijk wel):(
Dat is altijd goed :D
Verras haar met iets leuks, zonder dat er meteen duidelijk de vraag op ligt van of ze nou wat met je wil.
 
Heey dat anti-verveel spel is idd. een goed idee :D maar euh ik d8 ff laten blijken dat ik t gisteren zo sjagie bedoelde! maar ja als ze eens wist hoe dat kwam .......... :D:D:D :bounce:
 
Ik voel me er eg kut over en hoop maar dat ze t kan begrijpen :( HELP I LOVE LIANNE
Ik kan me nie voorstellen dat ze je nie begrijpt, maar ik denk dat ze op dit moment gewoon net zo onzeker is als jij.
Martijn, die is wel erg jong he?
Heb jij wel zo'n pasje?
ow Lindaaatje, je hoef nie overdreven te doen, k vin je zo ook wel leuk :P
 
PHOOLIE ga jij nou maar lekker naar psv :D 't is niet die lianne uit odijk dooie! maaruit werkhoven :D Bestaan meer hondjes die ficky hete dus ook meer meisjes die lianne hete :S of is dit nou te moeilijk voor je :D
Party-Odijk
die theorie is wel errug ingewikkeld jah
mah ik ben blij want hij heb eindeluk weer s wat van zich laten horen
Ikke kreeg net ook weer een heel lieV mailtje van mijn lieVie. We hebben alleen nog nie echt iets, want ze heeft pfeifer :'( dus moet ff rustig aan doen en geduld hebben, maar dat heb ik cker voor haar over (L)
 
das idd. minder ! heey lindaaaatje phoolie is me broer :D