Partyflock
 
­ Nederland
hey beste mensen!

heb een vraagje......kga dit jaar op vakantie naar calella maar heb eigenlijk totaal geen idee of er een beetje toko's zijn waar ze lekker hard draaien. want ik heb echt een schurfthekel aan dat skihut gedoe enzo! dus als iemand er geweest is ofzo pleaze let me know!
 
Avenue!!! Schitterende Tent!! Was er 2 jaar terug en toen vette Trance en altijd bekende DJ's! Zullen nu intussen ook wel beetje beuken draaien denk ik. Ziet er iig vet uit kwa inrichtinG! Vorig jaar is hij alleen het hele seizoen bijna dicht geweest omdat er een Duitser is vermoord.

Verder heb je nog Turisme 35. Dat is Een bargedeelte en een gedeelte waar toen trance/R&B werd gedraaid.

En er zijn er nog 2 maar daar weet ik de naam niet van. Geloof dat er 1 de High heette en daar waren ook bekende Dj's zoals Jean en Mentale Theo.
Avenue dicht? Ik ben der vorig jaar gewoon geweest hoor, was wel de beste discotheek van Callela als je het mij vraagt
 
2 yik yok wanneer ga je dan?
Mijn vriendin zit er op dit moment kzal eens vragen wat de vette tenten zijn op dit moment..

er wordt alleen weinig hardhouse gedraaid dat vertelde ze wel
De avenue was idd het hele jaar gewoon open hoor! er is wel een duitser vermoord maar da was in Lloret!!! en voor de beste tent moet je inderdaad bij de Avenue zijn. Menfis is op zich ook wel ok
Artiest Sjeez
Je hebt idd avenue, turismo, high en memphis.
De laatste was altijd wel ok, draaide paarjaar geleden ronald molendijk, klubheads, etc. (ps.: in de tijd dat ze nog lekker draaide)
 
Ik ben er afgelopen jaar geweest en wij hoorden ook goede verhalen over Avenue>>> maar dat viel zwaar tegen, tenzij je van commerciele trance houdt en club. Memphis waren de berichten minder over, maar vonden wij top. Werd harder gedraaid en 1 X per week kwamen Dj's zoals Dj Rob& Mc Joe... Was echt beter!!!
Calella op zich moet je niet teveel van voorstellen, viel mij wat tegen.
zeker een beetje veel ge-he-ho??? en er lopen vast veel kleuters rond die een beetje populair proberen te doen??

maarja we zijn met zn 10en dus feeeest wordt het toch wel. hebben zelf natuurlijk ook radio'tje bij en een mapje vol met stampers!!
 
Dag mensen even ter toelichting Calella is wel grappig maar niet dat je zegt van WOW. De Avenue was wel de vetste discotheek daar! Hij is WEL ZEKER dicht geweest maar aan het einde van het SEIZOEN!!! En Ja Omdat er iemand vermoord was. Je hebt er nog een tent The Memphis die was ook aan het einde van het seizoen dicht gegaan omdat er een paar gasten inplaats van rook traangas in zo'n apparaat hadden gestopt. was wel een geinig gezicht!!! Ik kan het van allebei weten I'VE BEEN THERE!!!!
 
Wordt idd een hoop ge-he-ho-t en publiek is idd vrij jong. Maar gewoon knallen met z'n allen en dan komt het helemaal goed. :-D
zet er wel een he-ho executiepeleton op.
heeeeee hoooooo heeeeee ho-BANG! :dood:
 
he-ho? :S :P
Ben er in de zomer van 1998 en 1999 geweest de tweede keer was het minst. Persoonlijk denk ik dat het per jaar heel erg verschild waar het op dat moment het leukst is. High en Aveneu het leuks omdat ze daar het langst vast houden aan House cq Trance en omdat ze het grootst zijn.

in de zomer van 98 dj Tiesto zien draaien in een zaaltje waar max. 400 man ingingen (bij Mempis boven). Met dichtgesmeerde volume knoppen op het mengpaneel. Haha... alle begin is moeilijk.

Enjoy.....
 
ik vond avenue een van de betere tenten van calella.. (en je krijgt elke avond na zoveel drankjes een gratis t-shirt, die ik vier jaar later nog steeds draag in bed omdat ze gewoon niet verslijten)

wij hadden op een gegeven moment een tent ondekt waar veel zweedse/deense vrouwen kwamen... echt: die zuipen als bouwvakkers, zijn heeeeel knap en ook heel aardig :bloos: (dat beats een avondje avenue!)