Partyflock
 
­ Nederland
Je clubje wordt landskampioen en bekerkampioen en dan ga je je eigen stad slopen :S
Ontbreekt er dan niet gewoon wat in je hersenpan.
 
voetbal afkappen??? alcohol bij zoiets afschaffen? wat zal de oplossing zijn?
nnnnnnnn? %-) <============= Nah, dit staat nu wel heeeeeeeel stom, maar daarnet gaven alle 'n-en' een heel raar plaatje in dit topic.:-D

Voetbal afschaffen!
 
whehehehee....ik wil wel ff lachuh....nerds.
 
nepsupporters en gewoon aso volk uit die kutbuurten die weer iets moeten verpesten..
 
2 snowwhite: hehe ik d8 dat IK gek werd..ik zag net overal inplaats van de N een soort huidskleurig dingetje :S echt vet vaag
en nu is het over..

pff ben gelukkig ni de enige :P
"Zo'n 100 Ajax-supporters hebben vanavond rond het Leidseplein amok gemaakt.Ze werden baldadig na de huldiging van hun ploeg voor het behalen van het landskampioenschap en de Nederlandse beker.Er is tot nu toe EEN arrestatie verricht."

dr is wel ÉÉN supporter opgepakt. Hoe bedoel je stennismakerij.
was toch de (y) van msn?...thumbs up?...die had ik net in ALLE topics...was heel irritant want dat tekentje kwam op iedere plek van de "n"...

leuke grap van de admins weer...ik verdenk STEFAN...grrrrrrrr...hehe
RIKKIE?

of ze kunnen gewoon heel hard rennen omdat ze dat gewend zijn...;)

oei, die was gewaagd...kom maar kom maar kom maar (als in de cup a soup reclame)
ja iedereen had die duim denk ik, schrok me rot, was gelukkig heel snel over :D:D

ow ja, wordt gek van die nep supporters forums. kan je elke week wel opnieuw over beginnen maar het houdt toch nooit op.
 
hehe kom er net vandaan :)
Wacht maar als FC Den Haag promoveerd! Ik hoop het niet, maar ik verwacht veel gezeik hiervan. Ook al hoop ik dat ze promoveren;)
Ik ook ;) Heb zeker plezier gehad totdat de ME met dat waterkanon aankwam. Toen snel weg ;)
 
gewoon geen politie op af sturen die fokken de boel alleen maar op
 
to mastermorky> en dan het hele leidse plein af laten breken cker!!!!!!!!!!!
 
Tis gewoon triest als er dus iets feestelijks gebeurt dat je dingen kapot maakt in je eigen stad... daarbuit is het ook gewoon dom maar dit helemaal

IQ= -90 ofzo van zulke lui
kijk...dat je gaat rellen in een andere stad, okay...maar in je eigen stad.... %-)
:p
Kom er net vandaan!!! was super gezellig dus ajaxcieden bedankt voor het feesie was weer is een toppertje tja het is triest van die honderd man gelukkig was ik net op tijd weg!!!!
Ajax kamioene!!!
Ja die jode moete de stad nie slope man...

Dat doen wij wel als we promoveren whehehe

ooh ooh ik hoop het soow man :)
alleen duurt dat nog ff he junkie
 
Hee ganzie, net ff lekker gesprint voor die paarden he gap? Die gasten die aan het rellen waren stelden niks voor man. Veel mensen van buiten amsterdam die ook eens een keer mee wilden maken wat ME is.
Jammer dat het advies van Chivu niet werd opgevolgd :P

Hij zei namelijk: "Dit ish feeschje" "niit fegte" :)

Chivu is de man!
TATATATTATATAATTATATATATAAAAAAAAA :D
Zo een ongelofelijk beest die Chivu, die gast waardeer ik echt.
Mensen!!! Laat maar reageeer er niet meer op :(
Neej was helemaal nix aan de hand, waren een paar marokaantjes die de hele tijd alles liepen uit te lokken en toen kwam de politie er mee bemoeien en toen werden een paar stenen gegooid, en toen 2 charges en het plein was schoon, nix aan de hand, alleen de sfeer was verneukt..op het rembrandt's was het beter...
Voor broodje van kootje was het top een half uur totdat een groepje richting me liep waardoor iedereen erachter aanging
supporters zijn er vandoor gegaan met de hotdog kraam :P

ik stond samen met 2 andere met een heinekenbord te zwaaien ghehe
-->to beertjuh
Dan heb jij zekers een half uur voor me neus gestaan ik zag weinig maar was wel een goeie actie!!!!!
JAH WAS JIJ DAT!??! Vet bruut, gewoon freddy waarderen!!! :D
 
FLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRP
FLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRP
FLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRPFLieRP
 
(y)joden :D
me keel is er schor van
 
ik heb nu ook behoorlijke keelpijn :S
 
'T waren vooral van die trieste pubertjes die elkaar op liepen te fokken. En wat ik ook zo irritant vond: beginnen er 2 te vechten, duikt meteen iedereen er bovenop! Op een gegeven moment waren we nog maar met z'n achten op het Leidse, dus toen zijn we ook maar weggegaan.

Maar goed op het Rembrandts was het héél gezellig!!! :D
 
Niet zo ouwehoeren mafkees! Til je me 2 vingers op...;-)

Word schijtziek van al die sukkels die op zo'n dag dit soort kutdingen doen. Anders ben ik er juist altijd wel voor in, maar een feest verneuk je niet voor me. Kansloos dat wij met een hele groep gasten moeten stoppen die we echt nog nooit gezien hebben. De echten staan dan een beetje veiligheidsagentje te spelen.

Volgende keer alleen mensen op het Leidse laten die wij erop willen? Beetje hermetisch afsluiten dus..... Bekenden moesten zelfs behandeld worden voor wonden door bekogelingen door sukkeljes... echt kansloos. En als je dan maar naar Rembrandt's loopt en onderweg allemaal van die sukkels tegenkomt en je zegt ze recht in hun bek :"je bent een sukkel, je bent er nooit bij en mag nu snel oprotten!", dan staan ze je met glazige ogen aan te kijken met een hele groep of ze gaan weg... echt een stelletje mietjes!

(oh jah, dit bericht is van Prhyme en niet van mijn meissie hiernaast op de foto... geen zin om anders in te loggen)
Alweer!? Gisteren ook al :p

:vaag:
die rellen zijn allang afgelopen hoor...
was wel erg wat ik gehoord had..
was nix aan de hand...
WAT EEN SLAP GE-OUWEHOER!!! Beetje rellen is toch nix mis mee? Maar ga niet je eigen mensen bekogelen die ook feest aan t vieren zijn!!! En t slopen van je eigen stad is al helemaal erg dom!!!

PS/ De ME was wel de schuldige van de "meeste" rellen.
Volgens mij was ik niet in Amsterdam(leidse) met de huldeging, want ik heb geen sloop werk gezien, wel kleine vechtpartijtjes maar dat vindt ik niet echt rellen ofzow. Kijk alles wordt overdreven, en daar is de media de schuldige van, maar jah wat doe eraan.
er waren wel degelijk rellen bezig maar niet op het leidse zelf, de eerste kleine ongeregelheden kwamen voor net naast paradiso, kinderen/meelopers/marokaantjes waren de ME aan het fucken, deze stapte uit hun wagen en de helft van deze "hooligans" was al bijna thuis zo hard rende ze weg.
de ME stelde een linie op vanaf de snackbar op de hoek tot aan de pilaren richting max euweplein, een grote ploeg "hooliSUKKELS" bleef staan om de ME te fucken, die kreeg er na 10/15 min. schoon genoeg van en begon een charge, ik heb zelden mensen zo hard zien rennen, een enkele dronken relschopper bleef doorgaan en die werd ook hardhandig opgepakt door de in grote getalen aanwezige stillen (agenten in burger) ik heb alles lekker rustig kunnen bekijken vanaf het plantsoen voor de city, daar heb ik ook een tijd staan te praten met een paar stillen, dat wij als Ajacieden nog geprobeerd hebben om die sukkels rustig te houden enzo maar dat er voor ons ook geen houden meer aan was met deze gasten want ze wouden echt rellen, nou en die kregen ze.
toen het kleine gartman plantsoen leeg was verplaatste de rellen zich richting leidsebrug (voor het mariot hotel) en aangezien niemand de leidsestraat/marnixstraat in mocht moesten we wel blijven staan onder het bordes omdat de ME en een waterkanon bezig waren het zooitje op de brug weg te krijgen, ik heb alles lekker staan te bekijken en deze gasten hadden er echt zin in, ze bleven doorgaan met stenen gooien richting waterkanon en de ME, paarden renden op en neer om het zooitje uit elkaar te drijven maar ze bleven terug komen, ik heb zelden zo een langdurige rel gezien om NIKS, want het ging alleen om het rellen voor die gasten.
na een minuut of 20 kwamen alle stillen weer terug vanaf de paradiso (die hebben alle arrestanten die ze daar hebben gepakt afgeleverd) en die hebben er een zooitje opgepakt op de brug, toen werd de weg vrijgegeven en ben ik richting rembrandtplein gelopen.

al met al was het gewoon een tering zooi, iedereen die zegt het viel wel mee die was waarschijnlijk (en verstandig) al weg.

maar volgend jaar gaan we (als we kampioen worden) gewoon weer op P2 staan want het leidse mag voorlopig niet meer
 
en het was zow gezellig op het leidsche... gelukkig ben ik net optijd naar huis gegaan