Partyflock
 
­ Nederland
Wie is er zo 'stom' daar ooit iets te bestellen..??
hahah
ik zelf gelukkig niet
wel een vriendin die daar dingen heeft gekocht,ach ja die mensen moet je ook hebben op de wereld he?!
toffe foto trouwens Nick!
 
ghehe ik heb ooit voor mijn verjaardag van een tante zo'n ding gehad wat je op je telefoon kon aansluiten dat ie dierengeluiden maakte enzo als ie over ging hahaha

hij maakte zo'n geluid net als dat de batterijen opgingen zeg maar steeds lager en valser en toen heb tie nooit meer iets gedaan haha
 
Die mensen die zo stom zijn kunnen hun oud papier ook gaan vertienvoudigen. Die mensen van TellSell en al die shit hebben in de kleine lettertjes opgenomen dat je toestemming geeft om je adres door te verkopen aan derden. En daar wordt je dus niet vrolijk van !
 
Van de prijzen ook niet UK,

en die zooi werkt de helft van de tijd niet eens.

Ga naar de blokker en je koopt de ab-roller, de kitchenqueen en complete verzameling fitnessvideo's van tony little voor 2 euro en een bos konthaar.
nah idd, die shit is altijd zogenaamd NIET in de winkel te verkrijge, en toch zie je t altijd wel weer ergens liggen!! En die reclames dan, op elke zender t zelfde, constant!!
 
En dan noemen ze het nog speciale aanbiedingen ook. Hahaha je moet wel errug stom zijn wil je die onzin kopen.......en mike laat eens zien wat we deze keer voor aanbieding hebben ;)
doe t ook nooit hou van lekker shoppen en niet vanaf de computer :)
Nieuw: live soap op msn

voeg natasjaberenschot@hotmail.com toe aan je msn lijst en de rest gaat vanzelf.

voor het 2e typetje (dubbelrol) voeg ook marcel_snel@hotmail.com toe.

GRATIS !!!
 
GOD, je begint een beetje irritant te worden met je livesoap. Moet dat nou per sé in elke topic ?
Ja:-S ik zie het verband niet echt
Ach ja, wat betreft G.O.D. : FLieRP

en thuiswinkelen... nog nooit iets besteld... kijk er wel veel naar assik niet kan slapen.... Die accents lijken me wel wat... en die QuickCooker ofzow.... Soms willik best wel iets hebben maar die t maar niet....
Ik zag het vanochtend weer aaagh dat is echt niet tof om zo wakker te worden echt saai dus snel naar ander kanaal gezept :D
 
Sinds kort hebben ze weer iets irritants erbij op SBS6 geloof ik. Dan gaat zo'n vrouwtje sieraden demonstreren, kennen jullie dat? Kijk eens hoe mooi dit om je hals valt en wat een moooiiie steen zit erin, blablabla, echt walgelijk.
En mike is het niet geweldig
Op de zwarte markt in beverwijk . Is gewoon alles verkrijgbaar wat ze daar showen. Alleen onder een andere naam.

Ik moet er altijd wel om lachuh.......Die vent met die auto spul, met die amerikaanse accent super.

Nu smeer ik dit spulletje op de kras en kras weg ( hahahah)
ik vind het gewoon zielig dat ze het elke avond uitzenden. en dan niet 1 X wel 10 X achter elkaar dat je je nagels kan lten doen met verf dat gelijk opdroogt nou lekker belangrijk. als ze nou eens wat oude series zouden draaien was het teminste iets gezelliger :)