Partyflock
 
­ Nederland
Wie luistert er wel eens naar lounge? En wat vind je van deze relaxte muziek? HOT or NOT dus..
 
Ik dacht eerst NOT, totdat ik een loungeparty meemaakte. Met live saxophone en al die shit. Toen ben ik bekeerd. Was best relaxed eigenlijk.
Naar een paar Lounge feestjes geweest en het is wel heel relax... Maar meer om lekker onder het genot van een drankje wat te lullen dan om nou echt te zeggen wat een feest
Ik vind lounge heerlijk om de dag na een wat bruter feestje weer bij te komen.
 
Daar hebben jullie gelijk in.. Ik zou er ook niet op me zaterdagavond heen gaan denk ik.. Eerder zo zondags enzo.. Lekker rustig aan.. Beetje ouwehoeren, terwijl je nog wel kunt dansen ale je wilt..
Ik vind het heeeeeeeeeeeeerlijke muziek!
luister er al jaartje of 2 af en toe naar....
HOT dus...
als achtergrond muziek vind ik het super!!! Als je op een verjaardag bent ofzo of een feestje bij iemand thuis dan is het lekker om op te hebben!!!

maar om een hele avond op te dansen in discotheek of feest; nou nee!!!! Zou volgens mij in slaap vallen!!! Maar als achtergrond muziekje is het wel relaxed!!!
Ik bedoel het idd ook als achtergrond/chillout muziek. Morgen komt de nieuwe Cafe Del Mar uit :-) Echt wel betere cd's zijn dat..
 
Cafe Del Mar cd's waren nog goed toen ze door José Padilla gemixed werden, nu wordt dat door Bruno gedaan en is Cafe Del Mar op de commerciele tour. Niet dat dat erg is maar er staan minder unieke nummers op. Je moet eens voor de gein de oude Cafe Del Mar cd's luisteren, deel 5 en 6 zijn aanbevelingen. Wat wel een goed label voor Lounge Muziek is is Cinq Etoiles van Monte La Rue, komen mooie dingen op uit.

Maar ik geloof dat de vraag was welke loungecd goed was? Moet je Sven van Hees - Gemini maar eens proberen, apart maar erg lekker, of alles van het label Mole en hou je van een beetje Jazzy invloeden dan is de niet Jazzanova (hoe kon het ook anders) ook zeer te pruimen.

Jajaja naast Techno ben ik helemaal Lounge gek! :)
Lounge is een van de weinige house-stromingen waar ik echt niks aan vindt... persoonlijk hoor ik veel liever ambient als chill-muziek!
 
Lounge is ech wel relaxed! lekker laid back en chilluh maar.

Kruder & Dorfmeister, Thievery Corporation, De-Phazz, St. Germain, Comfort Zone verzamelaars (nee niet die smerige Ibiza verzamelaars!), Yonderboi (sommige dingen dan), Tosca.

Maar een tikkie steviger richting nu-jazz n breaks mag eigenlijk ook wel: 4hero, Amon Tobin (en meer Ninjatune), P'taah (dat is dezelfde vent als Wamdue Project, whehe), A guy called gerald.