Partyflock
 
­ Nederland
 
Hmmm, ik bekijk al enkele maanden de partyfoto's van Partyflock, en het valt me op dat er zoveel poseerfoto's zijn en weinig actie. Daarom vind ik ze eigenlijk ook zeer saai. Er zijn wel mooie bij, maar om het feest te kunnen voelen, moet je mensen het ook zien doen. En niet steeds zo gemaakt en in de juiste goede houding, brrr.

Dus mensen en fotografen ben eens een keertje creatief...!!!
ja ik begrijp wel wat underter hier mee bedoeld.
ik geef je wel beetje gelijk.
Klopt wel een beetje ja. ik heb gisteravond in woerden pics genomen, maar ik maak ook pics van dansvloer en onverwachtse pics. hou ook niet zo van dat gemaakte, al blijf je dat wel altijd houden want er komen altijd gasten naar je toe die op de pic willen en er helemaal voor gaan staan.
ja heb ik ook altijd. Ik vind de leuktste foto's als mensen het niet door hebben en je ze helemaal uit hun naad ziet gaan.

Alleen vaak als mensen een fototoestel zien, gaan ze al staan.
Ik ken t probleem, maar als ik op een feest ben is het toch tof om effe snel met je maten op de foto te gaan.. Dus misschien is het handig om niet alleen aan de die gasten die foto's maken te vragen maar ook aan de pf 'ers..
T'is inderdaad best moeilijk om actie-foto's te maken. Zoals Mixie al zei, mensen gaan vaak poseren zodra ze die camera zien. Verder heb je last van mensen die met hun lompe kop voor je toestel langs lopen op het moment dat jij net afdrukt. Deel van actie foto's mislukt ook omdat mensen net op dat moment dat je de foto maakt ff niet leuk er op staan. Sommige mensen vinden het ook vervelend om tijdens het dansen gefotografeerd te worden :-(
CCA: Ik snap je ff niet helemaal??
Ik bedoel alleen dat het niet alleen de schuld is van de fotografen maar ook van alle leden. Het is tof om te poseren maar als ik een fotograaf zie sta ik ook vaak stil. (dit is eigenlijk een bekentenis :p )
 
ik poseer ook, maar als een fotograaf me in volle actie wil fotograferen, is er meer dan genoeg kans voor tijdens het feest;)
OK dan Creamfields, volgende keer maak ik een actie foto van jou :-)
 
gimmie een cam. actiefoto's vanuit mijn heup is the goal!!!
Oke top dat wordt dan geregeld.. Ik zal me best doen op 4elements...
Af en toe een "normale" als die maar wel heftag geposeerd is en het beste veel onverwachte pics en actie foto's van de dansvloer
wacht maar tot ik mijn nieuwe speeltje heb :)

dan kan je pas actie fotos maken :)

stay tuned for Remco de fotograaf :)
ok tot mijn grote spijt heb ik geconstateerd dat een digitale videorecorder op feesten niet word gewaardeerd door zijn slechte kwaliteit. dus ik ga geen nieuwe camcorder kopen. (wat anders voor dikke actie fotos geleverd had)


sorry
ligt aan mijn bui...........

ik heb al veel strange fotos.....

ik hou er wel van onverwachten fotos.....
Ik heb ook onverwachte foto's gemaakt op Qontact maarja die mag ik hier niet neerzetten :S
 
Het is helemaal niet moeilijk om actiefoto's te maken, en ik spreek uit eigen ervaring. Gewoon ergens sneaky gaan zitten, en flitsen maar.

Wil je een groep op de foto, klim ergens op en hopla. En negeer de mensen die willen posseren, en pak ze maar stiekum.
Werkzaam bij Partyflock
Onverwacht foto's zijn heel leuk vooral als je naderhand ineens jezelf ergens op de foto ziet en denkt fuck ik wist niet eens dat ik op de foto was gezet!

het nadeel is dat de fotograven wel alle PF mensejes moeten kennen anders krijg je een hoop onbekend volk op de foto!
moeten er dan altijd maar dezelfde mensen op de foto staan???

het is toch juist leuk om onbekende op de foto te krijgen. Ik neem aan dat het merendeel van de mensen zo op deze site is gekomen.
Dan moet je ze wel gaan vertellen dat ze op de foto staan en dan is het geen verrassing meer :D
hier ben ik ook wel voorstander van,
Qontact serie was een goeie,zoals ik ze graag zie,50/50 action/people:D
agree.

misschien dat ik dan toch voor een digi cam ga ipv een video recorder
 
Ik zal er aan denken de volgende keer dat ik fotootjes maak UndeRTeR :).

Alleen niet alle mensen zullen het waarderen:D.