Partyflock
 
­ Nederland
 
is sex dan echt ZO belangrijk en het lijf?

lijkt wel of meer als de helft van pf alleen aan kont, tiet en piemel kan nadenken!

al had mijn lieffie een andere size dan nog zou ik niet klagen! het gaat toch om hem toch niet om zijn verpakking!

leuk als je toekomstige vriendje hier ooit op terug leest en ziet staan MINIMAAL 20 CM.... en hij heeft maar 16... betekend dus dat je niet tevreden met hem zou zijn... *frustrations!*

maar goed...


wat is voor jullie belangrijk? Uiterlijk (zoals borst, bil, piemel) of doen jullie ook nog een beetje aan innerlijk? (domme vraag maar uit jullie antwoorden bij sommige topics twijfel ik er wel eens aan wat voor meerwaarde een goed innerlijk heeft)

mvg

kuzzies heidimeisje (K)
 
Euhhhh, maar je kijkt toch eerst naar het uiterlijk. Dat lijkt me duidelijk, cker als opzoek bent naar een one-nightstand. Vaak komt innerlijk pas later aan de orde en weegt wel vaak zwaar mee! Maar toch...iedereen wil toch een knappe vriend(in).
Lekker strak kontje en mooie tieten!!!! :d:d:d:d

Nee maakt op zich niks uit...Als ze maar lief zijn!!!
Innerlijk is erg belangrijk hehehe

Maar als het dan meezit met het uiterlijk tref je het ook nog eens hehehehe

:D
Hier reageer ik niet eens op
Aap...noot..mies..kont..tiet..piemel!! ;D
Hoe duidelijk woj je ut hebbeh?:)
 
ach joh die mannen doen alleen maar stoer omdat mannen nou eenmaal zo onder elkaar zijn...maar ondertussen denken ze eg wel anders hoor ;)
Als z'n pielemuisje niet groot genoeg is, kan 'ie meteen opdonderen :-9



;-)
zoek maar vast een liniaal die groot genoeg is....Whaaahahahhaa
 
hoezo val je alleen op uiterlijk? ik ben bij mijn vriendje echt NIET op uiterlijk gevallen! tuurlijk vond ik hem lekker en mooi maar neehj de gedachten ooit sex met hem te hebben en van hem te gaan houden waren er niet. na 2/3 weken dacht ik wel na van goh hij is echt leuk hey! pas na 7 weken heb ik ja gezegt... is dit een hype ofzo??? neuken wat je pakken kan zolang het maar lekker is?
Aaah nee!!da kan eg ni!
Natuurlijk is innerlijk belangrijk. Ik heb liever een vriendin die wat meer inhoud heeft en wat minder uiterlijk dan een schoonheid met een IQ van een visstick waar je verders niks aan hebt.
Ik heb liever een vriend met het IQ van een visstick dan dat z'n ding het formaat van een visstick heeft :-p


:-D
sorry mah ik wil toch een knappe gozer
ga na een tijdje toch an m ergeren anders

maar ik ben nu helemaal gek van ene gozer die op zich helemaal niet kanp is
mah hij heb gwoon iets
en daar wordik vroluk van! :)
Tuurlijk iedereen kijkt bijna eerst naar het uiterlijk, je moet elkaar wel aantrekkelijk vinden, maar ik kan ook zeker op iemand vallen na een tijdje die niet knap is, maar gewoon een super tof karakter heeft. Ik vind een goed innerlijk het belangrijkste, daar moet je het langst mee doen.
nee snowwhite, is er fijn als je vriendje het IQ heeft van een visstick, kun je ook ergens mee komen. Het moet natuurlijk wel een fatsoenlijk geheel zijn, anders is het ook nix.

Maar ja moet je ook zelf weten. Waar draait het dan om --> inderdaad ...

verder nix dus
Ik heb mensen hier gezien met een IQ ver beneden dat van een visstick, zij redden het ook wel :-p
Maar ff voor al die mensen met een IQ minder dan dat van een visstick; mijn reply was cinisch bedoelt! Ik had alleen ff geen zin in al dat cliché geouwehoer dat het om innerlijk gaat, dat weten we inmiddels wel :-)

Toch? ;-)
geheel is het belangrijkste toch ??
Iedereen gaat eerst op uiterlijk af.. ik iig wel

De grote van haar piemel let ik nooit op :-D
 
uhm geen idee sommige jongens vind ik lekker maar andere meiden hebben daar een andere mening over.

ik ben ook een beetje impulsieve dame ik zie soms wat interressants en ga er dan achter na ff babbelen... soms blijkt het dan een ego van zeg maar u te hebben en dan ben ik weg
klikt het dan blijf ik nog ff hangen voldoet de jongen in kwestie aan een aantal zaken dan gaat het vanzelf verder :)
idd eerst een beetjuh uiterlijk maar wat is knap :)
 
hmmmm als d meeste t met jane haar mening eens zijn dan moet ik dus tot d conclusie komen dat k een geval apart ben??? :'(... k val dus NIET op uiterlijk... zelfs niet in t begin. T = mooi meegenomen maar als k verliefd ben vind k mijn vriend altijd TOPfotomodel nmr1. Pas als t uit = zie k zijn minder sterke kanten v t uiterlijk.
Waarom is t zo erg dat mensen over lichamen en lichaamsdelen praten?
t gevoel dat je krijgt bij iemand van wie je houdt is toch niet iets waar je zo makkelijk over kan praten met iedereen

ontkennen dat uiterlijk belangrijk is is toch maar onzin

ik vind niet dat iemand die t over de ideale cupmaat heeft in een pf-topic alleen op uiterlijk afgaat ofzo
innerlijk is het belangrijkst en als t uiterlijk meezit is dat mooi meegenomen!
Ik vind uiterlijk wel belangrijk, kijk er toch wel als eerst naar, al moet ik zeggen dat ik ook verliefd kan worden op een 'wat minder knappe jongen' als ik hem een tijdje ken, dan kan je toch pas echt voor iemands innerlijk vallen?
maar het oog wil ook wat, mijn ogen in ieder geval wel:-p
kan er niets aan doen maar kijk eerst naar de buitenkant en dan hoeft ie niet eens knap te zijn maar de buitenkant qua uitstraling zegt heeeeeel veel over iemand!!als de uitstraling goed zit voor mijn gevoel past t innerlijk meestal helemaal bij me!
2 heidi: Ik moet hier uit concluderen dat Hardhouser een kleintje heeft ghehe ;-)
 
zekers, het innerlijk is heel belangerijk, maar tis ook wel ff mooi meegenomen dat het in een mooie verpakking zit. Vandaar dat dreetje streeft naar de ideale combo :D
Whahaha wat een narrowminded peepz *LOL*
Zit je over 20 jaar naast een verrimpelde en lelijke oude lover op de bank t.v tekijken, hebt 'ie ook nog het i.q van een vistick??? en dan hebben we het niet eens over het piemeltje of het pruimpje, wat dan ook een droge en verrimpelde bedoening is
Schoonheid vergaat...Tot ziens bij de plastische chirurg!!!
idd mizz je hebt helemaal gelijk maar ik had t over uitstraling en dat heeft niet met knap zijn te maken maar je hebt helemaal gelijk!
2>she

idd uitstraling, en het liefst iets heeel positiefs!!!
alle bij let ik op
(K)
 
uiterlijk zegt voor mij ook weinig eigenlijk ik heb zat lekkere vriendinnen gehad maar ze hadden allemaal een kut karakter en zijn zoooooooooooooo hoog van zichzelf

ik heb er gelukkig nu 1tje die knap is en het zelf niet vind ;) dus geen kut karakter en niet hoog van zichzelf in het vaandel kortom een skatje dus
 
mijn vriendje ziet er wel lekker uit, maar dat was niet 't eerste wat ik zag...'t eerste wat ik zag, was z'n uitstraling en die was zeeeer ok....en toen ik 'm beter leerde kennen, bleek hij ook nog helemaal tof in elkaar te zitten, dus wat kan ik me nog meer wensen!!
Ik ben het helemaal met Jane eens!!
Als iemand er heel erg spontaan uit ziet en niet super knap en je leert hem goed kennen, dat je dan na een tijdje best gek op diegen kan worden!!
 
Artiest Elcol
Vrijgezel..is beter..geen stress geen ruzie geen gezeur geen verplichtingen!..one night stand's rulzz :o hehe ja toch...geef me eens ongelijk! :p toedels Marc
super knappe jongens zijn meestal toch alleen maar arrogant. en ik kan arrogante mensen ni uitstaan. ok me vriend moet er wel leuk een verzorgd uitzien, hij moet gewoon wat hebben hoeft ni perse super knap tezijn hoor!

en innerlijk is nog wel belangrijker!! als je niet bij elkaar past hou je het nooit lang uit met elkaar!

zo ik heb gesproken...pfffffffffff
eerlijk = eerlijk...ut oog wil ook wat maar daarnaast zijn voor mij ook humor, vertrouwen, eerlijkheid enzovoorts belangrijk....
 
wie stapt er nou op iemand af met puisten, flap oren , hazen tande en een dikke neus???????
ikke nie hoor!! ik kijk dus echt wel naar het uiterlijk!!!!!
pas als je met hem gaat praten enzo dan kijk je naar het innerlijk maar ja misschien ligt da aan mij?
 
hij moet gewoon wat hebben.. hoeft niet super knap te zijn... van een mooi bord kan je ook niet eten.