Partyflock
 
­ Nederland
 
het is nu pas 7 uur geleden en ik wordt nu al helemaal gek!!! hoelang zal dit in godsnaam nog doorgaan argh!!!!!!!
Wie zal het zeggen, maar hoor jij nu nog veel over 11 september???
11 september. De dag dat ik net in de trein zat naar schiphol en een vliegverbod kreeg vanuit mijn bedrijf en weer terug kon voor niks.Wel ff lam gezopen op schiphol trouwens. :)
 
ik zat toen op de hes, hoorde 2 importstudenten uit engeland of zo het erover hadden, mn 1e ged8en was, wat nou weer? kan ik weer niet naar huis met de metro (ook in amsterdam is een wtc). 2e gedachte: vaag computerspel hebben ze het over, oh well, 3e ged8en KOM MAAR BUITEN!

/me stopt nu met offtopic ouwehoeren
 
Wat bedoel je nou te zeggen the Undutchable.
Dit is natuurlijk niet zomaar iets wat er gebeurt is en vind het alleen maar goed dat er veel over gepraat word.
Pim R.I.P.
erg he dat ze 7 uur lang bezig zijn met iets.....

niet zo'n hoog IQ denk ik he....heb je wel door dat je 4 jaar lang[......4 jaar......dat is een tijd waar je misschien kinderen in krijgt misschien trouwt...een huisje wilt kopen......]
hierdoor kan worden beoordeeld.....hoe makkelijk komt je kind op een school of hoe makkelijk kom jij volgend jaar aan je huisjuh.......

erg he........die paar dagen......ik zou oordopjes in doen
 
Dat er veel over geluld wordt is duidelijk...maar dat gebeurd niet zomaar. Als je geen mening mag hebben leef je niet in een vrij land...denk daar maar eens over na!!! Voor veel mensen was hij na vele jaren een lichtpuntje in de politiek, en die is nu in een klap weg! Of je het nou gek vindt of niet, ik kan begrijpen dat men er erg van onder de indruk is en dat je er nu dus veel over hoort, en zeker nog zal horen.
ja, idd, als je er niet tegen kan, lees dan gewoon niet whehehehe. ach, zal wel aan het weer liggen.
Ja, waar zeur je toch om!!! En als je er nu al niet meer tegen kunt ??? Jij gaat zeker altijd een discussie uit de weg. Ga gewoon een paar dagen de hort op.

Je kan toch zeker wel begrijpen dat er eindelijk weer eens iemand was die onderwerpen durfde aan te snijden waar de rest z'n handen niet aan durfde te branden. En vervolgens wordt zijn mond gesnoerd. Ik vind het toevallig wel heel belangrijk dat je hier in nederland en de rest van de wereld een eigen mening mag hebben. Of je het er nou mee eens bent of niet.
Jah Sooow... als er mensen zijn die erover willuh pratuh moetuh ze da toch lekkur zelf wetuh..en als het je niet bevalt......kun je beter opdonderen!!!
Jullie hebben het maar over een eigen mening...blablabla...maar zodra iemand iets zegt wat niet in jullie straatje thuishoort..zoals the undutchable..dan mag ie oprotten...das toch ook zijn eigen mening??? Jullie spreken jezelf dus een btje tegen...een btje maar hoor;)
 
PIM DE BENT DE MAN !!!!!!!!!!!

SLAAP ZACHT JONGEN IK ZAL OP JE STEMMEN :-)
zeg gewoon niks en treur of doe wat, ga nie zitten zeiken om dingen, sjezus tis al erg zat dat je je eigen mening niet mag geven of je wordt door je flikker geschoten......
Normaal heb ik dat ook als er een beroemdheid overlijd. Maar deze moord is wel heel ingrijpend, dat ik er graag over praat met mensen.
2 the undutchable:

vind je het vreemd hoe iedereen reageerd op de dood van Pim? is het raar dat we het nu nog meer over hem hebben? zeer onpasselijke topic.
Zeer onpasselijk en bovendien nog getuigend van domheid ook..

IK WORD ZONDER T!
inderdaad zeer onpasselijk, vind je het een beetje raar dat iedereen het over Pimmetje heeft, en over wat er is gebeurd! ik zou er maar aan wennen als ik jou was want er zal nog heeeel veeeel over gesproken worden de komende dagen....
bij deze laatste mensen sluit ik me aan
 
Het is GVD bijna wereldnieuws (op alle buitenlandse zenders is er aandacht aan geschonken) en jij loopt te zeiken dat er na een paar uurtjes nog over gesproken wordt.. ???

Wake up !!!
 
ok ik heb deze topic een beetje impulsief geplaatst, maar op dat moment werd ik er echt gek van. Dit betekend niet dat er niet meer over gepraat moet worden ofzo integendeel zelfs dat recht hebben wij toch?????
 
gvd, ik word gek van alles.....ik wil gewoon om die kerel rouwen en dit soort dingen komen dan ook nog allemaal erbij!

om het nog erger te maken komt de dader uit harderwijk ook. daar woon ik dus.de hele god ganse dag hoor je iedereen op straat zich afvragen waar die kerel dan woont enzo. niet normaal meer. ik word hier zoooooooow moe van........
hee mark ik word er ook moe van maar ik wil wil wel heel graag weten waar die flikker woont!!!!
 
Niet zo zeuren.

Pim verdient aandacht.
 
2 r@ider: ze zeggen de hondsdrafmeen en een straat in de buurt van de vondellaan. ik ben de naam vergeten van die straat, maar als het de hondsdrafmeen is is het dus godse achter mn huis bijna. kzie je morgen jos! ff vissen, jointje, relax!