Partyflock
 
­ Nederland
 
Deze man beweert dat Pim niet had gewild dat er nog op hem gestemt zou worden.

Wat een hypocriet!!

Volgens mij probeert deze man alleen gebruik van de situatie te maken.

Hoe ziek kunnen sommige mensen zijn
Harry Mens was de beste vriend van Pim en grootste geldschieter van LPF, denk niet dat hij gebruik van de situatie probeert te maken.
Wat wint hij erbij als er niet meer op Pim gestemd wordt?
 
Die Mens stond al klaar met zijn verhaaltje voordat Pim al overleden was:S. En dat ie loopt te schreeuwen dat niemand meer op LPF moet stemmen maar vvd of cda vink echt nergens op slaan!
mens heeft er verder geen belang bij, dus waarom zou hij zoiets zomaar zeggen..?
 
Dat dacht ik ook Snowwhite maar betwijfel nu of hij wel een echte vriend was nadat ik het 1 en ander op tv heb gezien :S
Blijkt maar weer dat mensen slecht op de hoogte zijn van hoe die LPF tot stand is gekomen... :-S
 
idd.... Mens heeft LPF helpen oprichten en sponsoren, en als hij zegt dat Pim's overgebleven lijst ruk is dan geloof ik hem graag
 
Dat weet ik ook allemaal wel maar ja.. geen zin om het hele verhaal te typen kijk maar naar tv
 
Nou, wat jij hier nu op zet, heb ik de hele dag al geroepen op het werk. Wat een lul die vent. Beetje Pim Fortuyn in het kwade licht zetten en beweren dat Pimmetje het zo allemaal niet bedoelde. :bah:

Je ziet gewoon aan de meeste mensen dat ze ook echt aangeslagen zijn. En die Mens staat daar gewoon lekker nonchalant alsof hij de lunch staat aan te kondigen. Nogmaals :bah:
 
Ja echt hè! Mens heeft al veel negatieve reacties gehad
Kijk ff wat voor 'n mensen er over blijven, allemaal los zand zonder Pim.
Hij heeft die kandidaten op zijn lijst alleen maar 'gebruikt' om aan de voorwaarden van deelname te kunnen voldoen.
 
Zit misschien wel iets in ja Snow..

Ik denk ook dat je je stem beetje weggeeft als je nu nog op hem stemt.

Nja ik ben 17 mag het dus nog niet eens maar had zeker wel voor hem gekozen dom of niet het had me niet uitgemaakt.
Hij zou de enige zijn geweest waar ik toch wel achter stond.
Had getwijfeld tussen cda en Fortuyn maar uiteindelijk toch voor Pim gekozen.
Balkenende wijkt naar mijn mening steeds meer af naar het midden
 
uK, hoe kom je erbij dat Harry Mens Pim Fortuyn in een kwaad daglicht stelt? De Lijst Pim Fortuyn was echt een one-man show hoor. Die lijst van 30 kandidaten (incl. Pim Fortuyn zelf) is nota bene in 2 weken samengesteld. De lijst Pim Fortuyn valt of staat met de persoon van Pim Fortuyn zelf. Het partijprogramma is gebaseerd op het boek dat hij zelf heeft geschreven. Ze hebben geen enkele historie. Ze hebben nog niets bewezen. Het is gewoon los zand en die partij zal binnen de kortste keren uit elkaar vallen.

Wat niet wegneemt dat ik het op het belangrijkste punt niet met Harry Mens eens ben: als de overige kandidaten door willen gaan, moeten ze dat gewoon doen.
 
Zoals Harry Mens nu praat: "Pim had gewild dat men niet op hem stemde maar op een mengeling van VVD, CDA en LPF. Pim wilde dit, Pim wilde dat." etc. Op zich zit daar misschien ook wel een kleine kern van waarheid in. maar de manier waarop, met zulke arrogantie, op zo'n manier en moment. En alles is uiteraard in vertrouwen tegen Mens verteld.
Al die factoren bij elkaar geteld vorm ik mijn mening. Het is ook niet zo dat hij hem nu uitscheld ofzo, zo erg is het ook weer niet. Ik kan het moeilijk verwoorden.

Dat de party LPF uit los zand bestaat ben ik wel met je eens. Zoals Ruud de Wild ook al zei bij BVD (Barend en van Dorp) "Wat is Lijst Pim Fortuyn zonder Pim Fortuyn?". Klaar, daar heb je je antwoord. Hetzelde zagen we toch bij Leefbaar NL ? Pim weg, party (zo goed als) weg. Tuurlijk blijft er een en ander hangen, maar lang niet zo uhmmm duidelijk aanwezig als Pim.
Sta achter Mens, de rest van die lijst bestaat uit onopgeleide van de straat geplukte incapabele losers, dus ik kan me goed voorstellen dat Pim te kennen heeft gegeven weinig vertrouwen te hebben in de rest van LPF
wel opgeleide mensen hoor scheeters (chirurgen enzo *beuh*), maar rest klopt wel
 
Scheeters heeft wel een aparte Pim Fortuyn-foto btw :D :D :D
Het is volgens mij niet zo zeer wat Mens heeft gezegd, maar meer de manier waarop, waardoor er zulke reacties komen
 
Maar toch krijgt lijst fortuyn mijn stem al is het alleen maar om aan te geven dat ik totaal niet geintreseerd ben in die andere partijen, en volgens mij als Pim er nog was dan was zijn partij als nummer 1 uit de verkiezingen gekomen. Ik hoop dat er iemand is die echt volgens de ideen van Pim de Lijst Fortuyn wilt voortzetten, want dat heeft Pim en zijn aanhangers wel verdient.
 
Ja toch!! door deze gebeurtenis is de democratie bedrogen uitgekomen,

de mensen die op fortuyn wilden stemmen (en dat waren er nogal wat) krijgen hier dus niet eens echt de kans meer voor omdat ze hun stem bij wijze van spreke weg zouden geven.

Ik zou alsnog voor fortuyn gaan. Omdat ik niet achter de andere partijen sta en omdat Pim het verdient heeft.
 
Vergeet niet dat de mensen die Pim op de lijst heeft staan uit allen hoeken en gaten van deze samenleving komen. Dus dit zijn mensen die weten wat er in de samenleving speelt. De huidige partijen hebben allemaal politiek opgeleide en correcte mannetjes (saaie dropveters) op hun lijst. Dus ondanks dat er politiek gezien niet veel inhoud in de partij zit, zitten er wel 'normale burgers'. Dit kan natuurlijk een positief effect hebben op de besluiten die vallen in de tweede kamer.
Sommigen zijn inderdaad wel (redelijk) opgeleid, maar voor zover ik weet zijn ze bijna allemaal mislukt in hun vak. Stelletje losers dus. Kijk, ik snap dat als je al van plan was om op Pim te stemmen dat je dat (uit principe) dan gewoon blijft doen, maar het lijkt me niet verstandig om nu opeens om LPF te gaan stemmen als gevolg van hetgeen gebeurt is.
ja wat heb je eraan.
LPF is niks zonder Pim Fortuyn
die mensen die daar ook bij die party
horen daar heeft er maar 1 ervaring van.
een man van rond de 60/65.
en niemand kan zijn mening in die partij
zoals Pim Fortuyn deed.
maar ja ik was toch al nie van plan om
te stemmen. en nu dus nog steeds niet
die mensen die daar ook bij die party
horen daar heeft er maar 1 ervaring van.
een man van rond de 60/65.
----------------------------------------

Jansen van Raaij ofzo, ex-CDA'er, is ook ex europarlementarier.
 
Kijk, Mens is een zakenman. Het is gewoon een deal geweest. In ruil voor partijgelden zou Pim zich dan onder het mom van 'politiek' inzetten voor de belangen van Mens. Typische Amerikaanse manier van politiek voeren (daar heeft Mens vast de inspiratie opgedaan). Nu Pim dood is heeft Mens geen invloed meer op het beleid van LPF. En omdat Mens inziet dat de rest van de lijst toch niet veel waar zal kunnen maken zegt ie dit.
Heel stom natuurlijk want heel nederland weet dat Pim en Harry dikke maatjes waren. Dat heeft ie ook wel gemerkt toen ie na het defilé naar buiten liep, waar half rotterdam hem uit heeft lopen schelden. Lekker voor je Harry, moet je je vrienden maar niet verraden.
Die Harry Mens is sowieso
al een gigantische lul
dus dat ie deze opmerkingen plaatst
verbaasde me helemaal nix
wat ik wel keigoed vond, was dat
ie gister bij het (gewoon niet in de rij staan zoals iedereen dat deed) binnelopen van de
kerk in rotterdam, door al die wachtende mensen
gigantisch werd uitgefloten haha toen moest
ik wel ffies lachen
De LPF kan niet meer terug. Dat zei de Kiesraad eerder. Als ze dat wel doen blijven de zetels die ze gehaald zouden hebben leeg.
 
FF een comment op Scheeters, niet opgeleide zeg je? Denk dat elk van de LPF leden een hogere opleiding hebben dan jij ooit kan dromen.

Gefaald allemaal zei je, nr 2 op de lijst Varela is een succesvol econoom, Hoogendoorn, ook op de lijst is oud hoofdredacteur van de Elsevier geweest, je weet wel dat blad wat door voornamelijk heel HOOGOPGELEID Nederland wordt gelezen. Maar nu we het hier toch over hebben, Bolkestein, Dijkstal weet je wat voor opleiding zij hebben? MAVO, en hebben daarna het vak geleerd.

En Harry Mens commentaar tja weet niet of je ooit weleens naar dat programma hebt gekeken van Mens? Moet je maar eens doen, die man kan niemand uit laten praten, hij hoort liever zichzelf lullen. En wat bedoel ik hiermee hij denkt alleen ikke ikke en nog iets, hij is een grote geldschieter (bij lange na niet de grootste) maar hij zit niet in de LPF, is hij nieteens voor gevraagd, misschien jaloers? Zou ik wel zijn als ik LPF net 100.000 gulden geef.

Dus als je wat te zeggen heb argumenteer je feiten dan en als je dat niet kan ben je niets anders dan een schreeuwlelijk niet nog heel veel moet leren!
 
Rommert C., over feiten gesproken: ik heb hier de Panorama liggen met een interview met Harry Mens. En daarin zegt hij "In de lijst Pim Fortuyn heb ik overigens geen geld gestopt. Na al dat gedonder had ik er geen zin meer in." Dus hoe kom je erbij dat hij LPF 100.000 gulden heeft gegeven?
Hij had geld gegeven aan Leefbaar Nederland en die heeft hij teruggeeist zodra Pim Fortuyn opstapte.

Ferry Hoogendijk (niet Hoogendoorn over feiten gesproken) is geen domme man maar hij is wel 68 en tegenwoordig kunsthandelaar. Hij had jaren geleden een ministerspost willen hebben maar kreeg een staatssecretariaat aangeboden en is toen uit de VVD gestapt. Typisch geval van iemand die alsnog zijn kans schoon ziet om mee te drijven op het succes van Pim Fortuyn. Is dat kwaliteit?

Janssen van Raaij is 69 en een omstreden politicus, want hij zou te veel uit eigenbelang hebben gehandeld en werd uiteindelijk door het CDA uit de partij gezet. Is dat kwaliteit?

Op nummer 13 staat Eberhard, die bezig was met het aanleggen van computernetwerken op het kantoor van LPF en toen is gevraagd om de lijst vol te krijgen. Hij is nooit van plan geweest om in de politiek te gaan. Is dat kwaliteit?

Op nummer 30 staat Miss Nederland 2001, ze is vast niet dom maar ze is pas 20 jaar en studeert nog. Is dat kwaliteit?
Rommert C,
"Denk dat elk van de LPF leden een hogere opleiding hebben dan jij ooit kan dromen."
"Hoogendoorn, ook op de lijst is oud hoofdredacteur van de Elsevier geweest, je weet wel dat blad wat door voornamelijk heel HOOGOPGELEID Nederland wordt gelezen"

Sinds wanneer droom ik een opleiding? Elk van de leden hebben in plaats van elk van de leden heeft? Het blad wat wordt gelezen of het blad dat wordt gelezen?
Wie ben jij om te oordelen over mijn intelect terwijl je zelf niet eens een zin in correct Nederlands kan formuleren? Bovendien heb je het woord 'bijna' in mijn vorige post kennelijk over het hoofd gezien. Ik zeg namelijk niet dat ze allemaal gefaald hebben, maar bijna allemaal. Maar bedankt dat je me even hebt laten weten dat de Elsevier voornamelijk door heel hoogopgeleid Nederland wordt gelezen, dat lees ik namelijk zelf ook (ben ik nu ook heel hoogopgeleid of bestaat hoog opgeleid uit twee woorden...?)
Onopgeleid zijn ze zeker niet. De nr. 2 van de lijst die bruinige jongen .. die tennist met een goeie maat van mij. Dat is zeker geen domme gozer. Maar puur bij de party gegaan om in de aandacht te komen. Ik denk dat hij weinig te zoeken heeft in de politiek als ik eerlijk ben.

In de krant van vandaag, de haagsche courant geloof ik stond een mooie caricatuur. Alle miezerige leden (ze waren heel klein getekent) in het gigantische pak van fortuyn op weg naar de 2e kamer. Zeker een duidelijke tekening lijkt mij.
 
Peter Harry Mens heeft zeker wel gedonneerd aan LPF daarnaast kan Harry Mens niet alleen geld aanbieden maar ook een reeks van kantoren in het centrum van Rotterdam.

Daarnaast Hogendijk, ok foutje kan ben ook maar een mens is idd kunsthandelaar, en een goede ook. Is zeer slim maar ik weet dat hij er geen slaatje uit wilt slaan want een ministerpost weigert hij sowiezo omdat hij zichzelf daarvoor de oud vind.

En ik gaf alleen maar commentaar op Scheeters omdat hij is een paar simpele woorden afrekend met een partij die nog niet eens de kans heeft omzichzelf te tonen. En nu we het toch over falen hebben, de huidige politieke partijen falen al 8 jaar. Dan hoef je niet eens zo slim te zijn omdat te begrijpen, je kan naar de cijfers kijken maar een beter voorbeeld is kijken naar wat er nu afspeeld in Nederland. De huidige politiek heeft geen flauw idee dat ze er al 8 jaar een zooitje aan het maken van zijn.

van Raaij wordt door sommige inderdaad als omstreden bestempeld maar werd Pim dat niet en zijn de andere politieke partijen nou ook zo goed wat betreft hun leden? Zijn die ook allemaal "schoon"?

Merendeel van de leden van LPF zijn lid geworden omdat ze het zat zijn. Zij zijn niet almachtig, ze zeggen alleen dat het zo niet verder kan en dat zij het beter kunnen. Willen Nederland leiden alsof het een grote onderneming is, en laten we eerlijk zijn de bureaucratie is één van de oorzaken dat het in het onderwijs, gezondheidszorg en EU zo slecht gaat met Nederland.
 
Ik ben het wel met Harry Mens eens!!! Ga niet meer stemmen op LPF. Ga waarschijnlijk stemmen op meneer Camps van de VVD.