Partyflock
 
­ Nederland
 
Artiest The Abaddon
Uit respect voor Pim blijf ik op de LPF stemmen al weet ik niet meer of ze zijn idealen voort zullen zetten....wat is julie mening???
 
Pcies wat je zegt Wezz, ik stem op Pim. Maar met wie LPF nu naar voren komt??? Een man zoals Pim zullen we nooit meer krijgen!!
was toch al niet van plan op hem et gaan stemmen!
Op wie dan wel??? Geen idee nog
 
Ik denk dat zijn idealen in die partij wel voort blijven leven.
Ik heb gedacht om op Valera te stemmen. Maar ik denk niet dat men een partij die zo jong is en weinig ervaring heeft in een kabinet moet kiezen. Kijk naar veel andere 'jonge' partijen. Doen even mee en vallen dan door ruzie uit elkaar.
Weet nog niet wat het word. Voor feesten en house, drugs enzo is PVDA of Groenlinks de beste partij. (die zijn namelijk redelijk progressief)
Ben je voor een strenger asiel beleid, zwaar in burgeren enz dan is de VVD of LPF een goede keuze.

Wil je allebei?

Join me en we richten een nieuwe partij op!
Ik zou nooit op pim gestemd hebben ook al was hij een pracht man. Mijn mening is dat nu veel jongeren die geen mening hadden en nooit de politiek volgde te simpel gaan denken en uit respect op pim stemmen.
 
kweet niet wat ik ga stemmen..ik denk nog steeds LPF. uit eerbetoon en als proteststem.
 
partij van de toekomst toch marijn?:P

zal wel vvd worden, die 10% van mn geest die op pim wilde stemmen is nu ook met dwang overgehaald
Stem niet op LPF uit eerbetoon. Je kiest wel een partij die 4 jaar lang!!!! ons land gaat regeren. En of er in de rest van de lijst van LPF goede mensen zitten weet bijna niemand..

DENK GOED NA!
ik stem zeker geen LPF, ik was het niet echt van plan toen Pim nog leefde, maar nu al helemaal niet. het is een boot zonder stuurman die partij,
ik was eigenlijk wel van plan om op Pimmetje te gaan stemmen...die man was echt geweldig! de manier waarop hij daar altijd zat...en ook al was ik het niet met alles eens, wel met een groot deel van zijn standpunten en plannen!
maar nu weet ik het ook niet meer hoor, precies wat je zegt! wie komt er dan aan het hoofd van LPF en die partij zal nooit hetzelfde zijn zonder pimmetje....ppfff wat verwarrend toch allemaal!
 
2 walter: Ik zie bij de grote partijen ook uitgebluste politieke kneusen, de enigste die nog een beetje overkomt is Paul Rösenmoller maar die is links en dat ben ik niet, Ben bang dat de komende 4 jaar 1 grote Bende wordt en ik denk dat deze regering het niet lang gaat volhouden........
2 Partygirl: Als je er zo over denkt zou ik Leefbaar Nederland stemmen. Hoewel ze gebroken hebben met Pim komen hun ideeën voor een groot deel nog steeds overeen met de zijne. Deze partij heeft als voordeel boven LPF dat zij wel een normaal partij programma hebben en betere personen op de lijst met wat meer ervaring.
 
voor mij lijst pim fortuyn, alleen al om de tweede kamer aan het denken te zetten waar ze nou allemaal mee bezig zijn die grijsduiven werken in het belang van hun partij en niet in het belang van het nederlandse volk.
Juist Koenie! Dat is ook wat ik ga doen! Ik dacht, Pimmetje heeft ook bij hunnie gezeten en zijn ideeen zullen daar ook vast nog wel ronddwalen!

(Mijn stemwijzer uitslag was sowieso LN)

Wie weet wat voor een droplul er nu Pim z'n plekkie gaat overnemen! En dan gaat iedereen daar op stemmen? heel fout! Pim vond zelf ook dat lang niet al zijn mensen goed waren, dus ik denk niet dat hij zou willen dat we massaal op LPF gaan stemmen!
ik denk dat je, als je op LPF stemt uit eerbetoon, weinig eer betoont aan de gedachtegoed van de democratie. Ten eerste omdat stemmen is bedoeld om jouw stem te laten horen over politieke zaken, en niet over emotionele zaken, als je dat wil doen is het veel doeltreffender om naar de stille tocht te hebben mee gedaan. Ten tweede omdat je, zoals Isios al zei, voor 4 jaar een partij kiest, en ik vraag me af of de mensen van LPF echt in staat zijn een land te besturen. Als je bang bent dat de democratie met de dood van Pim Fortuyn zelf dood is, doe dan iets democratisch en stem op de partij van jouw politieke keuze, en uit je eerbetoon aan Pim op een andere manier dan via de verkiezingen.