Partyflock
 
­ Nederland
 
wat is nou de beste versiertruck
Precies. Je kan zoveel versiertrucs verzinnen als je wilt, maar als er geen chemistry is heeft het geen nut.
Als een meisje je ziet zitten merk je het snel genoeg hoor.
Wees jezelf en wees vooral eerlijk en open.
Meisjes waarderen dat zeker.
Loop ook niet op een meisje af met de gedachte dat je misschien wel gaat zoenen, maar ga voor een leuk gesprek. Toon interesse.
Succes.
 
2 spiewak:

Of, als je al een tijdje contact heb, maar niet elkaars nummer:

Waarom sta jij niet in mijn telefoon??? :P
2 Creamfields Crew Rotterdam a.k.a. Ray :

Ik vat um ffies niet!?
Ik heb het meestal te druk met uit m'n dak gaan om zo'n gesprek aan te knopen... Gelukkig komen die gesprekken meestal vanzelf op gang... :lol

Roel
 
ja presies al ik naar een feest ga wil ik ook uit mn dakkie gaan.En je kan wel een gesprek met iemand aan gaan dan maar je verstaad de helft toch maar in die herie,daarom is lichaamstaal veel beter en leuker!:P
een stokje!!!!!!!!!!!!!!!!! helpt echt he jeffy hehehe, en als je het niet begrijpt vraag het dan maar aan jef hoor rein
Precies... Ik krijg dan meestal zoiets van: "Hee ik zag jou net daar ook al springen... Jij hebt echt teveel energie of niet?" (en dan beginnen ze altijd te vragen hoeveel drugs ik gebruik en dan moet ik weer uit gaan leggen dat ik alleen een paar biertjes drink en zo... Dat is blijkbaar moeilijk te geloven maar ja... :lol)

Roel
TIPJUH: Tegen een meid zeggen dat ze versierd wordt en als ze dan vraagt door wie dan zeg je gewoon en zo rustig mogelijk door mij!!! Meestal kunnen ze de humor der wel van inzien en is vaak ook het ijs gebroken!!!
 
2 gangstergirl stoke je hahaha vraag het hem wellis een keer


maar wil echt supergraag een vriendin
The NiGhTrAvEr 7 mei 2002 21:29
2 gangstergirl stoke je hahaha vraag het hem wellis een keer


maar wil echt supergraag een vriendin
--------
Goh jij ook al :P

Er is nou eenmaal geen vriendinnetjes winkel.
Dus we moeten beide lekker afwachten.
 
2 Nutero er zijn er genoeg hier op pf
 
Zoeken loont niet... just relax and be your self...

Je komt er vanzelf wel 1 tegen waarmee het klikt... En daar hoef je geen dure zinnen voor te gebruiken...

good luck!
2 franzelare: Kick :lol die kende ik nog nie... :)

Zit toch te weinig op dit forum zie ik wel... :lol

Roel
DE versiertruck...is die er dan?
ik persoonlijk vind t juist vreselijk als iemand op mij af komt stappen met 1 of andere standaard openingszin!!!
wees lekker jezelf en heb lol dan ben je voor mij al een stuk interesanter.
Versieren doe ik niet aan.Das te simpel
wees je zelf das meer dan genoeg
oog contact, een lach een knip oog(niet direct na oog contact).das aan dacht geven en das wat meiden willen aan dacht op een juiste manier bij ieder meisje anders dus.Dus wees je zelf red je het ook mee.
Ga je op de versier tour stappen krijg je meestal toch een kut avond je vind toch niet wat je zoekt.Op een dag klikt het gewoon met iemand.
dan heb je vast al heel wat klappen gekregen!!!
 
versiertruuk bestaat nie!!
Haha, ik ga gewoon met haar praten en die zooi...
Je kent het vast wel ;)

Ik en Klappen?? Nee, Ik Hou Niet Zo Van SM :s
Achteraf kon pas blijken of het een versiertruck was of niet. ;)
hahah neej want t moet nog maar blijken of jij haar wel bevalt want als je zo op iemand afstapt en d'r gelijk begint te zoenen dan kan je wel een vreemde reactie verw88 als je haar nie bevalt.
Ik trek meestal mijn broek naar beneden en dat werkt wel..

Moet je ook eens proberen:-D
 
jaaa tuurlijk ILT ook veel klappen gehad denk
nee denk ik nie want als dat bevalt kunnen ze erop ingaan en als t ze nie bevalt kunnen ze hard lachen en weglopen ofzo!!
Ja sorry hoor.. Versieren kan je niet uit een forum leren..

Het moet gewoon klikken..
Laat me NOOIT versieren!
Pak meestal wat ik hebben wil... als ik het krijgen kan dan
Is dat slecht?
 
Dat gaat vanzelf lijkt me?
Gewoon gezellig ouwehoeren en tja als het om verleiden gaat.. met dansen?? en natuurlijk oogcontact dat is het 1e
 
ga niet echt op versier tour meestal kom je spontaan wel met iemand in contact zonder openingszin ofzo en dan gaat het gesprek ook al een stuk vlotter
Ik weenie... bij mij moet je vooral NIET teveel moeite doen... dan lukt t wel... gewoon hard to get spelen, dan willen ze je.... en verder... achja... gewoon doen!
vooral aankijken werkt goed, maardan moet er wel actie ondernomen worden erna. volgens mij voelt een vrouw er weinig voor om als etalage te dienen.

van dichtbij in de ogen kijken en mompelen : Mmmm vreemd ik dacht dat het paradijs meer zuidelijker was , maar ik kijk er nu recht in.
Heb je slingers????
Dan ken ik je versieren :P
2acces: die van jou is echt om te kotsen! niet om jou aan te vallen hoor! Maar dat werkt misschien bij meisjes van een jaar of 14!

Ik was een poosje geleden ergens op een afterparty en er kwam een jongen naar me toe! Hij vroeg of ik een pilletje van hem wilde, toen ik nee zei bood hij me wat te drinken aan!
Dat was pas origineel! Was mij namelijk nog nooit overkomen op die manier!
Denk dat een gesprek aanknopen het best werkt. Ik ga altijd op mijn gevoel af. De rest komt dan vanzelf wel
ToKkELuhHh helemaal GekKk hehe :P k'snap niet wat jullie allemaal moeilijk lopen te doen want dames zijn al helemaal niet origineel:__->"k'Wil met juh ZOENUH!!!"<-_)))Weten niet beter en gaan er vanuit dat jongens in het algemeen zo makkelijk zijn dat ze hun zin toch wel krijgen...(gelijk hebbuh ze :D) Aldus en al stap juh zelf op ze af krijg juh weer telkens weer de zelfde zin te horen:Jij bent zekrsSs uhn (((_->PL@YA<-_))) :S k'kan wel blijvuh zegguh dat ut niet zo is maar uiteindelijk zullen ze er toch echt zelf achter moeten komen ;) Maarjah zoek gewoon uhn meisjuh uit wat er uitziet als leuk gezelschap en vermaak juh zelf een beetjuh @ight...
Mijn ex had een hele leuke! :-)

We hadden elkaar na onze eerste ontmoeting (waarbij er niks gebeurd was) een paar keer telefonisch gesproken. In 1 van die gesprekken had ik gezegd dat ik graag "de touwtjes in handen heb"....dat had ie onthouden!

We hadden daarna in de Lexion afgesproken. Hij zag me staan, kwam op me afgelopen, tastte met zijn handen in zijn broekzak, haalde 2 touwtjes te voorschijn, legde ze in m'n handen en zei: "Zo! Nu heb jij de touwtjes in handen!"

It worked ! :-)
Hem/haar een kwartje (herstel! 10 eurocent) geven en zeggen;

"Ga je moeder maar bellen dta je vannacht niet thuis komt!"
Ik heb trouwrens in de Challenge in Hoofddrop bruut voor lul gestaan. Door te vragen : he kom jij hier vaker ? Nog voordat ik kon zeggen : kan jij me dan vertellen hoe laat de tent sluit hier..kapte ze me al af met : Lekker origineel.
AI :D dat was niet de bedoeling en geen versiertruc hahaha
ja soms zijn het blauwtjes die je loopt en soms geluk........Ik heb geluk ik heb voor mijn part nooi meer een versier truck nodig

Maar nightrave zeg het volgende:

- hoe wist je dat ik hier was???
- wil je eerst pizza en dan piep . of lus je geen pizza??


Meiden om nightrave af te weren:

- als hij komt is deze stoel vrij?,,,,,,,,,dan zeggen jullie en als jij er komt zitten die van mij ook
- ALs hij je tel vraagt , dan zeg je staat in tel boek, als hij dan vraagt wat is je naam, zeg julllie gewoon die staat er voor .


HAHAHAHA *lol*
succes rein, er zal vast wel iemand op de wereld zijn die bij je past. ;)
sjonge jonge Indian ligt in ze deuk om ze eigen grappen :P hahahha ;) dwaas......
mooi het is saai hier op mijn stage.dus moet lol maken.........................................

ik smeer hem zelfs zo , omdat ik geen zin meer heb...pffffffffffffffff en kaarten halen
 
2>The NiGhTrAvEr: Het laatste wat je moet doen is op zoek gaan naar een vriendin. En als je iemand ziet waar je wel een beschuitje mee zou willen eten, ga je niet een versierTRUC proberen. Aan de bodylanguage van een "gegadigde" kun je al zien of er interesse is. Dan pas stap je eropaf en begin je een gesprek, of je w8 tot de volgende keer dat je haar ziet en kijkt of er dan nog steeds interesse is. GA IN IEDER GEVAL NIET FORCEREN, BLIJF LEKKER JEZELF!
Versier-truck?

Uhmz.... zo 1 a la LoveParade ofzo, grote oplegger, Dj-setje erop, fleXe muziek over de speakertjes. Denk dat toch wel een aardige versier-truck is....:p
ken je die reclame van amstel... IDEE?!
haha grappig dit.. er kwam een keer een gozer naar me toe en die zei: he heb jij verkering.. dus ik zei: nee. zeg ie oh nu wel! haha vond ik ook best grappig jammer dat die jongen minder was..
En rein!
lukt het al een beetje met je hulpmiddeltjes?
weet je wat je anders moet doen? koop een opblaas pop. Die zijn ook niet zo lastig denk ik! nee geintje he je moet gewoon rustig rondkijken jongen. nou doeidoei
Op een groot dance-event naar iemand toestappen en zeggen: Kijk, dit heb ik nou allemaal voor je geregeld. :bah: hehehehe :D
Hé Nightraver!!
Ik ben ook al een tijdje single!! Misschien een keer wat afspreken?? IK waardeer het heel erg als een jongen zo open is. Kijk maar eens een keer je mailtjes na!! (K) Ilse