Partyflock
 
­ Nederland
 
Lijst fortuyn of leefbaar Nederland krijgt nu zeker mijn stem..
Op wie stemmen jullie nu, na de moord op PIM R.I.P.
een collega van mij is actief bij leefbaar nederland en hij wist te vertellen dat de Party van pim zijn kies lijst behoudt . Dus er kan gewoon op Pim gestemd worden, al is het alleen maar om je stem niet naar de Paarse Puinhoop te laten gaan !!
 
Ik stem d66...

Dat was ik hiervoor van plan en daar blijf ik bij...
ik wou op lpf maar ben dat nog steeds van plan maar wil eerst zien wat er gaat gebeuren...
 
99% cker was ik ervan dat ik op Pim ging stemmen, nu weet ik 100% cker dat ik op Pim ga stemmen! Er zijn er nog veel meer in Nederland die zoals Pim denken en die net als hem hun stem gaan laten gelden. De rest van de 2de kamer deugt van geen kant!

Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President! Pim 4 President!
EXTREEM RECHTS>>> :-)
ja...ik denk ook wel dat ik op lijst fortuyn stem
maar als lijst fortuyn de grootste partij wordt mogen hun de premier kiezen....tja en dat moet wel een goeie premier zijn en ik heb behalve van pim nog nix van die andere leden gezien..en als premier kun je niet iemand hebben die geen f*ck van de politiek ect. snapt !! dus das wel een moeilijke zaak maar ja..
je moet iedereen een kans krijgen dus ik denk wel dat ik ga stemmmen op PIM zijn lijstjuh
ik zou al op LPF stemmen en blijf dat dus ook nog steeds doen
 
Zou voor de moord op Groen Links stemmen en dit blijft Groen Links!
 
2 warezguy--> Wat nou onzin? Tijdens dat zogenaamde dat Pim zwart werd gemaakt. Die dag was zijn vader overleden(die al een hele tijd dement was). So know your facts.

Laat iedreen toch mooi groen links stemmen en Nederland mooi kapot laten gaan. Huichelaars. Zoals die Rabea en Sig Varma(bleh). Die mensen willen alles, maar dat is niet reeel.
Je kunt pas wat kopen als je geld hebt. En GL geeft al geld uit voordat ze het hebben.
Fuck Politiek!!! Xspli Verneukers
real bitch:NNP.....of NVU

>>>> daar kun je toch helemaal niet op stemmen in nederland...???
de NVU daar ga je bij en bij zo'n groep kun je je aansluiten ...naties....
iedereen zijn eigen mening maar ik vind zoals het stormfront en de NVU behoorlijk wreed!!
 
Landsverraders stemmen links
 
ik stem op PIM LPF!!!!

daar kan je nog steeds op stemmen!!
2 Warezguy: JIJ MOET OOK JE HUISWERK DOEN! Je moet ook letten op de vraagstellingen, die hardstikke gluiperag zijn. En nogmaals. WAT ZE WEL EN NIET UITZENDEN BIJ SOMMIGE PROGRAMMA'S.(want kennelijk weet OOK jij niet wat er zich allemaal heeft afgespeeld toen bij rozemuller)
En als je nog wat beter had opgelet op tv en in de krant, kheb zowat nx gemist.-->
Dan wist je wat onzin was en wat niet.
Ik heb geen enkel idee op wie ik zou moeten gaan
stemmen, 1 ding is in ieder geval zeker
het wordt geeeeen PVDA want ik heb een schijthekel an de melkert dus die valt al af
nee waarschijnlijk wordt het op LN of het CDA maar ik vind die balkenende een beetje een nerd, maar hij doet het tog wel goed...ach ik zie wel ffies...nog een paar dagen bedenk tijd
 
Zeker op Pim fortuyn het blijft dat dat nog steeds kan dus blijf ik daarbij.
 
2 MankeE >>>> ik hoorde ook pas later dat de helft ervan niet is uitgezonden, mijn buurman is de chauffeur van Wim Kok en die vertelde me dat gisteravond, er is ook een keer een radio programma uitgezonden in engeland, en daar had mijn buurman de orginele opnames van gehoord, en de opnames die zijn uitgezonden!!!! het werd allemaal omgedraaid, heeeeeel achterbaks!!!!!

Kijk omdat ik dat allemaal niet wist vond ik het raar dat hij bij verschillende intervieuws wegliep
en om nou op iemand te stemmen die wegloopt voor problemen, leek mij niet zo slim,

maar ja dat is allemaal achteraf, nu kijk ik er dan weer heel anders tegen aan,

en dat van Groen links zal ook wel niet doorgaan want daar heb ik ook weer veel negatieve dingen over gehoord, dus ik moet me effe heel goed gaan orrienteren
Ik zat te twijfelen tussen VVD en LPF.
MAAR:
GL, PvdA, D66, CDA, VVD .. allemaal banenmachines
Daar ben ik dus al bij voorbaat op tegen.
LN lijkt me een te zwakke partij.
SP ben ik het totaal niet eens met hun standpunten.
Dus het wordt gewoon LPF voor mij.
Ik zie wel capabele mensen in de LPF, zoals Mat Herben.
Ik was van plan op Pim te stemmen. En dat doe ik nu nog steeds. Uit respect, en de hoop dat hij eventueel postuum premier wordt. Zou ik een mooi gegeven vinden.
 
Ik ga VVD stemmen zoals ik al van plan was.

Ik had Pim Fortuyn overigens heel graag in de 2e kamer gezien om de boel wakker te houden.

Aan alle LPF-stemmers: ik respecteer jullie keuze, ik ben allang blij dat jullie gaan stemmen en niet passief aan de zijlijn blijven staan, maar onthoud wel ff een paar dingen:
- de hele Lijst Pim Fortuyn is binnen de kortste keren uit de grond gestampt, er staan ook mensen op die helemaal geen politieke carriere wilden maar erop staan om 50 namen te krijgen.
- binnen LPF zal binnenkort een strijd om de macht gaan plaatsvinden. Morgen (zaterdag) zul je daarvan de 1e symptomen zien
- stem je voor LPF, dan stem je niet voor verbetering, maar voor chaos.
- een stembiljet is geen condoleance-register

De tijd zal leren of ik gelijk heb maar ik hoop dat we de discussie op Partyflock kunnen voortzetten, want het boeit me wel.
Op Pimmetje natuurlijk maar ik mag nog helemaal niet stemmen hehe
2 Hauzpauzinnetje: Sorry dan maar he ;) Maar ik wordt altijd egt pissig om dat soort opmerkingen, juust omdat maar een klein gedeelte de waarheid weet. want je heb gelijk, het wordt achterbaks omgedraait. Wat ze allemaal al niej met tv beelden kunnen doen.
2Partypinqy: kijk das nou jammer :( weer een stem minder, en je had jezelf Madonna moete noemen :) lagge foto.
En voor mij is dr ook maar 1 partij en dat is LPF. Voor verandering in dit land. Anders zal men nooit weten hoeveel mensen het niet met pim zn ideeen eens waren.
Ik zit ernstig te twijfelen tussen de VVD/1 en LPF/4 :S
Ik heb echt geen flauw idee, is nu echt moeilijk :S want op LPF stemmen is denk ik niet zo verstandig nu pim daar niet meer aanwezig is
 
2 peter 1960: ehh nou lijkt me duidelijk, weinig aan toe te voegen:)
ik D'66 waarschijnlijk
Ik ben het 100% met Peter1960 eens. Ik hoop echt dat mensen naar de uitspraak van Harry Mens hebben geluisterd, en gewoon op een partij gaan stemmen waar mensen met politieke ervaring in zitten. Zelf stem ik VVD, persoon nummer 13. En waarom? Omdat Henk Kamp dezelfde mening heeft over het asielzoekersbeleid als dat ik heb.
 
Ik ben er nog steeds niet uit!

Ik vind overigens wel dat je moet stemmen op basis van de standpunten van een partij: kies gewoon die partij wiens standpunten het dichtst bij de jouwe staan. Laat je stem niet beïnvloeden door alles wat er in de media gezegd wordt. Ik bedoel; persoon A zegt dit en persoon B zegt weer dat. Probeer je niet te laten injecteren en overreden door alles wat er nu gaande is.

Ik denk erover om D'66 te gaan stemmen...
Ik weet het niet..

ik ben bang voor een VVD-CDA-LPF coalitie..
hoef nou ook weer niet zó graag ons sociale zekerheidssysteem aan gort te helpen.. ben bang dat ons landje dan over 5 jaar niet meer door een regering bestuurd wordt maar door de economie (wat nu al in de VS gebeurt natuurlijk, niet bush maar het grote bedrijfsleven heeft daar de echte macht)
verdere privatisering, grotere inkomensverschillen, meer wegen, dat zijn standpunten van VVD en LPF, en daar ben ik het niet mee eens.
Ik vond Pim sympathiek (al was ik niet op m gaan stemmen) maar de rest van zijn ja-knikkertjes kunnen me gestolen worden..ik stem absoluut niet op een stuurloos schip zonder enige politieke ervaring, kennis, kloontjes van de charismatische leider die wegviel.. mijn stem wordt geen trooststem op iets wat niet meer terugkomt..

wilde eerst SP gaan stemmen, maar die komen hoe dan ook in de oppositie en ik ben bang dat, als er veel mensen dat doen, je een soor 'Nader' effect krijgt (bij de presidentsverkiezingen in de VS hebben veel mensen op de bij voorbaat kansloze linkse Nader gestemd, waardoor de democraten stemmen te kort kwamen en nu dat leeghoofd in het witte huis zit)

ga dus denk ik misschien maar PVDA stemmen, ookal wil ik dat eigenlijk niet, maar ik wil alles doen om een rechtse (en dan bedoel ik rechts in de context van sociaal-economisch beleid) regering van VVD/CDA/LPF
Of Groen links, zodat die partijen hopelijk groot genoeg worden voor een PVDA/CDA/GL coalitie

of toch maar SP?
weet t niet..
 
Floortje, heb je de ==> Stemwijzer <== al eens geprobeerd? Dit kan heel aardig helpen. 30 vragen beantwoorden, kost maar een paar minuten, en dan krijg je een soort stemadvies.
Daarna kun je per vraag en per partij nakijken of het partijprogramma met jouw antwoord overeenstemt.
 
Bij mij kwam daar als 1e D'66 uit en als 2e Leefbaar Nederland.
 
MIJN MENING:

De hele situatie is nogal radicaal veranderd sinds de dood van Pim. Je hoort erg veel mensen die uit respect willen gaan stemmen op PIm Fortuyn cq Lijst Pim Fortuyn. Ik ben het hier absoluut niet mee eens. Ook ik ben van mening dat er wel eens iets mag veranderen in politiek Den Haag, we zijn net als veel andere landgenoten Paars zat. Echter denk ik niet dat het een oplossing is om nu een (emotionele) stem uit te brengen op de LPF, we moeten goed onthouden dat de mensen die we op 15 mei gaan kiezen de komende VIER (4!) JAAR ons land moeten gaan besturen. Op de LPF staan onder Pim een hele hoop mensen die geen verstand hebben van politiek of het spel welke er daar gespeeld wordt. Er zullen nu na de dood van Pim hoogstens nog drie personen staan die eventueel ons land goed kunnen gaan besturen. Ik ben het ook niet helemaal eens met Harry Mens maar wel met zijn standpunt dat de LPF er goed aan doet zichzelf op te heffen. Pim Fortuyn was de man die daar de boel regeerde en ook zijn idealen waar kon maken, mede dankzij zijn uitstraling en charisma. De mensen die nu nog op de LPF staan zijn daar NIET toe in staat. Ikzelf ga daarom waarschijnlijk ook CDA stemmen. Balkenende was het (vaak in iets mindere mate) wel eens met Fortuyn. En het CDA kan ook een land besturen. Nu moet iedereen natuurlijk voor zich weten of en op wie hij/ zij gaat stemmen maar dit is mijn kijk op dit verhaal. Kortom stem verstandig, denk eraan dat de mensen die we kiezen de komende vier jaar ons land gaan leiden!
 
Voor degenen die het nog niet weten:

Vanavond is er een programma op SBS6, waarbij je een enquete ofzo kunt doen om erachter te komen welke partij het beste bij jou past.
YOjo 8 mei 2002 11:52
real bitch:NNP.....of NVU

>>>> daar kun je toch helemaal niet op stemmen in nederland...???
de NVU daar ga je bij en bij zo'n groep kun je je aansluiten ...naties....
iedereen zijn eigen mening maar ik vind zoals het stormfront en de NVU behoorlijk wreed!!

ten eerste neemik aan dat je nazi bedoeld in plaats van naties???

ten 2e wil je stormfront en nvu niet met elkaar vergelijken,.....als je dit al doet denk ik niet dat je weet waar je over praat.....

nvu en nnp kan je wel stemmen stormfront niet maar dat heeft er helemaal niks mee te maken!
 
2 peter 1960 die stem wijzer is een beetje vaag ... want of ik snap de vragen niet (dat zal ut wel zijn) of dat ding neemt me in de maling%)
2 peter: :-D uit die stemwijzer komt er ook SP uit..
thanx..now I know for sure!
SP !
 
FLieRP
 
Bij mij kwam er bij de stem wijzer LPF uit...maar ik denk niet dat ik daarop stem, omdat ik ze niet in staat acht, dit land zonder leiding van Pim goed te besturen.
S.P. maar dat was ik ook al van plsn voor de verkiezingen!
 
Ik denk dat ik op Leefbaar Somalie ga stemmen :-)

Hebben een charistmatische lijstrekker en komen op voor mijn standpunten ;-)
 
Geen idee. Het enige wat ik zeker weet is dat ik GEEN GROEN LINKS ga stemmen, en wel om de volgende reden:

In 1998 heb ik in mijn grote naïviteit wel op hun gestemd. Ik weet niet meer precies waarom enzo, maar weet nog wel dat ze vonden dat:
- Een extra baan bij Schiphol er niet moest komen.
- De Navo opgeheven moest worden, en er sterk bezuinigd moest worden op defensie
- De milieuvervuiling tegengegaan moest worden

In 1999 stemde GroenLinks tot mijn verbazing vóór bombardementen op Joegoslavië, waarbij:
- Er meer vluchten werden gemaakt, dan er per jaar op een extra Schipholbaan zouden kunnen plaatsvinden
- De Navo uitgebreid z'n gang kon gaan
- Er door vluchten, bombardementen op chemische fabrieken, etc. meer milieuvervuiling is veroorzaakt dan je met alle ideeën van GroenLinks kunt voorkomen.

Los van het feit dat ik sowieso tegen deze bombardementen was, werd ik als kiezer in feite dus gewoon grandioos genaaid.
Als ik op een partij stem, dan doe ik dat op basis van hun verkiezingsprogramma. Als je vervolgens als politieke partij dingen gaat doen die zo lijnrecht tegen je verkiezingsprogramma indruisen, ben je dus puur bezig de mensen die op je gestemd hebben te bedriegen.

Niet dat ik het fijn vond dat veel andere partijen ook vóór deze bombardementen waren, maar van hun was het wel te verwachten, en kan dus ook minder gezegd worden dat ze gewoon hun kiezers hebben voorgelogen.

Ik heb me dus ook voorgenomen de rest van mijn leven NOOIT, MAAR DAN OOK NOOIT meer op GroenLinks te stemmen. Ik ga niet opnieuw m'n stem verspillen aan een partij die alles doet behalve wat ze beloofd heeft, en de kiezers gewoon loopt voor te liegen.


Verder willen ze het koningshuis afschaffen, en die mogen van mij best blijven
 
Ik ga op de NMP stemmen..
Ik stem voor nieuw leven in de brouwerij!!

Dus op de LPF!! ;)
ik stem op teeven van leefbaar nederland. voor de moord al, en nu dus ook.