Partyflock
 

Beachclub BLISS

op de kaart
BLISS
28 juli 2014
AdresStrandweg Strand Noord 52
Scheveningen
Nederland
Telefoon+31 70 35 40 111
E-mailinfo@beachclubbliss.com
Linksinstagramx
Boek een overnachting in of in de buurt van BLISS via Booking.com.

Uitgaansagenda BLISS

Laatste feest was op zaterdag 2 september 2017: Calle Ocho

Statistieken

83·feesten
geen·in de toekomst
83·in het verleden
7·nieuwsberichten
2·video's
615·bezoekers · herkomst
423·unieke bezoekers
29Partyflockfans
1·opmerking
1·waardering
goed·stemresultaat (14.8161 stemmen)

Nieuws

In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.
Na de uitverkochte strandopening keert Passie & La Mode op zaterdag 9 juli terug in location=18886] Scheveningen. Passie & La Mode, het concept waarbij zon, zee, strand en fashion met elkaar gepaard gaan.
Picture this: zon op je bolletje, wind door je haartjes, een mooi uitzicht op het strand en... de dikste r&b, hiphop en dancehall tunes! Op veler verzoek gaat R&B Café voor het eerst naar het strand and it's gonna be a party! Terwijl je geniet van een 'sex on the beach' en de laatste stralen van de zonsondergang je tegemoet komen zorgt de organisatie dat dit een R&B Café editie wordt die je nooit zal vergeten.
Na de uitverkochte Grand Opening van Bloomingdale Beach kan Beachclub BLISS niet achter blijven. Op 26 april zal de officiële opening van het seizoen in Scheveningen worden afgetrapt bij BLISS tijdens Koningsnacht!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zwoele strandfeesten en de fans van Latin Lovers: ze zijn weer terug in Scheveningen! Daar waar Latin Lovers een aantal jaren Brunotti iedere zomermaand op op zijn kop zette met legendarische avondjes, keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar deze heerlijke kustplaatst.
Na weken iedereen in spanning gehouden te hebben kan 'The Real House Event' dan eindelijk haar extra On The Beach editie bekend maken aan iedereen met een enorme liefde voor de echte strandfeesten zoals ze altijd bedoeld zijn geweest: zaterdag 21 juni, Metz on the Beach bij de mooiste en nieuwste strandtent van Scheveningen: Beachclub BLISS!
De in Bloemendaal gevestigde strandtent staat vooral bekend om haar dance-events. De Scheveningse variant gaat verder dan dat. Op vrijdag 25 april vindt een groots publieksfeest plaats om de nieuwe aanwinst te vieren. De Grand Opening op Koningsnacht zet 'BLISS' meteen op de kaart.

1 waardering

-Maggie-
sfeerloos hok. arrogant en agressief barpersoneel. veel te duur.

1 opmerking

Zeldzaam slecht feest; geen organisatie. Een paar kale party-tenten. Wat een sof!