Partyflock
 
ACU
29 oktober 2020
AdresVoorstraat 71
3512 AK
Utrecht
Nederland
Telefoon+31 30 231 45 90
SiteSite acu.nl
E-mailinfo@acu.nl
Linksfacebookpageinstagramtelegramtwitchxyoutube

Informatie

ACU is a political-cultural center in the Voorstraat, directly in the center of Utrecht. ACU is non-commercial, independent from the municipality's agenda, and fully run by volunteers. ACU has found its niche as is for more than 40 years integral part of Utrecht's cultural and political scene.

ACU is host to a wide range of activities: café, vegan restaurant, concerts, disco nights, political events, jam sessions, benefit events, parties, movies, library, and meeting place for political and cultural initiatives.
Boek een overnachting in of in de buurt van ACU via Booking.com.

Uitgaansagenda ACU

Laatste feest was op zaterdag 30 maart 2024: Doubling Down

Elders

Laatste feest was op vrijdag 28 mei 2021: Meet Me In Jamaica

Statistieken

177·feesten
geen·in de toekomst
177·in het verleden
1·feest elders
5·nieuwsberichten
5·video's
837·bezoekers · herkomst
382·unieke bezoekers
121Partyflockfans
19·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (44.318 stemmen)

Nieuws

Innovatief, creatief en veelzijdig - dat is hoe techno zou moeten zijn volgens Showkaas. Op basis van deze visie besloten ze hun krachten te bundelen voor een coöperatief live techno-concept; Symbiotic Sessions. Met kisten vol apparatuur nemen ze je mee op een energieke reis van melodieus en swingend tot donkere, harde atmosferische techno, gecombineerd met een fantastische lichtshow en visuals.
Innovatief, creatief en veelzijdig, dat is hoe ze bij Showkaas vinden hoe techno hoort te zijn. Met deze gedachte brengen zij een programmering die zintuigen zullen verwennen en verbazen. Creatieve visuele projecten, deejays, muzikanten en producers; Live! in de ACU.
Dakloos is een nieuw en verfrissend evenement waarbij het dak er standaard af gaat! Op donderdag 31 oktober biedt ACU de ruimte aan Dakloos om Utrecht eens goed op zijn grondvesten te laten schudden tijdens een waar Halloween spektakel; A Nightmare on Voorstreet. De ACU wordt deze avond omgetoverd tot een waar horror/sci-fi technohol. Live-art, VJ's en echte Techno helden zorgen voor een perfecte combinatie om jouw hartslag sneller te doen kloppen.
Baldadig
10 maart 2013
Is een koning nog wel van deze tijd? En zou je dan nog wel zoveel geld voor een feestje moeten neerleggen om dat te vieren? ACU en Baldadig zullen als ware revolutionisten laten zien dat het anders kan. Laat al het oranje maar thuis en kom gewoon zo als je bent. Deze avond wordt iedereen koning en koningin! 1
Live and Loud
23 augustus 2005
Na succesvolle edities in het Paard van Troje, de Melkweg en Nighttown zal No-Dex op 27 augustus in de ACU voor het eerst Utrecht kennis laten maken met een live drum’n’bass avond. De laatste twee maanden hebben de No-Dex bands in totaal meer dan 40 keer opgetreden op verscheidene podia in Nederland en het buitenland. De kracht van de livebands wordt samengebundeld op de No-Dex feesten, waar doorgaans vier acts spelen. Terwijl dit feest al aan de gang is zal Oxide9 100 meter verder het Zinin Festival afsluiten. Deze dag is dus de gelegenheid om in Utrecht live Drum’n’bass te zien. 15

1 opmerking

ik zou graag eindbaas in de agenda zien!