Partyflock

Simonsplein

Simonsplein

op de kaart
AdresSimonsplein
7001 BM
Doetinchem
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Simonsplein via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Simonsplein
2 gratis8 Partyflock
Bizzey, Clash, Giocatori, Ruthless, Tony Junior
Statistieken


x
13·feesten
1·in de toekomst
12·in het verleden
16·nieuwsberichten
1·fotoshoot
165·foto's
16·video's
2052·bezoekers · herkomst
1252·unieke bezoekers
3Partyflockfans · herkomst
49·albumfoto's
3·opmerkingen
ok·stemresultaat (794 stemmen)
Nieuws
Bizzey, Tony Junior, Ruthless en Giocatori staan 30 augustus op Dancetour Doetinchem. Dancetour Doetinchem vindt dit jaar niet plaats op het Simonsplein, maar bij D-toren Doetinchem.
Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest. 1
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad. 1
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar wederom op de donderdag van het Stadsfeest Doetinchem terug op het Simonsplein.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Op donderdag 1 september opent Dancetour de 30ste edite van de Stadsfeesten. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps en Pep & Rash. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Dancetour is er weer klaar voor! Op 3 september knallen ze, voor de allerlaatste keer dit seizoen, van 18:00 tot 23:30 in Doetinchem. Dit jaar wordt heel het Simonsplein weer in beslag genomen om een gaaf feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Robin Riccio, Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud.
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.
De Stadsfeesten in Doetinchem starten traditioneel met Dancetour. En dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. Met Sunnery James en Ryan Marciano heeft Dancetour een internationale act in huis. ROOG, D'fault en DJ Knock Out winnaar maken de line-up compleet. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en via diverse projecten worden jongeren uit Doetinchem bij de organisatie betrokken. Dit gebeurt ondermeer door een samenwerking met jongerenorganisatie Plutus,

3 opmerkingen

als het net zo'n feest word als met de huldiging van de graafschap, dan zit het wel goed :p
Als ze DJ Jean dit jaar thuis laten kom ik ook :p
Uitspraak van Koendert op maandag 11 februari 2008 om 23:37:
Als ze DJ Jean dit jaar thuis laten kom ik ook

hahahah jaaa idd :lol: