Partyflock

Grote Markt

 

Grote Markt

op de kaart
AdresGrote Markt
4461AJ
Goes
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Grote Markt via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Grote Markt
Dancetour · Goes gratis
Afro Bros, Chico Rose, Josylvio, Outsiders, Stuk, Tony Junior, Trobeats
Statistieken


x
38·feesten
1·in de toekomst
37·in het verleden
22·nieuwsberichten
2·fotoshoots
169·foto's
24·video's
6004·bezoekers · herkomst
2789·unieke bezoekers
10Partyflockfans
481·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
goed·stemresultaat (2252 stemmen)
Nieuws
29 juli vond de veertiende editie plaats van Dancetour Goes op de Grote Markt.
Dancetour Goes
25 mei 2018
Bizzey, Tony Junior, La Fuente, Ruthless, Johnny 500, Giocatori en DJ Riley staan 29 juli op Dancetour Goes. Dancetour Goes blijft gratis toegankelijk en vindt plaats op de Grote Markt.
Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest. 1
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad. 1
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar op 30 juli 2017 terug op de Grote Markt.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Dancetour is er weer klaar voor! Op 26 juli 2015 knal je van 13:00 tot 22:00 in Goes. Dit jaar wordt heel de Grote Markt weer in beslag genomen om feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Redondo, Quintino, Pep & Rash, Yellow Claw, Kill The Buzz en Jay Hardway. MC Boogshe is de host van deze avond. 1
Op zondag 27 juli keert Dancetour terug in Goes. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event plaats op de Grote Markt in het centrum van de stad. Om 13:00 uur opent AlanzoB, winnaar van de Pepsi DJ Clash, het spektakel en verder vuren tot 22:00 uur DJ's Wessel S, Yellow Claw, La Fuente, Lucien Foort, Dannic en Sick Individuals hun beats op je af.
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.
2 waarderingen
verwijderd
Als hier nou nog eens een hardcore feest komt :respect:
verwijderd
Helemaal toppie :D

1 opmerking

echt toppie weer let maar eens op !!