Partyflock

Muzentuin

Muzentuin

op de kaart
AdresMuzentuin
5022 DM
Tilburg
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Muzentuin via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Muzentuin
Laatste feest was op maandag 24 juli 2017: Holy Pink
Statistieken


x
13·feesten
geen·in de toekomst
13·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
691·bezoekers · herkomst
482·unieke bezoekers
2Partyflockfans · herkomst
6·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (230 stemmen)
Nieuws
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg.
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen.
Samenwerking tussen de organisatie van het [party=71042] festival in Tilburg en het digitale platenlabel DJTRX moet leiden tot de ontdekking van nieuw dj- en producerstalent. Deze samenwerking is ontstaan doordat beide partijen eenzelfde visie hebben wat betreft nieuw dance talent; die unieke visie is dat het noodzakelijk is beginnende djs en producers kansen te bieden om zich te profileren in de reeds bestaande scene en tussen de gevestigde namen. 16
1 waardering
Bart :banana:
vaker feesten organiseren hier!