Partyflock
 

Amsterdamse Bos

op de kaart
Amsterdamse Bos
9 april 2020
AdresBosbaanweg 5
1182 DA
Amstelveen
Nederland
Telefoon+31 6 20 2517840
SiteSite amsterdamsebos.nl
E-mailboswinkel@amsterdam.nl
Linksfacebookpageinstagram

Informatie

In het Amsterdamse Bos komen jaarlijks 6 miljoen bezoekers om te sporten, om een (cultureel) evenement te bezoeken of om te ontspannen. Het Amsterdamse Bos is een groen gebied van 2 bij 5 kilometer, dat op eigen wijze bijdraagt aan het welzijn van de stad, de omgeving en zijn inwoners. De organisatie Amsterdamse Bos is rentmeester van dit gebied.
Boek een overnachting in of in de buurt van Amsterdamse Bos via Booking.com.

Uitgaansagenda Amsterdamse Bos

909 Festival10633 bezoekers
Adam Beyer, Bart Skils, Beste Hira, Bibi Seck, Body & Soul, Carmen Lisa, Chlär, D.Dan, Dam Swindle, Danny Tenaglia, Daria Kolosova, Dimitri, Kevin Saunderson, Laura van Hal, Len Faki, Lobster, MYRA, Octave One, ONYVAA, Sam Paganini, en nog 5 andere artiesten →
909 Festival10623 bezoekers
Anfisa Letyago, Bastienne, Ben Klock, Chris Liebing, Deniro, Elias Mazian, Enrico Sangiuliano, Fadi Mohem, Jeff Mills, Jennifer Cardini, Kyra Khaldi, Luke Slater, Maceo Plex, Mall Grab, Marcel Dettmann, Mathew Jonson, Olympe, Philou Louzolo, Rødhåd, Secret Cinema, en nog 5 andere artiesten →
Vunzige Deuntjes Festival video's teaser · Vunzige Deuntjes Festival · 2024 (0:53)
WIN
231 bezoekers
A Boi Fu, ADF Samski, Adje, AIA, Amartey, ATTI, Bala, Bilal Wahib, Bizzey, Blue, Branko, Broederliefde, Chavanté, Chez, Cho, Cijntje, Claudio, Cristian D, Dash, Dave Nunes, en nog 50 andere artiesten →

Nieuws

Vunzige Deuntjes is het eclectische hiphop, dancehall en r&b concept dat in Nederland en België verspreid over ruim 100 evenementen per jaar een diverse mix van zo'n 100.000 bezoekers trekt. Het hoogtepunt voor de hele 'Vunzige familie' is het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos, waar jaarlijks 22.000 bezoekers op af komen.
Op zaterdag 3 en zondag 4 juni staat het Amsterdamse Bos in het teken van het 909 Festival. Nadat in 2022 het tienjarig jubileum werd gevierd, worden nu voor het eerst twee dagen uitgetrokken voor het festival dat een hommage is aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
10 jaar. 10 jaar aan momenten, samen bij elkaar gespaard. 10 jaar aan blije bekkies, vunzigerds voor het leven. 10 jaar flexen met je outje. 10 jaar schuren, meeblèren op de front row. 10 jaar aan patta's, compleet naar de klote. 10 jaar liefde. 10 jaar blessings tellen. 10 jaar familie. 10 jaar trots. 10 jaar voorop.
Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo'n 22.500 bezoekers.
Dekmantel, wereldwijd een van de meest toonaangevende organisaties als het gaat om elektronische muziek, legt hun ticketing in de handen van Eventix.
909 Festival heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt voor haar editie in 2020. Voor de 10e keer op rij reist de Amsterdamse organisatie af naar het prachtig groene Amsterdamse Bos. Het festival is een hommage aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
909 Festival has just announced a massive line-up for 2020. On May 30th the Amsterdam-based festival will once sweep through the lush meadows of Amsterdamse Bos. The festival pays homage to the iconic Roland TR-909 drum machine that came to define house and techno music as we know it today.
Vunzige Deuntjes Festival vindt doorgang in het Amsterdamse Bos. Na een eerdere weigering van de vergunning heeft gemeente Amstelveen alsnog besloten het vergunningstraject aan te gaan met de organisatie. Het evenement vindt plaats op 20 juli 2019 en biedt ruimte aan 15.000 bezoekers.
Loveland is trots op 'klein broertje' 909 Festival dat door blijft ontwikkelen, maar toch altijd het kleinschalige blijft behouden. Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de negende editie plaats, een editie die ondanks een nieuw toegevoegde derde area intiemer voelt dan ooit tevoren.
909 Festival brengt het Amsterdamse Bos op zaterdag 26 mei weer geheel in de ban van techno. Vandaag maakt de organisatie de line-up compleet met de aankondiging dat Collabs 3000, de unieke samenwerking van Chris Liebing en Speedy J na een jarenlange pauze weer een comeback maakt, en wel op 909 Festival. 1
909 Festival
23 januari 2018
Techno Festival 909 zal wederom voor de 8e editie neerstrijken in het Amsterdamse Bos op 26 mei 2018 te Amsterdam.
Diynamic Festival
7 december 2017
Diynamic keert op 25 mei 2018 terug naar het Amsterdamse Bos, voor de 6e editie van het Diynamic Festival. Deze bijzondere showcase wordt aangevoerd door labeleigenaar Solomun.
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
Het Amsterdamse boutique-festival is bijna door haar kaartjes heen. 'Regular Tickets' (€ 49) zijn beschikbaar tot zaterdag 1 juli 12:00 uur.
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.
We're extremely proud to announce the latest addition to our already great 909 line-up.
De tiende editie van A Day at the Park is tevens de laatste. De organisatie kondigde aan met het festival te stoppen. 3
Dekmantel Festival is het eerste festival in Nederland dat voor 100% overstapt op duurzame biobrandstof. Het Amsterdamse Bos en Dekmantel zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met GoodFuels, een specialist op het gebied van geavanceerde biobrandstoffen. 1
Het festival A Day at the Park breidt de line-up uit met Rudimental. De volledige band komt op 16 juli aanstaande naar het Amsterdamse Bos. De Britse, elektronische pop act werd wereldwijd bekend met hun hit "Feel The Love" uit 2013 en stond afgelopen maart nog in een ramvolle Heineken Music Hall.
Je moest er wat langer op wachten, want door de aanslagen in Brussel besloot Electronic Family hun line-up announcement uit te stellen. Maar nu is ie er! 5
De line-up voor Diynamic Festival 2016 is bekend! Het festival keert terug naar het Amsterdamse Bos met een aantal bekende en enkele nieuwe gezichten in de Diynamic-familie. Alle artiesten kijken uit naar deze speciale dag en bereiden speciale sets voor!
Trancefestival Electronic Family presenteert de complete timetable. Het festival, dat op zaterdag 18 juli plaatsvindt in het Amsterdamse Bos, viert dit jaar zijn 5 Year Anniversary. Met de Family Stage, Grotesque Stage, Legends Stage en Anjunabeats Stage weet Electronic Family een breed spectrum uit de Trance scene op de bühne te brengen. Namen als Aly & Fila, Cosmic Gate, Markus Schulz, Arctic Moon, Alex M.O.R.P.H., Chicane (DJ set), Marco V, 16 Bit Lolitas, Andrew Bayer en Sunny Lax laten de bomen van het Amsterdamse Bos schudden. 2
Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie. Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten. Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist. Ze worden kort geïnterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op. Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie. 5
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park en ook dit jaar zijn er op het prachtig aangeklede terrein diverse area's met een flink aantal (inter)nationale live acts en DJ's. Vanaf 12.00 uur 's middags tot middernacht zijn o.a. Erick Morillo, Mr. Polska (live), Oliver Dollar, Sunnery James & Ryan Marciano, Technasia, UMEK en de al eerder aangekondigde Zuid-Afrikaan Black Coffee, Franky Rizardo en Housequake van de partij. 4
Het sfeervolle festival Electronic Family viert haar vijfde jubileum. Op 18 juli 2015 strijkt het festival wederom neer in het Amsterdamse Bos. Met muziek van hoog niveau, een nieuwe look & feel en vele andere surprises belooft deze jubileum editie memorabel te worden. Electronic Family mag dan ook absoluut niet ontbreken in de agenda voor deze zomer.
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA. 4
Op zaterdag 19 juli strijkt Electronic Family opnieuw neer in het sfeervolle Amsterdamse Bos. Dit roemrijke en tevens grootste trance-festival ter wereld beleeft alweer haar vierde editie. Liefhebbers van over de gehele wereld vierden vorig jaar een zonovergoten editie en dit jaar belooft het festival wederom groots en vooral memorabel te worden. Eén ding is zeker: de line-up is er één die zijn weerga niet kent. 6
Na een geweldig succesvolle editie in 2013 komt Diynamic Festival dit jaar terug naar Amsterdam op vrijdag 30 april. Headliner van het festival is labelbaas Solomun. Natuurlijk komen ook alle artiesten van het label mee naar de hoofdstad. 2
A Day at the Park vindt zaterdag 12 juli 2014 voor de zevende keer plaats in het Amsterdamse Bos. Het gezelligste festival van Nederland biedt dit jaar maar liefst 5 areas met 38 nationale en internationale DJ's en live acts! 1
Voor het vierde jaar op rij vindt aanstaande zomer 909 plaats in het Amsterdamse Bos. Na drie uitverkochte edities keert het intieme technofeest op zaterdag 31 mei 2014 terug met een ijzersterke line-up. Aan het concept blijft ook dit jaar simpel: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance.
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad. 2
De inhoud van tientallen eco-toiletten waar duizenden festivalgangers van het Dekmantel Festival vrijdag gebruik van hebben gemaakt, is illegaal geloosd in het Amsterdamse Bos. Op de Burgemeester A. Colijnweg trof een boswachter zaterdagochtend de viezigheid aan. Dat schrijft Spits. 15
Zaterdag 20 juli vindt in het Amsterdamse Bos het populaire Electronic Family plaats! Het grootste trance festival van de wereld groeit dit jaar naar vier stages en biedt net als voorgaande jaren een veelzijdige selectie topartiesten uit de trance scene. PT Events is één van de organisaties die het voorrecht geniet om met Grotesque een eigen stage te hosten. Na het immense succes van het eigen Indoor Festival lijkt de Brabantse organisatie de weg naar succes te zijn ingeslagen. 6
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.
Picture this... zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt! 13
Er staat een nieuw Amsterdams festival op de agenda: Amsterdam Live On Stage! Het Amsterdamse Bos zal op 31 mei 2013 ruimte bieden voor een avondvullend programma vol zomerse live acts! 2
Het Amsterdamse festival A Day at the Park maakt haar programma bekend. Het festival dat op zaterdag 13 juli in het Amsterdamse Bos wordt gehouden, presenteert een breed scala aan toonaangevende en spraakmakende artiesten. Verdeeld over vier area's wordt een zomers geluid gebracht door artiesten van internationale allure. Meest opvallende namen deze zesde editie zijn die van het Duitse duo Booka Shade, Chicago house-legende Derrick Carter, de uit Engeland afkomstige Ben 'What I might do' Pearce en het Noorse duo Todd Terje & Lindstrøm. 3
Het was het onbetwiste hoogtepunt van vijf jaar A Day at the Park, de manier waarop het festival vorig jaar haar verjaardag vierde. Een zonovergoten Amsterdamse Bos, een programma dat gevarieerder was dan ooit, publiek dat er zin in had. Zaterdag 13 juli keert het festival terug voor nieuwe avonturen! 6
Voor het derde jaar op rij biedt het Amsterdamse Bos deze zomer een podium aan 909. Na twee uitverkochte edities keert het intieme technofeest op zaterdag 1 juni terug met een ongekende line-up. Het concept blijft simpel: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance. 1
Opgelet, family business! Vrijdagochtend gaan de Early Bird tickets voor Electronic Family in de verkoop, wees er snel bij! Net als vorig jaar vliegen deze tickets waarschijnlijk in razend tempo de deur uit, vooral nu ze slechts €35 (ex fee) kosten. Dus bij deze een belangrijke reminder: vrijdagochtend 25 januari om precies 00.01 uur gaat de Early Bird verkoop los! 17
Het was de ultieme gathering van de trancefamilie, vorig jaar in het Amsterdamse Bos tijdens de tweede editie van Electronic Family. Trance in haar meest veelzijdige vorm, verspreid over twee podia, met een geweldig publiek dat er helemaal voor ging. Dit jaar zoekt EF de overtreffende trap met meer stages en een nóg dikkere line-up. Zet in de agenda: zaterdag 20 juli 2013, Amsterdamse Bos. 23
December is een dure maand en originele kado's kopen voor de feestdagen is vaak geen makkelijke opgave. Net als vorig jaar helpt Loveland een handje. De hele maand december is een kaartje voor 909 én Loveland Festival samen maar 49 euro.
Over ruim twee weken is het zover. Op zaterdag 30 juni komt de 'Electronic Family' voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden! 20
Het wordt aanstaande zaterdag gezellig in het Amsterdamse Bos. Technofeest 909 verkocht vandaag zijn laatste kaarten. De organisatie is blij dat bezoekers geloven in het concept van hoogwaardige muziek met een intieme ambiance. 8
Nog maar een paar weken voordat de complete familie weer bij elkaar komt. Zaterdag 30 juni beleeft Electronic Family haar tweede editie, eentje die zonder twijfel het debuut van vorig jaar gaat overtreffen. Aan de gastheer die op het nu al beruchte trancefestival als bindende factor zal dienen zal het niet liggen, met trots presenteert ALDA mister Christian Burns! 8
Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A day at the park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren! 5
A day at the park vormde de laatste jaren menig hoogtepunt in het zomerseizoen. Nu bestaat het kleurrijke festival in het Amsterdamse Bos vijf jaar en trekt hierbij alles uit de kast voor een grootse jubileumeditie op zaterdag 21 juli. Met trots presenteert A day at the park daarom vandaag haar line-up, verwacht een uitzinnig verjaardagsfeest 8
Omcirkel de zaterdag 30 juni 2012 met fel rood in je internationale festivalkalender. Dit is de dag waarop de tweede editie van het Electronic Family festival in het Amsterdamse Bos neerstrijkt. De perfecte locatie om als één elektronische familie samen te komen en de liefde voor trance met elkaar te delen. 26
Zaterdag 18 februari is de verkoop van de reguliere Electronic Family tickets gestart. Vanaf 24 februari wordt de line-up bekend gemaakt! 24
De tweede editie van het intieme technofestival '909' vindt plaats op zaterdag 16 juni 2012. Het decor voor dit festival wordt wederom gevormd door de mooie Kleine Speelweide aan het water in het Amsterdamse Bos. 3
Aanstaande zaterdag 11 februari start de early bird actie voor de tweede editie van het Electronic Family festival. Een week lang zijn tickets via de 538Ticketshop te koop voor € 42,50 ex fee (€ 10 korting!). Met deze early bird actie stap je dus als vroege vogel sowieso met het goede been uit bed. 17
ALDA is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen! 12
Volgend jaar vindt op 16 juni de tweede editie plaats van het veelbesproken 909 festival en op 11 augustus de zevende editie van het welbekende Loveland Festival 6
Vorige week is er al een informatiebericht verstuurd naar iedereen, maar omdat de organisatie graag de puntjes op de -i zet vindt ze het nodig om op enkele punten nog even een verduidelijking/toelichting te geven. Dit na het inzicht dat afgelopen week is opgedaan tijdens het festival 'A day at the park' op dezelfde locatie. 30
Electronic Family's A State Of Trance podium is een viering van de onvergetelijke ASOT500 continententour eerder dit jaar, met alle familieleden, vrienden en bekenden. Op 30 juli staat een 'gathering' van de elektronische familie op de internationale partykalender, waarbij Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Gabriel & Dresden, Bolier, Rank 1, Setrise, Sied van Riel en Simon Patterson jullie muziekgidsen in het trancebos zijn. 14
Je bent waarschijnlijk nog maar net hersteld van het weekend, maar je moet nu toch echt alvast gaan denken aan komend weekend. Een weekend dat een dag langer dan normaal duurt. Revolution909 is hiermee de perfecte weekendbreker. Snel handelen is wel een vereiste! De kaartverkoop is afgelopen weekend op hol geslagen, ze verwachten voor aanvang van het festival uitverkocht te zijn. 4
Trance bezingt alle emoties en raakt je hart in de roos. Trance tilt je op tot in de zevende hemel, alsof de wereld niet meer bestaat. Trance is een sterke schouder om op te leunen, maar laat je vooral stralen van geluk. Trance is de herinnering aan zoveel mooie momenten, met de ogen dicht en de armen hoog in de lucht. Trance is een 'soulmate' voor het leven, die het gevoel geeft samen één te zijn. 9
Nog dan drie weken en dan is het zover. Op 12 juni (Pinksterzondag) organiseert Loveland de eerste editie van Revolution909! De voorbereidingen zijn in volle gang om het Amsterdamse Bos om te toveren in een technowalhalla. Op de Kleine Speelweide zullen onder andere de dj's UMEK, Gregor Tresher & Christian Smith hun opwachting maken. Niet alleen de organisatie kijkt enorm uit naar het evenement, ook haar achterban begint zich nu daadwerkelijk te roeren.... 4
Revolution909
5 mei 2011
Op Pinksterzondag 12 juni trapt Loveland af met het nieuwe festival Revolution909. Dit jaar start de Amsterdamse organisatie met een intieme editie voor 1909 man met één stage helemaal gefocust op techno. Het betekent het startschot voor een evenement dat zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend concept gericht op technoliefhebbers. 6
Zaterdag 30 juli wordt een speciale dag op de internationale festivalkalender. ALDA presenteert dan 'Electronic Family', het eerste grote outdoor trancefestival ter wereld. Op een magische plek in het Amsterdamse Bos komen de groten der aarde op trancegebied samen. 29
In het geruchtencircuit gonst het al een tijdje. Er staat iets spannends te gebeuren in het Amsterdamse Bos op 30 juli. Dat kan bij deze bevestigd worden, want ALDA (bekend van 'Armin Only'en 'A State Of Trance') lanceert dan Electronic Family, het eerste grootschalige outdoor zomerfestival waarop trance centraal staat. 7
Het is inmiddels een drukte vanjewelste op de Grote Speelweide in het Amsterdamse Bos. Alles wordt in gereedheid gebracht om samen met het publiek van de derde editie van A day at the park opnieuw een groot succes te maken. Het is daarom van groot belang dat alle bezoekers goed geïnformeerd zijn over de gang van zaken op de dag zelf. Vandaar dit informatiebericht. 13
De lente is gearriveerd, het vogelgezang is niet van de lucht, de bloemen schieten uit de grond en in het Amsterdamse Bos vullen de bladeren in rap tempo de bomen. Nog even en de Grote Speelweide, waar op 24 juli de derde editie van A day at the park plaatsvindt, ligt midden in een grote groene oase. Is er een mooiere locatie denkbaar om je een dag te verstoppen? 60
Nog anderhalve week te gaan en de tweede editie van A day at the park is een feit! Op een tijdelijk nieuw terrein in het Amsterdamse Bos gaat op 25 juli veel moois gebeuren! In deze update wat nieuwe wetenswaardigheden. Dat het uitverkocht is bijvoorbeeld. Er zal ook geen kaartverkoop aan de deur zijn. 23
Het is weer lekker buiten! De lente is volop aanwezig, de natuur staat in bloei, de vogels zitten op hun nestjes en het zonnetje schijnt. Dit betekent ook dat de zomerfestivals zich laten gelden. Op het kantoor van A day at the park is het 25 juli wat de klok slaat. Dan staat de tweede editie van dit sfeervolle festival in het Amsterdamse Bos op het programma. Nu de website (www.adayatthepark.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock) is voltooid weer wat dingetjes van feestelijke aard. 15
Nu het kwik in de thermometers omhoog schiet en de bloemen in de perkjes in bloei staan is de tijd aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Nu zou je denken dat dit voor ‘A day at the park’ snel een bekeken zaak was. Immers staat er op 25 juli in het Amsterdamse Bos maar 1 grote stage. Maar toch bleek het nog een lastige zaak! 38
Met stip kwam ‘A day at the park’ afgelopen jaar binnen in de jaarlijkse top 10 van leukste grote evenementen van Amsterdam en omstreken. Vol trots zagen Alda en Evotions dat hun kindje tussen grote feesten als Koninginnedag, de Gay Parade en de Uitmarkt stond. En dus wordt nu ook met veel verwachting uitgekeken naar de tweede editie van dit bijzondere festival in het Amsterdamse Bos! Deze staat in de agenda genoteerd op 25 juli. 19
De tijd tikt langzaam weg. En met elke seconde komt de eerste editie van A day at the park dichterbij. Zaterdag is het al zover en de verwachtingen zijn hooggespannen! Inmiddels is de opbouw begonnen op het Arena terrein. Vandaag zijn de rijplaten gelegd om het terrein te beschermen, morgen wordt het V-Dosc geluid ingehangen en zaterdag om 11.00 uur gaan dan eindelijk de poorten open en kan A day at the park toch echt beginnen! 72
Nog een kleine twee weken en de kick off van A day at the park dat op 14 juni op het Arena terrein van het Amsterdamse Bos wordt gehouden is een feit. Op de kantoren van Alda en Hihat/Evotions is het een drukte van jewelste. Alles wordt er aan gedaan om van 14 juni een magische dag van te maken waarin de beleving van een zomerse dag in het park helemaal tot zijn recht komt. 10
A day at the park
12 april 2008
Op 14 juni staat het Amsterdamse Bos in het teken van een uniek open air dance concert met de veelomvattende naam ‘A day at the park’. Op de open plek in het bos, dichtbij het Wagener stadion, klinken van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds de vrolijke klanken van house, techhouse en melodieuze techno. 48