Partyflock

Blijburg aan zee

Blijburg aan zee

AdresMuiderlaan 1001
1087VA
Amsterdam
Telefoon+31 20 416 0330
SiteSite blijburg.nl
E-mailblij@blijburg.nl
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Blijburg aan zee via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Blijburg aan zee
WIN612 bezoekers
Disco Troopers, Lakeem & Danny Dubb, Lumière, Manon Jazmin, Ordio Mareno, The Happy Feelings
video's 2 3690 bezoekers
Adriatique, Âme, ANOTR, Art Department, Bas Dobbelaer, Benny Rodrigues, Buurman & Buurman, Chris Stussy, Cinnaman, Danny Daze, De Sluwe Vos, Deltawerk, Disco Dolly Soundsystem, Florinsz Janvier, George Fitzgerald, Hot Since 82, Huxley, Jennifer Cardini, Joey Daniel, Jørgen, en nog 19 andere artiesten →
1691 bezoekers
Avalon Emerson, Beesmunt Soundsystem, Bicep, Blind Observatory, BORING, Carlos Valdes, Cecilio, Daan Donk, DVS1, Erik Sebastiaan, Halve Soul, Helena Hauff, Jaime Frias, JP Enfant, Laurine, Max Abysmal, Mike Servito, Molly, Mozhgan, Mr. Mendel, en nog 13 andere artiesten →
Statistieken


x
89·feesten
3·in de toekomst
86·in het verleden
26·nieuwsberichten
1·virtuele tour
13·video's
3258·kliks
2909·bezoekers · herkomst
2113·unieke bezoekers
125Partyflockfans · herkomst
19 KFacebooklikes
90·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (671 stemmen)
Nieuws
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook. Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons lentefeest!
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
HerfstBal op Blijburg
26 oktober 2016
Op 5 november viert Blijburg het bombastische Mexicaanse HerfstBal. Na hun Openingsbal, Zomerfeest en Lentefeest is het weer tijd voor een excentrieke viering. Dit HerfstBal staat in het teken van het Mexicaanse festijn 'Dia de los Muertos'. Een viering voor de voorouders: ze eren de doden en vieren het leven.
Na drie uitverkochte edities op Sportpark Riekerhaven was het tijd voor de volgende stap en is de organisatie opzoek gegaan naar een nieuwe thuisbasis. Straf_werk verhuist haar festival voor de komende jaren naar het Amsterdamse stadsstrand van Blijburg aan zee! De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatsvinden. Dit jaar heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn, Hot Since 82, De Sluwe Vos en Tom Trago uitgenodigd.
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na drie onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn en Hot Since 82 uitgenodigd. 1
Cartel en Amsterdam Roest organiseren sinds 2013 Vrijland Festival. Een gevarieerd Amsterdams bevrijdingsfestival voor jongeren dat jaarlijks plaatsvindt op 5 mei. Vrijheid wordt vaak voor lief genomen. Op Vrijland Festival dansen, feesten en delen we onze vrijheid en realiseren we ons dat we dit moeten koesteren.
De Blijburgse karavaan gaat weer inpakken en zich klaarmaken voor een hele nieuwe start. Maar niet voordat het hele Blije Circus nog een keer bij elkaar komt en van zich laat horen. Dus alle bezoekers, muzikanten en personeelsleden worden opgeroepen om nog eenmaal feest te vieren en te komen dansen en relaxen op het geliefde strand.
2 waarderingen
tulpje72
8
jeroenski
perfecte lokatie super feesten altijd

1 opmerking