Partyflock

Evenemententerrein Olympiaweg

 

Evenemententerrein Olympiaweg

op de kaart
AdresOlympiaweg 30
Alkmaar
Nederland
SiteSite alkmaar.nl/evenemententerrein-olympiaweg
Capaciteit8000
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Evenemententerrein Olympiaweg via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Evenemententerrein Olympiaweg
KaasPop
Statistieken


x
10·feesten
1·in de toekomst
9·in het verleden
3·nieuwsberichten
5·video's
118·kliks
866·bezoekers · herkomst
743·unieke bezoekers
2Partyflockfans
17·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (297 stemmen)
Nieuws
In Alkmaar, het "dance" hart van Noord-Holland zal voor de eerste keer het Devotion outdoor festival plaats vinden. Met een fantastische line up en schitterend entertainment zul je je geen moment vervelen.
Voor het 4de achtereenvolgende jaar wordt er in het tweede weekend van juni het leukste dance event georganiseerd van Alkmaar en omstreken. Wat de eerste 2 jaar begon als Fuse, is vorig jaar overgenomen door Beatcoin festival wat uiteindelijk heeft geresulteerd in Devotion Festival Outdoor!
Na de oranje seizoenopening tijdens Koninginnedag in Leiden, zet het reizende stadsfestival Citymoves koers richting het Noord-Hollandse Alkmaar. Op zondag 22 mei vindt op het Evenemententerrein Olympiaweg tussen 13:00 en 22:00 uur een uniek buitenfeest plaats, met de beste dance- en popartiesten van eigen bodem. Op de Citymoves Mainstage draaien Jochen Miller, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Marco V, Erick E en Taras van de Voorde. Citymoves L!ve is het podium van Alain Clark, The Partysquad, Dreamcast, One Two Trio, Mr.Z & Madness Band, Joshua en Impact. 15
1 waardering
Ruud Rouwhorst
Dresscode?