Partyflock

Beachclub Jamm

Beachclub Jamm

op de kaart
Jamm (afbeelding)
AdresStrandopgang Karel Doormanweg
2684
Ter Heijde
Nederland
Telefoon+31 17 47 25 200
SiteSite jamm-beach.nl
E-mailinfo@jamm-beach.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit250
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Jamm via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Jamm
Laatste feest was op zaterdag 16 september 2017: Pump Up The Bass
Statistieken


x
71·feesten
geen·in de toekomst
71·in het verleden
5·nieuwsberichten
1635·kliks
429·bezoekers · herkomst
255·unieke bezoekers
22Partyflockfans · herkomst
2.5 KFacebooklikes
7·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (128 stemmen)
Nieuws
Goed nieuws voor alle liefhebbers van echte strandfeesten en zomergevoelens, want Latin Lovers keert weer terug naar de plek waar het tien jaar geleden haar eerste strandfeest ooit organiseerde: Jamm Beach in Ter Heijde op zaterdag 6 augustus!
Wat een geweldige avond op het strand hebben we met z'n allen gehad! Know Your Classics On The Beach was een uitverkocht succes! Intiem en terug in de tijd! Gillende, fluitende mannen en springende vrouwen, wat een kneiter van een feest! Tijd dus voor een vervolg! De tweede editie uiteraard weer in de vetste strandtent van het Westland: JAMM BEACH! Zaterdag 2 augustus is de datum dat we met z'n allen weer terugkeren naar onze roots, ga mee terug in de tijd en kijk of jij je klassiekers nog kent!
Know your classics gaat door in de zomer en dat betekend naast oude platen ook de slippers uit de kast trekken! Op het strand van Ter Heijde in het Westland doet Know Your Classics een extra editie bij Jamm Beach! 10
Wat een vibe, wat een toffe mensen en wat een muziek! Latin Lovers On The Beach trapte af bij een uitverkochte Beachclub Jamm en daarom wordt nu het vervolg bekend gemaakt. Zaterdag 28 juni is de nieuwe datum en dit keer mogen we een zeer speciale gast ontvangen! Helemaal vanuit New Jersey US komt Dennis Ferrer op zijn slippers naar Beachclub Jamm. In korte broek wordt hij vergezeld door helden Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en met microfoon MC Mitch Crown!
Met trots maken we het nieuws weer bekend: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Zaterdag 31 mei een extra vette Latin Lovers en dit keer op een hele speciale locatie! Het strand is de place to beach waar we uit gaan pakken met een zomerse editie van dit feest en wel in de populairste strandtent van het Westland: Jamm Beach!

1 opmerking