Partyflock
 

Julianapark

op de kaart
AdresJulianapark
Venlo
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Julianapark via Booking.com.
6 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2014, Julianapark, Venlo
5 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 5 juli 2014, Julianapark, Venlo
7 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 7 juli 2013, Julianapark, Venlo
6 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2013, Julianapark, Venlo
Nieuws
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance festival beloofd een groot spektakel te worden
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. 1
Stereo Sunday heeft het weer voor elkaar gekregen: op 4 en 5 juli wordt festival- en danceliefhebbend Zuid-Nederland weer getrakteerd op een te gekke line-up in het prachtige Julianapark. En ondanks dat er op 1 april gratis toegangskaarten werden verloot (kikker in je bil..), laat de organisatie zien knettergek te zijn door het festival ook dit jaar weer helemaal gratis te organiseren! Maar dat is nog niet alles, Stereo Sunday heeft namelijk nog enkele verrassingen...
Het Zomerparkfeest presenteert een prachtige slotact. Het hoofdpodium wordt dit jaar afgesloten door Venloos grootste exportproduct op het gebied van muziek. FeestDJRuud draait een einde aan de zaterdagavond met een knalfuif XXL op het grootste podium.
Zoals het Stereo Sunday betaamt zijn ze er weer in het eerste volledige weekend van juli, namelijk zaterdag 5 en zondag 6 juli. Gedurende dit weekend zal Venlo weer in het teken staan van dancemuziek in de breedste zin van het woord.

7 waarderingen

venomxtreem
we missen freefunk kut kazerne terrein
chinch­illa:d­ood:H4­L
chill parkje
mooie locatie!
Ramzuzz
FreeFunk... (Y)(Y)(Y) Zomerparkfeesten... gezelligheidsfeest maar ook niets meer dan dat!
Fuck The System!
de parkfeesten zijn 3 keer niks daar! voor de rest super lokatie
Little-J
Als ze op deze lokatie eens wat hardere dance stijlen zouden presenteren :D ?
Kei mooi, veel ruimte en groen

2 opmerkingen

kerel volledig met je eens nieuwe locatie is gewoon harstikke KUT - nu heet het stereo sunday en het is gewoon `1000X zo kut as freefunk. lekker kutje vaag:vaag::vaag: in het gras neerploffen voor een stage zit er niet in bij stereo sunday. als je daar neer ploft lig je op het asfalt, nou lekker hard neerklappen is dat dan.

doe mij maar freefunk ipv stereo sunday ook nog op me verjaardag man damn wat missen we freefunk
laatste aanpassing