Partyflock

Het Twiske

 

Het Twiske

op de kaart
Het Twiske (afbeelding)
AdresNoorderlaaik 1
1511 BX
Oostzaan
Nederland
SiteSite hettwiske.nl
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Informatie
Recreatiegebied Het Twiske ligt tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend en bestaat voor een derde uit water. Naast ontspanning op en aan het water, kunt u hier urenlang wandelen, fietsen of skeeleren in het afwisselend landschap van bos, natuurgebieden en weilanden.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Twiske via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
27·feesten
2·in de toekomst
25·in het verleden
35·nieuwsberichten
8·fotoshoots
1827·foto's
40·video's
105·kliks
17685·bezoekers · herkomst
10440·unieke bezoekers
51Partyflockfans
377Facebooklikes
1231·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (5631 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur, is Het Twiske nabij Amsterdam het domein van Welcome to the Future (WTTF). Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Voor deze 13e outdoor-editie zijn onder meer Sven Väth en Joseph Capriati vastgelegd. Zij maken beiden hun debuut bij Welcome to the Future.
Organisator ID&T heeft besloten dat het festival Welcome to the Future volgend jaar niet zal uitbreiden. Afgelopen zomer kondigde de organisatie aan dat het dagfestival in natuurgebied het Twiske volgend jaar een zogeheten weekender zou worden.
Na een reeks succesvolle seizoensfeesten is Blijburg terug met de lenteviering. De bonte blije familie verzamelt om te dansen op instrumentale muziek en diepe melodieuze beats.
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens. 1
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen.
Welcome to the Future Festival heeft na ampel beraad met gemeente en hulpdiensten moeten besluiten het evenement af te gelasten. 15
Vanaf mei 2015 is Nederland weer een festival rijker! Team LatinVillage komt met een nieuw concept; EastVille festival. Op zondag 31 mei zoeken ze in recreatiegebied 't Twiske met dit festival de intimiteit van kleinschaligheid weer op. In het recreatiegebied zullen ze richten op drie essentiële festivalaspecten: de omgeving, de muziek en het gezelschap.
Ons kraanwater is prachtig zuiver. Het wordt gefilterd en staat nooit stil. Het is altijd vers. Kraanwater komt uit een bron bij jou in de buurt. Het hoeft daarom niet van ver te worden getransporteerd of lang in plastic flessen te worden opgeslagen. Kraanwater is simpel, schoon, fris. Welcome to the Future vindt dat het gratis zou moeten zijn, dus ze geven het weg. 36
Het festivalseizoen is goed op gang en het zomerweer begint eindelijk te komen. Hoog tijd om met je vrienden naar de beste dance festivals te gaan. De combinatie van wereldberoemde dj's en de extatische sfeer maken ID&T events Sensation, Welcome to the Future en Mysteryland ongekend populair. Om te zorgen dat jij hier de ultieme party experience krijgt, introduceert Vodafone, partner van ID&T, de Party Gods app. 17
1 waardering
-Frenky-
Als het weer een beetje meezit een geniale locatie!!!!

1 opmerking

top lokatie voor een festival:)