Partyflock

Recreatiegebied De IJzeren Man

Recreatiegebied De IJzeren Man

AdresJavalaan 149
5631 DB
Eindhoven
Telefoon+31 40 2822210
SiteSite ijzerenman.com
E-mailinfo@ijzerenman.com
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De IJzeren Man via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
45·feesten
4·in de toekomst
41·in het verleden
27·nieuwsberichten
5·fotoshoots
825·foto's
36·video's
7031·kliks
11757·bezoekers · herkomst
6887·unieke bezoekers
93Partyflockfans · herkomst
1460·albumfoto's
5·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (4388 stemmen)
Nieuws
Het festival Dance Nature is d afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Eindhoven de Gekste! Dat staat n dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad IJzeren Man. En van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. En van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. 1
Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de Ijzeren man. En van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.
Het festival 'Dance Nature' is d afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Kort & Bondig
9 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Jackpackers, Mr. Belt & Wezol, Audiotricz, Marc Marzenit, Henry Saiz, Martin Garrix, Matisse & Sadko, Oliver Heldens. Marc Marzenit, X-Pander & Sub Zero Project. 1
Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Bad Ass Events op de Ijzeren man in Eindhoven voor het eerst Karma Outdoor. Dit oldskool/early rave concept neemt je mee terug in de tijd naar de beginjaren van de house. Karma richt zich dan ook op de houseliefhebbers van het eerste uur die graag in de buitenlucht terug willen naar 'die goeie ouwe tijd'. Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan dit festival al bijna niet meer stuk.
Het festival Dance Nature is d afsluiter van het festivalseizoen. Het festival wordt dit jaar voor het eerst in Eindhoven georganiseerd. Strandbad De Ijzeren man is de locatie waar het op zaterdag 12 september plaatsvindt. Op het evenement zullen bekende namen optreden als Erick E, The Flexican, ROOG, Dyna en Lucin Foort. Sidney Samson en Tony Junior maken de line-up compleet.
Het festival Dance Nature zal vanaf 2015 plaatsvinden op Strandbad De Ijzeren man in Eindhoven. Het afgelopen seizoen vond dit evenement plaats op Landgoed Velder in Liempde. Daar werd het festival bezocht door 3.500 bezoekers. De keuze voor De Ijzeren man is vooral gebaseerd op de ligging en de aanwezigheid van het Strandbad. Dat zorgt voor een buitengewoon goede bereikbaarheid en een geweldige sfeer. 1
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De Ijzeren man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
5 waarderingen
Joffie
Een van de leukste festival locaties in regio Eindhoven. Intieme sfeer.
afterisland
moet egt beter geregeld worden daar
Jeroen4evers
chille lokatie op loopafstand van't station
chinchilla:dood:H4L
ideel terrein voor FYWFE
Live forever
ja.... echt he

5 opmerkingen

gezellig openlucht zwembad met springschans bar en eten
leuke locatie, maar slecht tebereiken met het ov
Gezocht: twee kaartjes voor Atmoz Classics 23 juni
Als iemand ze te koop heeft hoor ik het graag!
2kaarten te koop voor summer dreamers a.s. zaterdag