Partyflock

Recreatiegebied De IJzeren Man

Recreatiegebied De IJzeren Man

AdresJavalaan 149
5631 DB
Eindhoven
Telefoon+31 40 2822210
SiteSite ijzerenman.com
E-mailinfo@ijzerenman.com
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De IJzeren Man via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De IJzeren Man
Laatste feest was op zaterdag 12 september 2015: Dance Nature Festival
Statistieken


x
40·feesten
geen·in de toekomst
40·in het verleden
23·nieuwsberichten
5·fotoshoots
825·foto's
29·video's
6849·kliks
11169·bezoekers · herkomst
6673·unieke bezoekers
89Partyflockfans · herkomst
1460·albumfoto's
5·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (4216 stemmen)
Nieuws
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Kort & Bondig
9 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Jackpackers, Mr. Belt & Wezol, Audiotricz, Marc Marzenit, Henry Saiz, Martin Garrix, Matisse & Sadko, Oliver Heldens. Marc Marzenit, X-Pander & Sub Zero Project. 1
Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Bad Ass Events op de Ijzeren man in Eindhoven voor het eerst Karma Outdoor. Dit oldskool/early rave concept neemt je mee terug in de tijd naar de beginjaren van de house. Karma richt zich dan ook op de houseliefhebbers van het eerste uur die graag in de buitenlucht terug willen naar 'die goeie ouwe tijd'. Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan dit festival al bijna niet meer stuk.
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival wordt dit jaar voor het eerst in Eindhoven georganiseerd. Strandbad De Ijzeren man is de locatie waar het op zaterdag 12 september plaatsvindt. Op het evenement zullen bekende namen optreden als Erick E, The Flexican, ROOG, Dyna en Luciën Foort. Sidney Samson en Tony Junior maken de line-up compleet.
Het festival Dance Nature zal vanaf 2015 plaatsvinden op Strandbad De Ijzeren man in Eindhoven. Het afgelopen seizoen vond dit evenement plaats op Landgoed Velder in Liempde. Daar werd het festival bezocht door 3.500 bezoekers. De keuze voor De Ijzeren man is vooral gebaseerd op de ligging en de aanwezigheid van het Strandbad. Dat zorgt voor een buitengewoon goede bereikbaarheid en een geweldige sfeer. 1
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De Ijzeren man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
Na een uitverkochte R&B Sunday Outdoor bij De Ijzeren man Eindhoven, hosten ze op hetzelfde terrein een fuckin' harde Dejavu Events Stage op het Another Culture Festival!
Na het grote succes van 2013, keren deze Eindhovense helden van weleer, wederom terug naar hun Home-town; Eindhoven. Op zaterdag 24 mei 2014 kun je de heren weer bewonderen aan het water van Natuurbad de Ijzeren man.
Op 21 juni aanstaande strijkt Minority Events met Atmoz Classics Outdoor voor de derde maal neer op de Ijzeren man in Eindhoven. Dit festival heeft haar plaats op de overvolle festival kalender, in slechts twee jaar tijd, moeiteloos weten in te nemen.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen. Op zaterdag 19 april 2014 vindt een nieuwe editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up met house én trance dj's. Grote namen zullen optreden, waaronder Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Richard Durand, Gregor Salto en vele anderen. 15
5 waarderingen
Joffie
Een van de leukste festival locaties in regio Eindhoven.­ Intieme sfeer.­
afterisland
moet egt beter geregeld worden daar
Jeroen4evers
chille lokatie op loopafstand van't station
chinch­illa:d­ood:H4­L
ideel terrein voor FYWFE
Live forever
ja....­ echt he

5 opmerkingen

gezellig openlucht zwembad met springschans bar en eten
leuke locatie, maar slecht tebereiken met het ov
Gezocht: twee kaartjes voor Atmoz Classics 23 juni
Als iemand ze te koop heeft hoor ik het graag!
2kaarten te koop voor summer dreamers a.­s.­ zaterdag