Partyflock

Recreatiegebied De IJzeren Man

Recreatiegebied De IJzeren Man

op de kaart
AdresJavalaan 149
5631 DB
Eindhoven
Telefoon+31 40 2822210
SiteSite ijzerenman.com
E-mailinfo@ijzerenman.com
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De IJzeren Man via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De IJzeren Man
Laatste feest was op zaterdag 20 januari 2018: Dance to my beat
Statistieken


x
51·feesten
geen·in de toekomst
51·in het verleden
30·nieuwsberichten
5·fotoshoots
824·foto's
45·video's
7363·kliks
12557·bezoekers · herkomst
7263·unieke bezoekers
79Partyflockfans · herkomst
1484·albumfoto's
5·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (4888 stemmen)
Nieuws
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven.
Eindhoven de Gekste! Dat staat ook dit keer als een paal boven water bij d afsluiter van het festivalseizoen: 'Dance Nature'. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven. De eindtijd is dit keer 23.00 uur. Bij eerdere edities was dat al 22.00 uur. De line-up is nagenoeg rond. Daar is opnieuw een geweldige hoofdact aan toegevoegd: The Partysquad. 2
Na het grote succes van de eerste outdoor editie vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook! 30 Juli verandert IJzeren Man in Eindhoven weer in het oldskool/early rave walhalla van het zuiden. Een festival, speciaal voor de echte houseliefhebbers van het eerste uur, die in de buitenlucht helemaal uit hun dak willen gaan! 8
Het festival Dance Nature is d afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Eindhoven de Gekste! Dat staat n dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad IJzeren Man. En van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. En van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. 1
Het festival 'Down Under' is d opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de Ijzeren man. En van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.
Het festival 'Dance Nature' is d afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Bad Ass Events op de Ijzeren man in Eindhoven voor het eerst Karma Outdoor. Dit oldskool/early rave concept neemt je mee terug in de tijd naar de beginjaren van de house. Karma richt zich dan ook op de houseliefhebbers van het eerste uur die graag in de buitenlucht terug willen naar 'die goeie ouwe tijd'. Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan dit festival al bijna niet meer stuk.
5 waarderingen
Joffie
Een van de leukste festival locaties in regio Eindhoven. Intieme sfeer.
afterisland
moet egt beter geregeld worden daar
Jeroen4evers
chille lokatie op loopafstand van't station
chinchilla:dood:H4L
ideel terrein voor FYWFE
Live forever
ja.... echt he

5 opmerkingen

gezellig openlucht zwembad met springschans bar en eten
leuke locatie, maar slecht tebereiken met het ov
Gezocht: twee kaartjes voor Atmoz Classics 23 juni
Als iemand ze te koop heeft hoor ik het graag!
2kaarten te koop voor summer dreamers a.s. zaterdag