Partyflock
 

De Vasim Fabriek

op de kaart
afbeelding Vasim Fabriek
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland
SiteSite devasim.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Vasim Fabriek via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
95·feesten
7·in de toekomst
88·in het verleden
38·nieuwsberichten
7·fotoshoots
998·foto's
46·video's
8583·kliks
7264·bezoekers · herkomst
4207·unieke bezoekers
114Partyflockfans
7.7 KFacebooklikes
534·albumfoto's
5·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2526 stemmen)
23 maart 2019
Foto's, DOOM, 23 maart 2019, Vasim Fabriek, Nijmegen
13 oktober 2018
Foto's, Magic Invites, 13 oktober 2018, Vasim Fabriek, Nijmegen
17 november 2012
Foto's, Ravezone, 17 november 2012, Vasim Fabriek, Nijmegen
3 maart 2012
Foto's, Ravezone, 3 maart 2012, Vasim Fabriek, Nijmegen
22 oktober 2011
Foto's, Ravezone, 22 oktober 2011, Vasim Fabriek, Nijmegen
23 oktober 2010
Foto's, Ravezone, 23 oktober 2010, Vasim Fabriek, Nijmegen
12 december 2009
Foto's, Ravezone, 12 december 2009, Vasim Fabriek, Nijmegen
Nieuws
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde een industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Drie unieke liveoptredens als aftrap van Drift Festival, na een week experimenteren in de iconische Willem Twee studios.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Een verruiming van de tijden betekent ook een vergroting van het muzikale palet. Dit jaar zijn er meer artiesten en stijlen op de zeven podia dan ooit tevoren. Meer dan tachtig artiesten verspreid over zeven podia, inclusief nieuwe live stage.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Naar een succesvolle start afgelopen Maart van het nieuwe concept deepsense, komt deepsense met Second Stop en keert het weer terug naar Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Nijmegen en breidt hiermee het Nijmeegse danscircuit uit. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Second Stop en luister, kijk, proef, voel en ruik.
Nijmegen is een nieuw dancefeest rijker: deepsense. Op zaterdag 10 maart opent deep sense voor het eerst de deuren van Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
3 waarderingen
Soundcrusher
Beste locatie ooit:D Nog nooit zulk hard en relaxed geluid gehad. Mijn darmen werden eruit gebeukt door de bass. kkan nie wachten op het volgende feestje
goeie locatie WAS VET MENSe
HCRob
zeker goede locatie:D

5 opmerkingen

tot 23okt weer :D Vorgjaar supper vermaakt :D
Awakenings Nijmegen ^^­
wtf wort ik er uit gezet om dat ik van te voren op me bek ben gegaan laat mij ma weten warom dan
wan het gaat echt nerges over