Partyflock
 

Havenpark

op de kaart
afbeelding Havenpark
AdresWethouder van Essenweg
1047
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Opvolger van N1-Park.

Informatie

Havenpark / N1 Park is een terrein voor festivals
Boek een overnachting in of in de buurt van Havenpark via Booking.com.
7 september 2019
Foto's, elrow Town, 7 september 2019, Havenpark, Amsterdam
2 juni 2018
Foto's, The Flying Dutch, 2 juni 2018, Havenpark, Amsterdam
Nieuws
elrow Town Amsterdam is back in town, en hoe! Op 25 september 2021 zal de Grammy- en NME-award winning muzikant Fatboy Slim op het iconische festival een exclusieve show verzorgen. Het is de enige keer dit jaar dat de Britse big beat-legende, bekend van hits als Praise You en Right Here, Right Now, in Nederland zijn magische kunsten zal vertonen.
Keihard uit je plaat gaan op een festival. Dat is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Er valt nog veel winst te behalen omtrent toegankelijkheid voor mensen met een handicap voor het festivallandschap anno 2021. Dancefestival SWF brengt daar samen met HandicapNL verandering in. De twee verwelkomen op 14 augustus mensen met een lichamelijke beperking op SWF in Havenpark Amsterdam.
Vol goede moed en met een flinke dosis vertrouwen in de zomer maakt SWF haar stages bekend. Het festival brengt op 14 augustus haar vertrouwde stages van de vorige editie mee, maar komt dit jaar ook met een nieuwe stage op de proppen: Octa by Desperados.
De zomer van 2020 duurde door COVID-19 lang en de partyagenda was leeg. Die van 2021 ziet er rooskleuriger uit, met SWF 2021 dat als eerste festival naar buiten treedt en een plek op de evenementenkalender prikt: op 14 augustus 2021 in het Havenpark Amsterdam. Bij doorgang zal SWF het eerste dancefestival van Amsterdam zijn.
Na een bizar jaar kijken wij vol goede moed naar de zomer. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli aan als streefdatum om weer evenementen te laten plaatsvinden. En dat komt voor SWF 2021 meer dan goed uit met 14 augustus als datum. Dit zorgt ervoor dat ook wij weer positief naar de toekomst kijken. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor om met jullie te dansen op 14 augustus. En het mooiste nieuws: de gehele line-up van vorig jaar verhuist met ons mee naar de nieuwe datum.
Op 15 augustus 2020 komen artiesten van zowel Nederlandse bodem als grote internationale namen naar het Amsterdamse Havenpark voor SWF 2020. Na de vorige uitverkochte editie op de nieuwe festivallocatie, keert SWF hier voor de tweede keer terug.
SWF 2020
11 februari 2020
15 augustus zijn we terug voor SWF 2020. Na de uitverkochte en zonovergoten editie van vorig jaar, zijn we klaar voor editie #8 bij Havenpark. Natuurlijk met een ijzersterke line-up zoals je van ons gewend bent. Verdeeld over vijf area's kan je terecht voor de vetste house & techno acts van dit moment. Hierover snel meer.
Voor Amsterdam, door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt. 14 september bundelen TIKTAK, Vunzige Deuntjes, Encore, Fiesta Macumba, Kris Kross Amsterdam, Super Social, Over the Moon, KLEAR, Colorful en Geroezemoes hun krachten voor de perfecte zomerafsluiter. Wie komt er met ons shinen op de tweede editie van het Parels van de Stad festival?
Headliners als 2ManyDJs, Basement Jaxx, Eats Everything en Fisher strijken op zaterdag 7 september neer in het groene Havenpark in Amsterdam
SWF
24 mei 2019
Het aftellen naar de zevende en grootste editie van SWF is nu echt begonnen. Dit jaar brengt STRAF_WERK onder andere twee nieuwe stages naar het Havenpark: DIMENSION en PARALLEL. Dimension is de plek waar alles samenkomt, een driedimensionale combinatie van house, melodisch en techno.