Partyflock
 

Paradiso Noord - Tolhuistuin

op de kaart
afbeelding Paradiso Noord - Tolhuistuin
AdresIJpromenade 2
1031 KT
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Paradiso Noord - Tolhuistuin via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
90·feesten
6·in de toekomst
84·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·fotoshoot
54·foto's
2·video's
760·bezoekers · herkomst
657·unieke bezoekers
16Partyflockfans
5.7 KFacebooklikes
208·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (270 stemmen)
Nieuws
Op 8 juni is er één zaal in Paradiso Noord waar we samen onze passie voor de Early Hardcore kunnen delen. Zo samen de nacht doorbrengen in een duister beukhok is zonder enige twijfel de ultieme voedingsbodem voor het echte Gabbergevoel. 1
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.
Oudejaarsavond vier je niet alleen maar met iedereen. Ook dit jaar zet Paradiso Noord - Tolhuistuin de deuren weer wagenwijd open voor iedereen die het oude achter zich wil laten en het nieuwe in wil knallen en dit allemaal onder de naam "Het Goede Voornemen'. Een heerlijk Oud & Nieuw feest met 5 area's waar je buiten vuurwerk kan kijken op een van de mooiste locaties in onze hoofdstad. 1
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens Toyland!
Met gruwelijk veel enthousiasme presenteren wij van Amsterdam Spook de 17de editie van ons Halloween-kostuumfeest in Amsterdam. Eén ding is zeker – in 2017 nemen we je mee naar een duistere en macabere plek. Een plek waar je je altijd veilig hebt gevoeld. Want deze Halloween komen Jigsaw, Chucky, Barbie en ander speelgoed uit je kindertijd samen om wrede wraak te nemen tijdens Toyland.