Partyflock
 

AFAS Live

op de kaart
afbeelding AFAS Live
AdresArenA Boulevard 590
1101 DS
Amsterdam
Nederland
SiteSite afaslive.nl
E-mailinfo@afaslive.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsnapchatspotifyyoutube
Opvolger van Heineken Music Hall.

Informatie

AFAS Live maakt haar credo 'Live Will Never Be The Same!' meer dan waar. De locatie, die in 2001 haar deuren opende als Heineken Music Hall, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Op 1 januari 2017 veranderde de naam van de locatie van Heineken Music Hall naar AFAS Live.
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS Live via Booking.com.
26 januari 2019
Foto's, X-Qlusive, 26 januari 2019, AFAS Live, Amsterdam
3 februari 2018
Foto's, X-Qlusive, 3 februari 2018, AFAS Live, Amsterdam
Nieuws
Highest by Frenna
13 april 2021
De Nederlandse zanger en rapper Frenna geeft op zaterdag 4 december naar AFAS Live zijn grootste show tot nu toe. Gewapend met zijn nieuwste album 'Highest' en zijn 777 band komt hij de Amsterdamse zaal op zijn kop zetten. De kaartverkoop start dinsdag 20 april om 10.00 uur via Ticketmaster.
Lars Bos, oftewel Snelle, kondigt vandaag een speciaal livestream concert aan voor alle fans die een ticket hadden gekocht voor zijn AFAS Live concerten. Snelle stond oorspronkelijk op 15, 16 en 17 oktober in een uitverkocht AFAS Live maar moest onlangs noodgedwongen zijn concerten verplaatsen naar 2021. De artiest uit Deventer liep sindsdien met het idee maar brengt vandaag de verrassing richting zijn fans.
Na eerder dit jaar zijn grootste soloconcerten ooit te hebben aangekondigd, maakt Lars Bos, oftewel Snelle, vandaag bekend dat zijn 3 concerten in AFAS Live in verband met de geldende maatregelen vanwege het coronavirus zullen worden verplaatst naar april 2021. De concerten stonden gepland op 15, 16 en 17 oktober 2020.
In 2021 bestaat Vunzige Deuntjes 10 jaar en dat vieren we natuurlijk op z'n vunzigst! Wat begon als een feestje van vrienden in Bitterzoet groeide al gauw uit tot een van de bekendste clubconcepten van Nederland: Vunzige Deuntjes. In tien jaar tijd is Vunzige Deuntjes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende concepten op het gebied van clubevenementen, festivals, creatieve online concepten en livestreams.
Zojuist heeft Diggy Dex via zijn Instagram bekend gemaakt dat hij op zaterdag 26 september dit jaar zijn grootste show ooit gaat geven: in AFAS Live. Na twee uitverkochte 'Karavaan' clubtours vorig jaar is het tijd voor de next step: samen het leven en de muziek vieren in AFAS Live met al zijn fans!
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
Exposed
11 oktober 2019
Sunnery James & Ryan Marciano: EXPOSED. 
Their biggest solo show to date with an exclusive 3,5-hour live set!
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.

1 waardering

BryTwy
Het nieuwe tassenbeleid is een klein minpuntje.­ Voor de rest een topplek.­

1 opmerking

Het zal altijd de HMH blijven voor mij... :)